9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
par dni me ni, pa vidim da ne delate druzga ko bašete se s samimi dobrotami, novoletne zaobljube bodo pa pol hujšanje, pa čiščenje... priporočam v branje knjigo: Jej, moli, ljubiPravkar prebrala, fajn.
Quote from: nensi on December 12, 2008, 12:27:46 PMpar dni me ni, pa vidim da ne delate druzga ko bašete se s samimi dobrotami, novoletne zaobljube bodo pa pol hujšanje, pa čiščenje... priporočam v branje knjigo: Jej, moli, ljubiPravkar prebrala, fajn.jo imam že nekaj časa na seznamu, pa me še ni našla ( ves čas sposojena v knjižnici )
Quote from: taja6 on December 12, 2008, 12:45:10 PMQuote from: nensi on December 12, 2008, 12:27:46 PMpar dni me ni, pa vidim da ne delate druzga ko bašete se s samimi dobrotami, novoletne zaobljube bodo pa pol hujšanje, pa čiščenje... priporočam v branje knjigo: Jej, moli, ljubiPravkar prebrala, fajn.jaz sem pa poenostavila postopek in sem jo kupila na Petrolu kot "žepnico", zdaj pa že pri prijateljicah naokrog potuje jo imam že nekaj časa na seznamu, pa me še ni našla ( ves čas sposojena v knjižnici ) Tudi jaz jo berem, sem že pri koncu (Indonezija )P.S. Taja, rezerviraj si jo v knjižnici , tako sem jaz do knjige prišla
Quote from: nensi on December 12, 2008, 12:27:46 PMpar dni me ni, pa vidim da ne delate druzga ko bašete se s samimi dobrotami, novoletne zaobljube bodo pa pol hujšanje, pa čiščenje... priporočam v branje knjigo: Jej, moli, ljubiPravkar prebrala, fajn.jaz sem pa poenostavila postopek in sem jo kupila na Petrolu kot "žepnico", zdaj pa že pri prijateljicah naokrog potuje jo imam že nekaj časa na seznamu, pa me še ni našla ( ves čas sposojena v knjižnici )
Quote from: taja6 on December 12, 2008, 12:45:10 PMQuote from: nensi on December 12, 2008, 12:27:46 PMpar dni me ni, pa vidim da ne delate druzga ko bašete se s samimi dobrotami, novoletne zaobljube bodo pa pol hujšanje, pa čiščenje... priporočam v branje knjigo: Jej, moli, ljubiPravkar prebrala, fajn.jo imam že nekaj časa na seznamu, pa me še ni našla ( ves čas sposojena v knjižnici ) Tudi jaz jo berem, sem že pri koncu (Indonezija )P.S. Taja, rezerviraj si jo v knjižnici , tako sem jaz do knjige prišla
joj punce, kaj se dogaja, zadnje tedne prvič v življenju pečem nikoli nisem marala kuhe in peke pa ne, da se v žensko spreminjam
Quote from: taja6 on December 13, 2008, 01:18:09 PMjoj punce, kaj se dogaja, zadnje tedne prvič v življenju pečem nikoli nisem marala kuhe in peke pa ne, da se v žensko spreminjam Vse pride enkrat na vrsto... Pridem poskusit, kaj si spet ustvarla
Quote from: Sandra on December 08, 2008, 01:48:52 PMRadenskovo pecivo! tiri jajca, tri kavna skodelica mletih orehov, pet kavnih skodelic sladkorja, tri kavne skodelice olja, est kavnih skodelic moke, tri kavne skodelice radenske, en pecilni praek to vse skupaj zmeate in nato vrete v pekač in pečete na 180 stopinj celzija... Moram pa poveedat, da je to najbolj enostavno pecivo in zelo nasitno, pa dober tekBiskvit sem poimenovala kar SANDRIN BISKVIT, dober, kaj dober slasten. Sem pa beljake stepla posebej in jih na koncu vmeala v maso, da je bolj rahlo ter dodala vaniljin sladkor. Vse skupaj se je peklo cca. 40 minut.Sandra hvala
Radenskovo pecivo! tiri jajca, tri kavna skodelica mletih orehov, pet kavnih skodelic sladkorja, tri kavne skodelice olja, est kavnih skodelic moke, tri kavne skodelice radenske, en pecilni praek to vse skupaj zmeate in nato vrete v pekač in pečete na 180 stopinj celzija... Moram pa poveedat, da je to najbolj enostavno pecivo in zelo nasitno, pa dober tek