Če želite karte za maj, sem na voljo ...
Maja, prosim lepo. Pa hvala ti, dobro bodi.
Uh, cvetka, si želim, da bi potegnila kaj boljšega. Izvlekla sem Trdnjavo. Bodi previdna in pripravljena na nepričakovano.
Želim ti vse dobro! 
Maja, bom tukaj poročala o maju. paše pa tale zadeva tudi po tranzit Sarturna (pri meni kvadrat na N Luno)
Smo proti koncu maja dobili vnuka od našega mlajšega sina. Pri porodu je bil še prisoten, naslednji dan pa je pristal na infekcijski kliniki, po treh dneh je padla diagnoza meningitis (je tožil o neznosnih bolečinah glave, pa smo mislili, da je to stres ob čakanju na dojenčka) Jao, jao. Naša tamlada je sama z dojenčkom, sin pa v bolnici
. Res sem sesuta.
Pa kljub temu prosim za naslednji mesec, saj lahko?
Res v stilu Trdnjave. Želim mu čim prejšnje okrevanje. In čim manj tegob in skrbi ostalim vpletenim.
Seveda dobiš eno za junij.
Kraljica palic. Bolj optimistična. Glede na situacijo, v kakršni se končuje maj, bi rekla, da boš junija v veliko oporo vsem, ki potrebujejo pomoč. Okolica potrebuje tvojo moč in negovanje in vem, da boš zmogla drugim olajšat težke trenutke. Ob vsem ne pozabi na sprostitev, tudi sproščen pristop k reševanju težav, tako bo vse bolj optimistično.
Posebej sem pogledala še za sinovo okrevanje in padejo zelo vzpodbudne karte. Okrevanje bo hitro in popolno. Ima veliko energije in tudi rojstvo mu jo je najbrž nekaj dalo in to mu bo zelo pomagalo.
Vse lepo vsem!