Author Topic: Luna 4. del  (Read 51748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Luna 4. del
« Reply #210 on: July 06, 2017, 10:50:33 AM »
Hvala Maja :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #211 on: July 07, 2017, 08:29:05 AM »
Jutro se bo začelo v resnem duhu. Luna namreč tvori konjunkcijo s Saturnom, zaradi česa bomo čustveno, odmaknjeni, hladni, nič kaj prijetno za intimne odnose.
Bo pa kasneje popolnoma drugače, saj bo Luna tvorila trigon z Uranom in popoldan bomo kar silili v družbo in iskali zanimiva doživetja.
Imamo celodnevni vpliv Merkur sekstil Venera, ki bo poskrbel za vzpodbudne in prijazne energije. Odličen čas za zabavo in druženje, pa tudi za izražanje čustev in naklonjenosti.
Od 16:12 dalje bo Luna v praznem teku, ob 19:45 pa vstopi v Kozoroga.
V tem znamenju Luna najtežje izraža svoje pozitivne lastnosti. Počutimo se utesnjeno, zavedamo se omejitev in lahko nas zanese v depresijo. Nekaj teh energij bomo začutili že zjutraj, ko bo Luna v Konjunkciji s Saturnom.
Niso pa ti dnevi samo polni negativnih misli in malodušja, temveč so ugodni za delo in posel, saj nas spremljajo čut za odgovornost, organiziranost in usmerjenost k cilju.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #212 on: July 07, 2017, 08:33:25 AM »
Bomo odgovorni, bomo opravili vse kar je potrebno, čustva pa pridejo na vrsto jutri, ko grem na dopust, jeeeeeee ;D ;D ;D
Držite pesti, da pride danes moja hči domov iz bolnice :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #213 on: July 07, 2017, 11:25:14 AM »
Vse dobro, sanjalka.  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #214 on: July 07, 2017, 11:34:13 AM »
Sem šel nazaj  pogledat. Včeraj sem imel za dva bookinga  in dve destinaciji prav uspešen dan. Kot da ta napoved nebi zame držala. Vendar res. Zadnji stavek drži, ker v avtu se je pokvaril pas in tako sem ga moral, zanimivo, samo zadnjih pet kilometrov notri držati. 

Andres

Ob tem sem se spomnila na precej staro zgodbo že, sem bila nekje na polovici osnovne šole takrat ...
Mami se je en čas vozila v službi z ženo mojega strica (po očetovi strani). Nekega večera ju je ustavila policija in nobena od njiju ni bila pripeta. Mami se je hitro začela pripenjat, ona druga pa je kar obsedela. Policist ju je legitimiral in videl je, da mami pas ravno drži v roki in jo je vprašal: "Gospa, a vi ga pa kar v roki držite?"  :laugh: :laugh: :laugh:
Pa je spalamudila, da se je ravno odpenjala, ko so ju ustavili ... Pa se ji je izplačalo. Ona kazni ni dobila, voznica pa.
No, ne bi potem še o raznih klicih, ki jih je dobila, češ, da je ona kriva, da stričeva žena ni bila pripeta, ker zgledi vlečejo ... Najbrž je hotela, da ji kazen plača ali kaj ...  ::)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #215 on: July 08, 2017, 04:16:15 AM »
Haha, jao.  ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #216 on: July 08, 2017, 07:50:49 AM »
Luna je rastoča v Kozorogu.
Še vedno imamo vpliv Venere v sekstilu z Merkurjem, zato izkoristimo ta pozitiven vpliv.
Pozno zvečer bo Luna že tvorila sekstil z Neptunom in Kvadrat z Jupitrom. Ponočnjaki, ki se jim bo sobotni večer zavlekel v nedeljo, lahko ta čas izkoristijo za prijetno druženje, a pri tem pazijo, da ne presežejo osebnih meja tako pri substancah, kot pri odnosih. Ali pa najprej pri substancah in posledično še pri odnosih. Tiste, ki hodimo spat s kurami, pa bodo mogoče presenetile žive sanje, tudi s kakšnim sporočilom.
Idealen čas za lucidno sanjanje - zakaj se ne bi prepustili domišljiji in usmerili svojih sanj tja, kamor želimo. V sanjah je dovoljeno vse. ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #217 on: July 09, 2017, 07:49:04 AM »
Luna je v Kozorogu in je ob 6:07 tvorila opozicijo s Soncem - to je polna luna. V tem obdobju so naša čustva intenzivnejša in bolj občutljiva. Je čas za izpolnitev tistega, kar smo začeli ob prazni luni.
Nato Luna konjunkcija Pluton, ki prebuja naša najgloblja čustva, jih prinaša na površje in lahko so tako močna, da bodo zameglila naš racionalen pogled. Izkoristimo vpliv za globlji vpogled vase in samoanalizo ter se izogibajmo ljudem in okoliščinam, ki bi v nas lahko sprožili negativna občutja.
Popoldne Luna opozicija Mars, razdražljivi bomo, manjkalo nam bo potrpežljivosti in lahko se zgodi, da nas pogreje kaj, ob čemer bi sicer ostali hladni.
Nič kaj prijazni vplivi danes. Zavedajmo se njihovega delovanja in se modro soočimo z današnjimi izzivi.  ???
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #218 on: July 10, 2017, 08:31:57 AM »
Sonce je v opoziciji s Plutonom in lahko se soočimo z neprijetnim izzivom iz okolja, iz področja partnerstva, lahko nas iztiri kakšen dogodek, ki bo načel našo samozavest oz. so v nas sprožil globoke dvome. Manipulacije, ljubosumje, zalezoavnje, nasilje ... Vse to so teme, ki se dotikajo omenjenega aspekta. Najlaže bomo prebrodili posledice, če ne bomo trmasti in se ne bomo upirali spremembi. Ne potrebujemo nadzora nad vsem, kar se dogaja, sprejmimo tok sprememb in se mu pridružimo.
Luna je ob 4:12 zapustila znamenje Kozoroga in ob 7:35 vstopila v Vodnarja. Privlačilo nas bo vse novo, razburljivo in ko je Luna v tem znamenju, se nagonsko usmerjamo k izboljševanjem stvari. Znamo razmišljat izven obstoječih okvirjev. Želimo si druženja in radi bi predstavili svoje ideje širšemu krogu. V teh dneh niso izključena razna presenečenja in težko se bo držati zastavljenih urnikov. Tudi povečana potreba po svobodi.
Zvečer bo Luna tvorila trigon z Venero. Ta nam bo stala ob strani pri vplivu Sonca v konjunkciji s Plutonom in nam pomaga stvari in odnose peljat v pravo smer.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #219 on: July 10, 2017, 08:37:29 AM »
tko nekako se je zacelo  :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #220 on: July 10, 2017, 08:57:45 AM »
Vedno preberem napovedi čeprav ne komentiram vsak dan.
Maja, vse pohvale in Hvala za tvoj trud in čas.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #221 on: July 10, 2017, 11:16:45 PM »
Glede na zaključek napovedi za danes, je najbolje, če se grem kar stuširati. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #222 on: July 11, 2017, 07:39:02 AM »
Padajoča Luna je v Vodnarju.
Nekaj čez polnoč je tvorila opozicijo z Merkurjem. Mogoče kdo od vas ni mogel zaspat in so ga mučile skrbi, dvomi in vprašanja kam gre in če gre v pravo smer. Sploh tiste, ki so padli pod močnejši vpliv še aktualnega aspekta Sonce opozicija Pluton, o katerem sem pisala včeraj. Ne prehitevajmo z odločitvami, bo že čas naredil svoj in pokazal pravo pot.
Bolj ugodno za pogovore in odločanje bo že od poldneva dalje, ko bo Luna v trigonu z Jupitrom.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #223 on: July 11, 2017, 08:59:48 AM »
Joj, jaz sem takooo obupno spala to noč. Sedaj vem, zakaj.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #224 on: July 11, 2017, 12:31:49 PM »
Moj včerajšnji dan je bil v skladu z luno  :-X V službi... Mislam, ko delaš toliko in toliko let, pa nato pišče puto uči  >:D Radi moramo hodit v službo, a veste... :blank: Zaspat res nisem mogla, a to je pri meni itak povezano z živčki. A kaj, ko to še ni vse. Čakajo me še pretresajoči tranziti  ::). Ja ja, pa tudi to je treba rad imet, anje, da nas življenje uči  :P