Author Topic: Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah  (Read 30634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Re: Največje zmote v astrologiji in astroloških interpretacijah
« Reply #75 on: August 01, 2017, 10:09:56 AM »
Jaz ga imam tudi na ASC, pa še vladar karte je, pa tudi nimam tovrstnih teženj. Bojda dobro skrivamo svoja leta, se počasi staramo, s čimer bi se strinjala, ker me pri 19.5 letih še vedno vidijo kot osnovnošolko.  :laugh:

In malo stvari me šokira, če pa me, bom prej želela vedet več o tem, kot nekaj vnaprej obsodila. Skrajni primeri so seveda izvzeti.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #76 on: August 01, 2017, 01:06:39 PM »
Ha, kaj res skrivamo leta? Jaz sem prej mislila, da je za to odgovoren Neptun.
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #77 on: August 01, 2017, 01:44:45 PM »
Saša, po mojih izkušnjah je Neptun bolj odgovoren za samo fizično stanje, tudi kolagen in hidracijo, medtem ko Uran ohrani bolj mladostne manire, nasmeh, iskrice. Je pa važno, da upoštevamo tudi Saturna, če je prominenten in Plutona. Poznam gospo, ki ima trigon med Neptunom na ASC in Plutonom ter Uran na MC in ne vem, če je videti kaj dosti starejša od takrat, ko sem jo spoznala (cc. 10 let).  :) Veliko Merkurja v domačih dveh znamenjih (Devica, Dvojčka) pa ohrani predvsem otroški videz, visok glas - tudi tak primer poznam, vedno, ko se javi na telefon in je teleprodaja, jo vprašajo, če je "mami doma".  :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #78 on: August 01, 2017, 02:14:44 PM »
Al pa venera na AC...jaz zmer dober zgledam  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #79 on: August 01, 2017, 02:19:48 PM »
Osebe s poudarjenim dvojčkom ali dobro postavljenim merkurjem, sploh asc, so mladostne vse v stara leta :)
Dvojčki nasploh se mi zdi so takšni večni mladostniki :)
Če gledam oba moja otroka, sta videti kot bi imela 14 let, pa ima starejši že skoraj 30 in mlajša že 24.
Je bila pred kratkim v bolnici operirana za slepič in je noseča in so vsi zdravniki večkrat preverjali njen karton in gledali njo in jo spraševali, če je res stara 24 let. Oba sta izredno mila.
Ne vem čemu bi to pripisala, ima pa starejši asc v raku in luno v ribah, hči pa ima luno eksaktno na asc, tako da asc s tem luninim pridihom se mi zdi, da ima daje to milino, nežnost in to obrazno otroškost (baby face).
Opazila sem tudi pri ženskah z luno v vodnarju (uranska luna) tudi daje mladostnost in odsotnost gub.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #80 on: August 01, 2017, 02:22:01 PM »
Al pa venera na AC...jaz zmer dober zgledam  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Pa še dvojček si, ti boš še pri 90-ih skakala, plesala, popevala in ljudje bodo mislili, da imaš 50 let ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #81 on: August 01, 2017, 02:22:28 PM »
Jane, poglej najini uri ;D

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #82 on: August 01, 2017, 02:39:01 PM »
Joj, moja mati, s kupom dvojčkov v Uranovi hiši, pa očka z Merkurjem, Soncem in Jupitrom v Levovi. Nikoli odrasla otroka  ;) Zato imam pa jaz z njima take aspekte, da ju zresnjujem, hihi. Ampak bolj se starata, slabše mi gre. Ni pa zameriti, ker je humor odličen in popadam dol od smeha petnajstkrat na dan.

Moja sestrica ima Luno v vodnarju in ASC v tehtnici ... bomo videli, kako se bo starala.  :)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #83 on: August 01, 2017, 04:04:03 PM »
Osebe s poudarjenim dvojčkom ali dobro postavljenim merkurjem, sploh asc, so mladostne vse v stara leta :)
Če gledam oba moja otroka, sta videti kot bi imela 14 let, pa ima starejši že skoraj 30 in mlajša že 24.
Je bila pred kratkim v bolnici operirana za slepič in je noseča in so vsi zdravniki večkrat preverjali njen karton in gledali njo in jo spraševali, če je res stara 24 let. Oba sta izredno mila.
Ne vem čemu bi to pripisala, ima pa starejši asc v raku in luno v ribah, hči pa ima luno eksaktno na asc, tako da asc s tem luninim pridihom se mi zdi, da ima daje to milino, nežnost in to obrazno otroškost (baby face).
Opazila sem tudi pri ženskah z luno v vodnarju (uranska luna) tudi daje mladostnost in odsotnost gub.
Sanjalka, glede te lune na ASC, ima jo tudi moj vnuk, se mi zdi, da nanj zelo vplivajo lunine mene, a bi to lahko potrdila?

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #84 on: August 01, 2017, 04:39:38 PM »
Pa še moj pogled na  :U v konjunkciji z ASC, ima ga moj starejši sin. Velika toleranca ga odlikuje, nič mu ni čudno. Kljub svojim letom, dobrih 35, zgleda mladenič. Pa ne leta z gatami na glavi, kljub temu, da je samski.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: August 01, 2017, 04:46:27 PM »
Saša, po mojih izkušnjah je Neptun bolj odgovoren za samo fizično stanje, tudi kolagen in hidracijo, medtem ko Uran ohrani bolj mladostne manire, nasmeh, iskrice. Je pa važno, da upoštevamo tudi Saturna, če je prominenten in Plutona. Poznam gospo, ki ima trigon med Neptunom na ASC in Plutonom ter Uran na MC in ne vem, če je videti kaj dosti starejša od takrat, ko sem jo spoznala (cc. 10 let).  :) Veliko Merkurja v domačih dveh znamenjih (Devica, Dvojčka) pa ohrani predvsem otroški videz, visok glas - tudi tak primer poznam, vedno, ko se javi na telefon in je teleprodaja, jo vprašajo, če je "mami doma".  :laugh:

Dobro, jaz imam oboje.  ;D Imam Urana na ASC ter Neptuna v prvi hiši, pa tudi ribjo Luno.  ;D

Čeprav, roko na srce, ASC mojega moža pa vidi vsakdo na kilometer daleč. ASC na 29. stopinji Leva. Res ima popolnoma tak fizičen izgled.  :laugh:
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #86 on: August 01, 2017, 04:47:35 PM »
Pa še moj pogled na  :U v konjunkciji z ASC, ima ga moj starejši sin. Velika toleranca ga odlikuje, nič mu ni čudno. Kljub svojim letom, dobrih 35, zgleda mladenič. Pa ne leta z gatami na glavi, kljub temu, da je samski.

Ja, se strinjam. Ker smo že sami malo čudni, nam ni nič čudno.  ;D
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #87 on: August 01, 2017, 04:48:14 PM »
Sanjalka, glede te lune na ASC, ima jo tudi moj vnuk, se mi zdi, da nanj zelo vplivajo lunine mene, a bi to lahko potrdila?

Ja, zelo vpliva vsakrsno custveno stanje, sploh mame, zrcali se v svoji mami, zato je zelo pomembno kako njegova mama odraza svoja custvena stanja. Zase bi danes rekla, da sem nevede nanjo prenesla kar precej lastnih strahov oz jih je ona posrkala od mene. Pa so bili lahko to cisto nedolzni pogovori, kjer sem povedala kaj o sebi. Je tudi zelo zascitniska do mene, kot bi bila ona meni mama in ne obratno.
Velika obcutljivost, socutje,srcnost in zelooo velika navezanost na mamo, dom, druzino.
Navadno ljudje taksno osebo zaznajo kot "mamo" in ji govorijo svoje tezave. Kotni planeti so na splosno zelo mocni in poudarjeni.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #88 on: August 01, 2017, 05:55:49 PM »
Mhm, tudi moj prijatelj s skoraj identičnimi položaji, kot jih ima Sanjalkin sin, je precej pod vplivom men. Nasploh pa dostikrat doživlja tesnobne občutke, ki jih potem skriva, ker 'on drugih že ne bo s svojimi problemi obremenjeval'. Mama je pa zanj vzor, zelo je zaščitniški do nje in do ženstva posredno nasploh.
« Last Edit: August 01, 2017, 06:02:37 PM by Vesta »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #89 on: August 01, 2017, 08:49:25 PM »
No menda tudi jaz ne kažem svojih let. Vsaj večina tako pravi.
Nekoč me je nadomestni "varnostnik" iz oš nadiral kam grem v čevljih, misleč, da sem šolarka, jaz pa sem šla po sina  :laugh:

Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna