Author Topic: Tarot 13. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 57354 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot 13. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #450 on: May 29, 2017, 09:08:05 PM »
Maja, jaz tudi gledam z velikimi očkami. Prosim, še zame karto za naslednji mesec :*

4 diski. Ne oklepaj se. Pusti stvarem, da pridejo in grejo. Poskusi najti zadovoljstvo tudi v nematerialnih stvareh, pusti, da te vsakodnevno razveseljujejo male reči.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #451 on: May 29, 2017, 09:11:10 PM »
Pozdravljena,
tudi jaz lepo prosim za junij.
Hvala.

Izskočila je karta 7 palic. Potem sem izvlekla 7 čaš. Prepusti se. Nate čaka mnogo priložnosti in ne boj se jih. Ne boj se novega, ne zapiraj se vase. V prihodnjem mesecu te najbrž čaka kar nekaj novega, lahko se znajdeš situaciji, ki bo zate nova. Ne jemlji nepoznanega kot grožnjo, ampak kot priložnost.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #452 on: May 29, 2017, 09:11:40 PM »
Če želite karte za maj, sem na voljo ...
Maja, prosim lepo. Pa hvala ti, dobro bodi.

Uh, cvetka, si želim, da bi potegnila kaj boljšega. Izvlekla sem Trdnjavo. Bodi previdna in pripravljena na nepričakovano.
Želim ti vse dobro!  :-*

Maja, bom tukaj poročala o maju. paše pa tale zadeva tudi po tranzit Sarturna (pri meni kvadrat na N Luno)
Smo proti koncu maja dobili vnuka od našega mlajšega sina. Pri porodu je bil še prisoten, naslednji dan pa je pristal na infekcijski kliniki, po treh dneh je padla diagnoza meningitis (je tožil o neznosnih bolečinah glave, pa smo mislili, da je to stres ob čakanju na dojenčka) Jao, jao. Naša tamlada je sama z dojenčkom, sin pa v bolnici  :embarrassed:.  Res sem sesuta.
Pa kljub temu prosim za naslednji mesec, saj lahko?

« Last Edit: May 29, 2017, 09:20:46 PM by cvetka »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #453 on: May 29, 2017, 09:13:31 PM »
:D
Mesec se počasi izteka. Če želi kdo karto za junij ...
Moja je Paž palic. :)

Ja prosim.
Pa poročam za maj, da je bil res kar hektičen, sicer nadvsen uspešen, na trenutke pa res veliko vsega za predihat in presopihat.
Se veselim tvojega-mojega junija  :D
Hvala ti.

U, tebi sem tisto težko izvlekla ...

Pa poglejva, kaj pravijo za junij.
Pravica. Odločala se boš in odločila. Usoda je v tvojih rokah.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #454 on: May 29, 2017, 09:19:49 PM »

Uh, cvetka, si želim, da bi potegnila kaj boljšega. Izvlekla sem Trdnjavo. Bodi previdna in pripravljena na nepričakovano.

Maja, bom tukaj poročala o maju. paše pa tale zadeva tudi po tranzit Sarturna (pri meni kvadrat na N Luno)
Smo proti koncu maja dobili vnuka od našega mlajšega sina. Pri porodu je bil še prisoten, naslednji dan pa je pristal na infekcijski kliniki, po treh dneh je padla diagnoza meningitis (je tožil o neznosnih bolečinah glave, pa smo mislili, da je to stres ob čakanju na dojenčka) Jao, jao. Naša tamlada je sama z dojenčkom, sin pa v bolnici  :embarrassed:.  Res sem sesuta.

Res v stilu Trdnjave. Želim mu čim prejšnje okrevanje. In čim manj tegob in skrbi ostalim vpletenim.

Seveda dobiš eno za junij.
Kraljica palic. Bolj optimistična. Glede na situacijo, v kakršni se končuje maj, bi rekla, da boš junija v veliko oporo vsem, ki potrebujejo pomoč. Okolica potrebuje tvojo moč in negovanje in vem, da boš zmogla drugim olajšat težke trenutke. Ob vsem ne pozabi na sprostitev, tudi sproščen pristop k reševanju težav, tako bo vse bolj optimistično.

Posebej sem pogledala še za sinovo okrevanje in padejo zelo vzpodbudne karte. Okrevanje bo hitro in popolno. Ima veliko energije in tudi rojstvo mu jo je najbrž nekaj dalo in to mu bo zelo pomagalo.

Vse lepo vsem!
« Last Edit: May 29, 2017, 09:21:28 PM by Maja »
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #455 on: May 29, 2017, 09:24:40 PM »

Res v stilu Trdnjave. Želim mu čim prejšnje okrevanje. In čim manj tegob in skrbi ostalim vpletenim.

Seveda dobiš eno za junij.
Kraljica palic. Bolj optimistična. Glede na situacijo, v kakršni se končuje maj, bi rekla, da boš junija v veliko oporo vsem, ki potrebujejo pomoč. Okolica potrebuje tvojo moč in negovanje in vem, da boš zmogla drugim olajšat težke trenutke. Ob vsem ne pozabi na sprostitev, tudi sproščen pristop k reševanju težav, tako bo vse bolj optimistično.

Posebej sem pogledala še za sinovo okrevanje in padejo zelo vzpodbudne karte. Okrevanje bo hitro in popolno. Ima veliko energije in tudi rojstvo mu jo je najbrž nekaj dalo in to mu bo zelo pomagalo.

Vse lepo vsem!
Maja hvala. Res je stanje kritično, sin je cepljen proti klopom, očitno je na delu kaj drugega. Glede moje opore pa, starejši sin mi pravi, da sem tajništvo  :).

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #456 on: May 29, 2017, 09:33:35 PM »

Prosim ☺

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #457 on: May 29, 2017, 09:50:52 PM »
Jaaaaa...prosim. Hvala  :-*

5 palic. Lahko se pojavijo določena trenja. Malo popazi, da se ne znajdeš v kakšnem konfliktu. Izogni se konfliktnim ljudem, napetim situacijam in raje stopi korak nazaj, če se res pojavijo take okoliščine.

Ahhhh...a spet al kaj? Ok..pa naj je tako
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Manja

• Veteran
« Reply #458 on: May 29, 2017, 10:11:13 PM »
Jaz bi tudi, jaz bi tudi. :) Prosim in hvala. :)

4 meči. Mesec, ko si lahko vzameš nekaj več časa zase. Počitek, umiritev, razmišljanje, kontemplacija. Razmisli, kaj si že dosegla in naredi plane za naprej, ampak neobremenjeno. Potrebuješ nekaj časa za zorenje in da se malo ustaviš. Junij je mesec, ko nastopi najdaljši dan v letu. Je prehod med pomladjo in poletjem. Izkoristi te čudovite energije in se pocrkljaj.
Hvala, Maja. :) Sliši se zanimivo in nekak se mi zdi, da vse res pelje v tole smer. Če smem še samo nekaj vprašati..... Junija mi poteče pogodba o zaposlitvi. Lahko prosim pogledaš, kako kaže za naprej? Mi jo bodo podaljšali? Občutki so mešani.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #459 on: May 29, 2017, 10:14:59 PM »
Maja, lahko prosim karto še zame? Hvala. ;)

Paž palic.
Boš kreativna, zagnana, entuziastična. Zakorakaj v novo življenjsko fazo in pri tem ostani sproščena. 
Pa še eno "poročilo" glede iztekajočega se meseca. Res je bil močno v stilu te karte. :)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #460 on: May 30, 2017, 12:57:41 AM »
Maja, jaz tudi gledam z velikimi očkami. Prosim, še zame karto za naslednji mesec :*

4 diski. Ne oklepaj se. Pusti stvarem, da pridejo in grejo. Poskusi najti zadovoljstvo tudi v nematerialnih stvareh, pusti, da te vsakodnevno razveseljujejo male reči.

Hvala Maja! Ja junij bo kar prelomen zame, je tak tranziten mesec in vem, da bo veliko ljudi odšlo iz mojega življnja, predvsem fizično in se tega res precej bojim. Prepustit se bo sigurno moj cilj in moja dnevna meditacija. Hvala ti :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #461 on: May 30, 2017, 06:30:05 AM »
Prosim, ja.
9ZK 674

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #462 on: May 30, 2017, 09:24:49 AM »
:D
Moja je Paž palic. :)

Ja prosim.
Pa poročam za maj, da je bil res kar hektičen, sicer nadvsen uspešen, na trenutke pa res veliko vsega za predihat in presopihat.
Se veselim tvojega-mojega junija  :D
Hvala ti.

U, tebi sem tisto težko izvlekla ...

Pa poglejva, kaj pravijo za junij.
Pravica. Odločala se boš in odločila. Usoda je v tvojih rokah.

Hvala Maja.
Kar usodno zveni tole. Usodne odločitve torej.
Sporočim kako se bo vrtelo kolo usode.
Papa  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #463 on: May 30, 2017, 10:15:44 AM »
Jaz bi tudi, jaz bi tudi. :) Prosim in hvala. :)

4 meči. Mesec, ko si lahko vzameš nekaj več časa zase. Počitek, umiritev, razmišljanje, kontemplacija. Razmisli, kaj si že dosegla in naredi plane za naprej, ampak neobremenjeno. Potrebuješ nekaj časa za zorenje in da se malo ustaviš. Junij je mesec, ko nastopi najdaljši dan v letu. Je prehod med pomladjo in poletjem. Izkoristi te čudovite energije in se pocrkljaj.
Hvala, Maja. :) Sliši se zanimivo in nekak se mi zdi, da vse res pelje v tole smer. Če smem še samo nekaj vprašati..... Junija mi poteče pogodba o zaposlitvi. Lahko prosim pogledaš, kako kaže za naprej? Mi jo bodo podaljšali? Občutki so mešani.

Izvlekla sem Norca in menim, da bi morali podaljšat. Razen, če se v zelo kratkem času najde kaj novega ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #464 on: May 30, 2017, 10:18:21 AM »

Prosim ☺

Visoka svečenica. Imela boš na voljo vse znanje, ki ga potrebuješ za reševanje zadev. Visoka svečenica je kot Čarovnik, le da poleg osnovnih elementov uporablja še intuicijo. Prisluhni ji.
9ZK 656