Author Topic: Luna 4. del  (Read 51837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Luna 4. del
« Reply #165 on: June 23, 2017, 12:03:40 AM »
Luna je še vedno v Dvojčkih.
Popoldne bo v konjunkciji s Saturnom, kar bo testiralo našo potrpežljivost. Soočimo se lahko z žalostjo in osamljenostjo, ampak imejmo v mislih, da je ta vpliv minljiv, traja le nekaj ur.
Že takoj zatem namreč Luna tvori sekstil z Uranom, kar prinaša povsem drugačne energije in prijetna presenečenja.
Od 20:45 bo Luna v praznem teku.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #166 on: June 24, 2017, 07:10:05 AM »
Venera v trigonu s Plutonom bo danes poskrbela za večjo intenzivnost čustev. Poglobljeni občutki, ne samo v intimnih odnosih temveč tudi v vseh ostalih in v dejavnostih, ki jih opravljamo s strastjo. Ne zanemarimo vseh teh globokih občutkov, ker so del nas in nas bodo spremljali in oblikovali na dolgi rok. Raje jih negujmo in razvijajmo. Ugodno tudi za finance.
Luna je 7 minut čez polnoč vstopila v znamenje Raka, v svoje domače znamenje, kjer se počuti dobro in je najbolj močna.
Občutljivost, otožnost, povečana intuicija, nihanje razpoloženja. Potrebni smo nežnosti, lahko polepšamo in uredimo svoje domovanje, pazimo pa, da nas v navalu čustev ne zanese k poseganju po kakšnih substancah, kot je npr. alkohol.
Ob 4:31 Luna konjunkcija Sonce oz. Lunin mlaj, ki je dober čas za nove začetke. Za trenutek se ustavimo, naredimo inventuro preteklega obdobja in naredimo načrte za naslednji cikel.
V dopoldanskem času Luna v konjunkciji z Merkurjem še dodatno poveča vpliv Lune v Raku in lahko vpliva na nihanje razpoloženja. Pazimo, da se bomo pravilno izrazili in povedali, kar res čutimo na pravi način.
Zvečer Luna v konjunkciji z Marsom in kvadratu z Jupitrom, kar bo razblinilo pretirano senzitivnost in nam dalo malo zagona, vendar tudi tu popazimo, da ne bomo na koncu vseeno pregloboko pogledali v kakšen kozarček. Zmerno.
Skoraj ob koncu dneva bo Luna v trigonu z Neptunom, ki prinaša dobro medsebojno razumevanje in sanjavost in večer bo najverjetneje minil v mirnem duhu - če bomo tekom dneva uspešno usmerjali vse današnje energije.
« Last Edit: June 28, 2017, 07:53:56 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #167 on: June 24, 2017, 09:17:38 PM »
Dobra napoved za soboto. Bi bilo bolje, če bi bile jutranje ure zamenjane za večerne.   
Danes sem dobil dva bookinga in en izlet mi je odpadel, ker ladja ni mogla pripluti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #168 on: June 25, 2017, 07:50:07 AM »
Dan bo pod vplivom Marsa v kvadratu z Jupitrom, ki prinaša višek energije, entuziazem, pogum in notranjo moč. Dober čas za začetek projektov, ki se lahko obrestujejo na dolgi rok. Kljub pozitivnemu vplivu previdnost ni odveč. Ne zaženimo se prehitro in brez razmisleka.
Rastoča Luna je v Raku.
V zgodnjih jutranjih urah je bila v opoziciji s Plutonom, nato v sekstilu z Venero. Dobro bomo razpoloženi, čutni in željni dobre družbe.
Popoldne Luna kvadrat Uran. Popazimo na impulzivnost, nihanje razpoloženja ... Umirimo se in previdno.
Od 20:44 dalje bo Luna v praznem teku in bo nekaj minut čez polnoč vstopila v naslednje znamenje.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #169 on: June 26, 2017, 06:37:01 AM »
Luna je ob 00:06 vstopila v Leva.
Ko se nahaja v tem znamenju, začutimo željo ljubezni, po druženju, po odobravanju in občudovanju. Smo odprti in samozavestni. Iščemo pozornost, želimo izstopati in se pokazati. Ugodno tudi za romantiko. Ti dnevi so primerni za ustvarjanje, druženje, zabavo, športne aktivnosti, dobro hrano, lepotni tretma, skratka za vse, zaradi česar se bomo počutili kraljevsko.
Čutnost, kreativnost in družabnost bo danes stopnjeval še Mars trigon Neptun.
Luna pozno zvečer tvori sekstil z Jupitrom in tudi ta aspekt doda današnjemu dnevu še dodatno mero veselja, želje po druženju, zabavi in prinaša optimizem.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #170 on: June 26, 2017, 09:31:39 AM »
Mmm, lepa napoved za danes. Upam, da bomo znali izkoristiti te energije.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #171 on: June 26, 2017, 11:51:49 PM »
Oh, oh, oh. nič v tem smislu pri meni. Sem zvedela, da ima moja vnukinja, prvošolka, borelijo. En teden bo dobivala infuzijo. :blank:

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #172 on: June 27, 2017, 07:23:14 AM »
Oh, oh, oh. nič v tem smislu pri meni. Sem zvedela, da ima moja vnukinja, prvošolka, borelijo. En teden bo dobivala infuzijo. :blank:

Bemo  :-X Verjetno AB. Pa še sreča, da so ji to odkrili in da zdravijo. Vse bo ok  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #173 on: June 27, 2017, 07:25:07 AM »
Rastoča Luna je v Levu.
Merkur dovrši kvadrat z Jupitrom, kar nam da veliko zagona za nove podvige, naše misli bodo jasne in optimistične, paziti moramo le, da nas ne zanese v pretiravanje.
Okrog poldneva Luna v kvadratu z Venero in trigonu s Saturnom. Mogoče se bomo soočili s kakšnim čustvenim neravnovesjem, tudi ljubosumjem, vendar ga bomo z dobro mero zdrave pameti znali obvladati.
Pozno zvečer Luna trigon Uran ponočnjakom prinaša vznemirljive misli.
To je zadnji aspekt, ki ga Luna naredi v znamenju Leva in bo od 23:12 naprej v praznem teku.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #174 on: June 27, 2017, 08:25:34 AM »
Rastoča Luna je v Levu.
Merkur dovrši kvadrat z Jupitrom, kar nam da veliko zagona za nove podvige, naše misli bodo jasne in optimistične, paziti moramo le, da nas ne zanese v pretiravanje.
Okrog poldneva Luna v kvadratu z Venero in trigonu s Saturnom. Mogoče se bomo soočili s kakšnim čustvenim neravnovesjem, tudi ljubosumjem, vendar ga bomo z dobro mero zdrave pameti znali obvladati.
To je zadnji aspekt, ki ga Luna naredi v znamenju Leva in bo od 23:12 naprej v praznem teku.

Hvala Maja, da se trudiš za nas :-*
Danes torej kar dva kvadrata med sicer "lepimi" planeti. Prisotne bodo torej notranje napetosti ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #175 on: June 27, 2017, 08:36:50 AM »
Bomo preživeli tudi te kvadrate.  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #176 on: June 27, 2017, 08:39:50 AM »
Rastoča Luna je v Levu.

Hvala Maja, da se trudiš za nas :-*
Danes torej kar dva kvadrata med sicer "lepimi" planeti. Prisotne bodo torej notranje napetosti ::)

Iz prve roke poročam, da so že tu.  :blank:
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #177 on: June 28, 2017, 07:24:06 AM »
Ob 2:41 je Luna vstopila v Devico.
V tem znamenju Luna igra na bolj resno noto. Stremimo k popolnosti - da bi le bilo vse prav. Organiziranost, analiziranje, zbiranje podatkov, učenje, spreminjanje in popravljanje planov, pomoč drugim ...
Ugoden čas za vsa opravila, ki zahtevajo zbranost, natančnost, rutino.
Pazimo le, da nas malenkosti ne vržejo iz tira, saj smo v tem času lahko pretirano pikolovski.
Danes imamo celodnevni vpliv Merkurja v trigonu z Jupitrom in konjunkciji z Marsom in to bo dodatno stimuliralo naš um in povečevalo učinkovitost. Zelo zaposleni bomo.
Popoldne Luna sekstil Sonce, kar nam bo pomagalo, da se ne izgubimo v opravilih in ostanemo v ravnovesju.

Opazila sem nekaj zanimivega, odkar pišem Lunine napovedi. Vedno, ko Luna prestopi v novo znamenje, imamo na nebu še vsaj en, večinoma pa več drugih aspektov, ki poudarjajo vpliv Lune v določenem znamenju.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #178 on: June 28, 2017, 09:19:09 AM »
Lepo se bere napoved. Bomo danes zorganizirani.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #179 on: June 28, 2017, 10:58:04 AM »

Bemo  :-X Verjetno AB. Pa še sreča, da so ji to odkrili in da zdravijo. Vse bo ok  :-*
Bom kar tukaj zapisala, da se naša vnukinja dobro zdravi. Ne dvomim, da ne bi bilo vse uredu.
Pa še pripis, da v življenju še ni imela prisesanegaa klopa na telesu.