PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Luna on December 09, 2016, 11:19:02 PMTea, te lahko povpraam za vpoled? Je nadaljevanje vpraanja, ki sem ga prejjič postavila, glede stanovanja.Sedaj se je tako izlo, da imam na izbiro dve stanovanji. Za obe je gotovo, da ju lahko najamem, le odločiti se moram sedaj katero je pravo zame. Obe opciji sta mi več, tehtam dobre in slabe strani za obe stanovanji... Kaj pravijo karte, se naj odločim za prvo stanovanje ali za drugo (pogodbo bi pri enem ali drugem pričela z januarjem)?Te dni nisem ravno razpoloena Luna. Bi raje, da vpraa Majo
Tea, te lahko povpraam za vpoled? Je nadaljevanje vpraanja, ki sem ga prejjič postavila, glede stanovanja.Sedaj se je tako izlo, da imam na izbiro dve stanovanji. Za obe je gotovo, da ju lahko najamem, le odločiti se moram sedaj katero je pravo zame. Obe opciji sta mi več, tehtam dobre in slabe strani za obe stanovanji... Kaj pravijo karte, se naj odločim za prvo stanovanje ali za drugo (pogodbo bi pri enem ali drugem pričela z januarjem)?
Danes karta ŽALOSTOdmik od ponorelega sveta.
Quote from: Tea on December 10, 2016, 07:11:06 AMQuote from: Luna on December 09, 2016, 11:19:02 PMTea, te lahko povpraam za vpoled? Je nadaljevanje vpraanja, ki sem ga prejjič postavila, glede stanovanja.Sedaj se je tako izlo, da imam na izbiro dve stanovanji. Za obe je gotovo, da ju lahko najamem, le odločiti se moram sedaj katero je pravo zame. Obe opciji sta mi več, tehtam dobre in slabe strani za obe stanovanji... Kaj pravijo karte, se naj odločim za prvo stanovanje ali za drugo (pogodbo bi pri enem ali drugem pričela z januarjem)?Te dni nisem ravno razpoloena Luna. Bi raje, da vpraa MajoBom pogledala, ko bom utegnila.
Quote from: Luna on December 09, 2016, 11:19:02 PMTea, te lahko povpraam za vpoled? Je nadaljevanje vpraanja, ki sem ga prejjič postavila, glede stanovanja.Sedaj se je tako izlo, da imam na izbiro dve stanovanji. Za obe je gotovo, da ju lahko najamem, le odločiti se moram sedaj katero je pravo zame. Obe opciji sta mi več, tehtam dobre in slabe strani za obe stanovanji... Kaj pravijo karte, se naj odločim za prvo stanovanje ali za drugo (pogodbo bi pri enem ali drugem pričela z januarjem)?Nočem sugerirat, ampak karte pokažejo nekoliko bolj v prid prve opcije. Odločila se boš na podlagi tehtnega razmisleka, kaj je zate najbolj ugodno (ne samo finančno, tudi sicer).
No, tole pa lahko rečem, za kaj gre ...
Ma, pa zaljubljeni fantki ...