Saj ne rečem. Oba otroka rada kaj pacata, vendar sem jaz tisti, ki vse to potem tudi čistim. Včerajšnji dan sem samo za njiju delal 11 ur, na koncu pa sta bila žleht. Zaradi slabega ravnanja sem rekel sinu naj krofe, v kar se je štelo prve štiri reletaivno zapečene, kar v smeti vrže. Ni hotel najprej, potem pa jih je. Ko je le to storil sem rekel, da si sploh krofov ne zaslužita in zato bo preostanek, torej kar je zgoraj na sliki moje, njuno pa je že v smeteh..
Tega kajpak nista pričakovala, in tako sinoči nista dobila niti enega. Danes je ostal samo še eden, pojedli pa smo jih kajpak vsi trije.
Andres
Andres,
se mene ste spodbudili, da sem jih naredila po strelinem receptu. So kar uspeli, malo so prevec zapeceni (ce mi kdo izda kako jih ne zazgat, bom zelo vesela
). In so kar sli v promet- soseda je zelela repete 
Apemaya, olje najprej res segreješ, da je zelo vroče, potem pa temperaturo zmanjšaš tako, da se malo bolj počasi cvrejo. Če ne, so prehitro odzunaj zapečeni, odznotraj pa ne.Tudi moji krofi so bili včasih pravo čudo

No, zdaj sem se pa že malo izmojstrila

Drugače pa jaz najraje miške naredim, je bolj enostavno, pa še bolj sigurno, da uspejo.