Author Topic: Luna 4. del  (Read 51689 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Luna 4. del
« Reply #315 on: July 27, 2017, 07:33:08 PM »
Danes se stvari kvarijo. Najprej je zaštrajkal aparat za kavo, zdaj se pojavljajo težave s prtljažnikom. Tudi televizija je včeraj zvečer obupala in smo klicali servis.

merkur je že v senci. Vpraši Tejko kako danes pizdi k ji nič ne dela ha-ha.

Res sem pizdila in preklinjala ;D :D Jaaaa vem da je merkur že v senci samo jaz bi tudi kaj naredila ne samo delala. Tako nekako no.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #316 on: July 27, 2017, 08:19:09 PM »
Pri meni se pa rapidno in po vseh sestavnih delih kvari mož.  ::)

No pr men se pa popravla takrat k se lih nej ne bi. 😂 nikol ni prou.

Mojmu žal ni pomoči. Mislim (vsi mislimo), da je resno bolan.  :'(

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #317 on: July 27, 2017, 08:29:06 PM »
Pika?Kaj resnega s P.?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #318 on: July 27, 2017, 08:48:49 PM »
Pika?Kaj resnega s P.?

Popolna mentalna in čustvena degradacija. Nor. Že več kot 20 let.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #319 on: July 28, 2017, 03:28:00 AM »
Ob 1:41 je Merkur vstopil v znamenje Device. 
V tem znamenju si želi natančnosti, jasnih misli in besed. Ob vsem analiziranju ne pozabimo na širšo sliko, saj se lahko kaj hitro razblini s prevelikim osredotočanjem na detajle. Soočali se bomo s tem, kako naše sanje spadajo v resničnost. Kaj je smiselno in kaj ne.
Danes Luna opozicija Neptun. Sanjavost, občutljivost. Dopoldne najverjetneje ne bomo dali od sebe toliko, kot bi sicer lahko.
Zvečer Luna tvori trigon s Plutonom. Čustvenost se nadaljuje preko celega dneva. Močneje se bomo zavedali svojih globin, pomena odnosov. Možne so obsedenosti. Odpotujmo v podzemlje in si raziskovanje naredimo prijetno - mogoče lahko poskusimo kaj novega v dvoje. Saj se razumemo.  ;)

Te energije sem čutila že včeraj pozno zvečer...
Vedno me preseneti, kako me lahko neka plutonska zadeva pripelje nazaj k sebi, kako zelo se na ta način spet začutim, kdo sem, začutim vse svoje najgloblje občutke, tako se počutim celostno....
Hvala Maja :-*

26. ko sem bil na poti niti nisem posebno pomislil, da se v tistem času piše ta napoved lune, vendar bolj ko se je dan vrtel proti koncu, bolj sem si rekel, da bom moral zvečer prebrati napoved za ta dan, saj zame je je bil to ali čisto navaden dan ali pa zelo poseben.

Skratka že pred časom so mi rezervirali en izlet in ženska agentka iz neke križarke je rekla, će bo lahko vse urejeno in v redu, ker gre za  njihove VIP goste.  Sem ji napisal nazaj, da na Islandijo tisti VIP pridejo uživat in malo se odmaknit, ter so posledično v kavbojkah in čisto preprosti ljudje.  No, tako sem 26. predvčerajšnjim začel to pot in res ta bila to čisto navadna turista. Videti je bilo sicer da sta bolj načitana, ona dela v bio fiziki in on je napisal knjigo in še piše o zgodovini Napoleona.  Vse v redu. Izlet je bil dober, trajal 12 ur, bila sta vesela in utrujena obenem nakar sem ob slovesu dobil njegovo vizitko, kar ne da vsak turist, prosim pa tudi nikoli ne.
Potem sem doma malo pogledal in moj turist je bil predsednik Napoleonove asociacije v Kanadi nek vitez reda fracnoske akademije.   Na njihovi strani pudarja logično Napoleona in s tem v primerjavi tudi Julija Cezarja in Aleksanda velikega, saj vsi trije so na planetu zapisali identično zgodovino.    Ne vem sicer točno kako sem se lotil raziskovanja in na koncu sem prišel do tega, vendar sem nato ugotovil, da imam skupno točko s to organizacijo in sicer sveto geometrije.    Postavilo se mi je vprašanje kakšno nenaključe je to, da sta bokirala mene, saj lahko bi vzela dražji ali cenejši izlet.   Našel sem vez med klobuki ali šlemi Napoleona, Julija Cezarja in Aleksandra velikega.  Vsi trije imajo identičnega in le ta predstavlja Merkur. Očitno ta koda igra kot velik zapis v igri nenaključij, saj nekateri veste, da je moji firmi ime Mercury Grail in nima registracije samo za turizem.     Naredil sem karto prvega stika torej ob desetih uri zjutraj in nekako sem presenečen nad vsem.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #320 on: July 28, 2017, 07:15:18 AM »
Zanimivo, Andres.
Na sploh je delo v turizmu zanimivo, ampak ravno prav. V igralništvu, npr., je bilo zanimivo kar malo preveč. V negativnem smislu.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #321 on: July 28, 2017, 07:19:32 AM »
Ponoči je bila Luna v sekstilu z Marsom in Soncem. Škoda po eni strani, da se taki fini aspekti niso zgodili čez dan. No, mogoče je pa kdo imel pestro noč v dvoje ...
V jutrišnji dan nas bo pospremila Luna v konjunkciji z Jupitrom. Kdor se bo zvečer odpravil kam ven, v družbo, bo ta čas preživel v odličnem vzdušju in dan se bo zavlekel v zgodnje jutro.
Še do konca vikenda imamo vpliv Sonca v konjunkciji z Marsom. Naval energije.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #322 on: July 28, 2017, 09:26:14 AM »
Ponoči je bila Luna v sekstilu z Marsom in Soncem. Škoda po eni strani, da se taki fini aspekti niso zgodili čez dan. No, mogoče je pa kdo imel pestro noč v dvoje ...
V jutrišnji dan nas bo pospremila Luna v konjunkciji z Jupitrom. Kdor se bo zvečer odpravil kam ven, v družbo, bo ta čas preživel v odličnem vzdušju in dan se bo zavlekel v zgodnje jutro.
Še do konca vikenda imamo vpliv Sonca v konjunkciji z Marsom. Naval energije.

Am, koliko ponoči? Ker jaz sem se imela lepo zvečer.  :P
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #323 on: July 28, 2017, 09:33:44 AM »
Od 2:32 dalje.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #324 on: July 28, 2017, 09:34:18 AM »
Takrat sem pa že spala.  ;D Mogoče sem že prej malo čutila vplive.  :laugh:
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #325 on: July 29, 2017, 08:26:50 AM »
Ponoči Luna kvadrat Pluton. Kompulzivna vedenja in čustveni izpadi. Upam, da ste mirno prespali ta aspekt.
Zjutraj Luna sekstil Saturn in najverjetneje se bo marsikdo najbolje počutil v varnem zavetju doma, med najbližjimi.
Zvečer, zelo proti koncu dneva, Luna v sekstilu z Venero in nato še v opoziciji z Uranom. Dober čas za druženje, tako doma, kot v prijateljskih krogih. Velja pa opozorilo, naj se prijetno vzdušje ne prelevi v kakšen konflikt. Previdno pri besedah, hitro lahko izrečemo ali naredimo kaj, kar bo šlo komu v nos.
Od 23:30 bo Luna v praznem reku, dokler ob 2:23 ne vstopi v naslednje znamenje, v Škorpijona.
Se pa danes začenja vpliv Jupitra v kvadratu s Plutonom. Ta bo trajal vse do 10. avgusta, točen aspekt pa se bo dovršil 4. avgusta. Velika želja po uspehu, zlasti v karieri in financah. Naši cilji bodo zelo visokoleteči in lahko nas zanese v obsedenost. Ne pojdimo po poti do uspeha preko trupel, saj si lahko kaj hitro nakopljemo kakšnega sovražnika. Hodili bomo po tanki liniji med sprejemljivim in nesprejemljivim. Spremembe so dobre, le implementirajmo jih na miren način.
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #326 on: July 29, 2017, 09:07:02 AM »
A, zato spet nisem mogla cela nemirna zaspat ponoči. Grrr

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #327 on: July 30, 2017, 08:24:21 AM »
Rastoča Luna je v Škorpijonu.
Dopoldne tvori sekstil z Merkurjem, kar je ugodno za ubeseditev idej. Danes je dober dan, da jih spravimo v realnost. To velja samo za dopoldne, popoldne imamo namreč Luno v kvadratu z Marsom in bo večje tveganje, da bomo s svojim ravnanjem koga prizadeli.
Popoldne se dovrši prvi Lunin krajec, Sonce in Luna bosta v kvadratu, kar lahko še dodatno poveča napetost. Potrpežljivo, mirno, brez jeze in frustracij in izognemo se lahko marsikateri preteči krizi.
Danes tudi Venera v sekstilu z Uranom. Povečana želja po razburljivih doživetjih v družabnem in ljubezenskem življenju. Pritegnemo lahko kakšna nova poznanstva. Ali pa novega ljubimca.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #328 on: July 30, 2017, 08:32:42 AM »
Zbudila sm se tecna za znoret. Ta napoved mau olajsa dopoldne. Hvala Maja!

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #329 on: July 30, 2017, 12:16:30 PM »
Popoldne grem na bazen pa peljem še sosedove otroke, pomoje se bom samo preveč drla  :laugh: :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/