Author Topic: Theta potovanje in prakticiranje tudi ostalih tehnik na svetovni čakri  (Read 14995 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Ob nedavnem Izinem obisku  na svetovni čakri na Islandij, (glej sliko)i se je porodila zamisel, da bi le takšno Theta prakticiranje tudi še ponovili in pa seveda vključili ostale izlete.  Pravzaprav je možen dogovor na širitev večih stvari iz iste lokacije, kot naprimer delavnice, ki bi bile po dogovoru organizirane s strani tistih, ki določeno znanje lahko tudi ponudijo.
Iza se je že večkrat pokazala kot izvrstna koordinatorka, jaz pa nase prevzamem organizacijo potovanja.

Andres
« Last Edit: September 19, 2008, 03:08:52 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Theta potovanje in prakticiranje na svetovni čakri
« Reply #1 on: August 22, 2008, 01:08:46 PM »
Odlična ideja Andres.

Ravno pripravljam delavnice za razvijanje jasnočutnosti, jasnovednosti, jasnoslišnosti in jasnovidnosti ....
S kronske/korenske čakre na Islandiji bi se vsa zadeva še posebno odprla
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #2 on: August 22, 2008, 01:42:16 PM »
Tea

Potem pa smo zmenjeni. Začetek nove medsebojne dolžnosti/druženja/učenja/potovanja ipd, je torej pred nami. Tudi tečaji kakršne navajaš bi bili primerni točno na lokaciji o kateri sem pisal.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #3 on: August 22, 2008, 02:52:27 PM »
Odlična ideja Andres.

Ravno pripravljam delavnice za razvijanje jasnočutnosti, jasnovednosti, jasnoslišnosti in jasnovidnosti ....
S kronske/korenske čakre na Islandiji bi se vsa zadeva še posebno odprla

Ojla.
Tea, sklepam, da so te delavnice namenjene oziroma primerne le za theta praktike, ali se motim ???
Z veseljem bi se pridružila ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: August 22, 2008, 04:26:55 PM »
Delavnice so primerne za vse. Bom kmalu opisala o čem govorim in razpisala vabilo za udeležbo. Tekst imam namreč še v pripravi.

Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: August 22, 2008, 05:12:33 PM »
Neška.  Sledi tej temi, zagotavljam pa, da tovrstne delavnice ne bodo primerne le za theta praktike.  Tu je še vse tisto kar mnogi tule obvladajo zelo dobro, na Islandji pa so palčki, vesoljški in nenazadnje kronska ali korenska čakra, na kateri je izvajanje in učenje tovrstnih stvari bolj plodno.  Menim tudi, da je to prvo spletno mesto v Sloveniji, ki kaj podobnega sploh ponuja. Torej bodo čez deset let na podobne delavnice hodili tudi Hrvati. :)

Sicer pa verjamem, da bo kaj dodala tudi Iza, saj ima iz prve roke, informacije iz lastne prakse.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: Theta potovanje in prakticiranje tudi istalih tehnik na svetovni čakri
« Reply #6 on: August 23, 2008, 09:59:20 AM »
Hojla!

Super ste!  :-*
Jaz sem takoj za.
Glede na to, da sem se Islandiji par let vztrajno izogibala, ker sem pač bolj zmrznjene sorte in so mi temperature krepko čez 30 stopinj normalno delovno okolje  ;D, moram odkrito priznati, da je Islandija najlepša dežela, kjer sem kadarkoli bila. In to ne zaradi naravnih lepot, te najdemo na veliko koncih sveta; povsod je namreč po svoje lepo (jaz sem še vedno zaljubljena v saharske sipine in polnočno saharsko nebo, kjer zvezde pokrivajo Zemljo z veliko kupolasto pokrovko in vidiš zvezde, ki se Zemlje dotikajo v horizontu).
Na Islandiji je pač taka energija, da te prevzame. Jaz sem prvih par dni samo "vdihovala vase", kot to počnem kadar pridem na kako energetsko zelo močno točko. Potem sem pa ugotovila, da je taka cela Islandija (no, nekateri divji predeli, kjer turistov sploh ni, so še bolj izstopajoči) in sem se malo umirila. Na svetovni čakri so bile energije tako močne, da je mene (ki se že tako ali tako bolj po neptunovsko prizemljujem) takoj odneslo in sploh težko zvezno opišem kaj vse se nam je tam dogajalo (tisto popoldne je v mojem spominu razparcelirano na majše shote  ;D), bilo pa je fantastično.
Ko smo bili TAM, smo z energijo čakre povezali 23 ljudi (16 oddaljeno, iz Slovenije) in tistim, ki so dali zelo jasne in "merljive" ukaze, se zadeve dogajajo več kot noro (saj res, Andres, ali ima mali že nov GSM  ;D?). Saj se nam (ki smo dali bolj "duhovne"  ;D ukaze) tudi dogaja 300/h, samo tu lahko (če želiš, seveda) najdeš tako ali drugačno razlago.
In ko smo debatirali o energetski moči TAM gori, smo prišli na idejo o organiziranih izletih/delavnicah v Islandiji, kjer bi lahko izkoristili prijetno (ogledi) s koristnim (učenje in delo/manifestacije na energetsko močnih točkah). Da ne omenjam palčkov, vesoljcev, trolov,..... (ne moreš verjeti, dokler ne doživiš  ;)).
V tem trenutku (kot lahko berete zgoraj  :D) imamo/zbiramo ogromno idej, ki so v trenutku še pri Kreatorju in upam, da nam jih bo pomagal spraviti na Zemljo.
Letos ni realno, da bi naredili tako potovanje (ker na Islandiji res zna biti tudi grozno mraz, čeprav se v vročih izvirih potem lahko res učinkovito pregreješ in prav nič se ni problem sleč pri 4ih stopinjah Celzija, kar je mene najbolj skrbelo  ;D).
Tako imamo par mesecev časa, da vse ideje (in doborodošli da napišete tudi svoje) spravimo v neko realno obliko, zapakiramo v en zeleno-roza paketek...... In potem to res izvedemo.
Skratka, sedaj imam čas, da do novega leta naberemo ideje, do februarja naredimo selekcijo in  "urnik" (Andres, kako se temu profesionalno reče?  ;)) in potem gremo, ne?  :D

Vse ideje so dobrodošle  :-*

Lep dan!

Iza

Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline MerLila

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.theta.si
« Reply #7 on: August 28, 2008, 09:25:38 PM »
Se veselim podrobnega poročila čez vikend:)
Sicer pa oktobra organiziram Aloha popotovanje na Havaje... gremo do Lemurije in tistih ta globokih vzorcev, ki so nastali ob našem prehodu iz enosti v dvojnost. Potovali pa bomo čez vseh 8 čaker, kolikor je Havajskih otokov.
Ne bo nam dolgčas, to je kot pribito, hkrati pa bomo v praksi izkusili kako jetleg preThetaš, tako da si ko rožica in je tvoj bioritem takoj naštelan na nove razmere.
Iza kaj praviš na to...in na plavanje z delfini... jaz sem že tam

Mahalo
Z ljubeznijo, svetlobo in božanskimi blagoslovi

ThetaHealing™ Instructor

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #8 on: August 28, 2008, 11:07:35 PM »
Se veselim podrobnega poročila čez vikend:)
Sicer pa oktobra organiziram Aloha popotovanje na Havaje... gremo do Lemurije in tistih ta globokih vzorcev, ki so nastali ob našem prehodu iz enosti v dvojnost. Potovali pa bomo čez vseh 8 čaker, kolikor je Havajskih otokov.
Ne bo nam dolgčas, to je kot pribito, hkrati pa bomo v praksi izkusili kako jetleg preThetaš, tako da si ko rožica in je tvoj bioritem takoj naštelan na nove razmere.
Iza kaj praviš na to...in na plavanje z delfini... jaz sem že tam

Mahalo

Hihi, jaz pa še ne, ker nisem dobila še nobenih bolj natančnih informacij  ;D ;D ;D
Sem pa spomladi že stestirala delovanje Thete na jetleg-u in je 99% delovalo  ;)

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #9 on: August 29, 2008, 03:27:07 PM »
Hojla!

Letos ni realno, da bi naredili tako potovanje (ker na Islandiji res zna biti tudi grozno mraz, čeprav se v vročih izvirih potem lahko res učinkovito pregreješ in prav nič se ni problem sleč pri 4ih stopinjah Celzija, kar je mene najbolj skrbelo  ;D).
Tako imamo par mesecev časa, da vse ideje (in doborodošli da napišete tudi svoje) spravimo v neko realno obliko, zapakiramo v en zeleno-roza paketek...... In potem to res izvedemo.
Skratka, sedaj imam čas, da do novega leta naberemo ideje, do februarja naredimo selekcijo in  "urnik" (Andres, kako se temu profesionalno reče?  ;)) in potem gremo, ne?  :D

Lep dan!

Iza

Iza in ostali

Novo leto se bliža s tem pa tudi prijave.  Vsaj v eni od  turističnih agencij so pripravljeni podpreti Theta delavnico iz svetovne čakre, kakor so se izrazili zgodaj popoldne. 
istočasno sem na drugem spletnem mestu v angleškem jeziku navezal stik z Angležinjo, ki je verjamem pripravljena organizitari nekaj podobnega iz njenega konca. Torej boš Iza v Theto morebiti vodila celo Angleže.

Na koncu sprašuješ kako se temu profesionalno reče. Vsesplošno, kamor spadajo tudi palčki in vesoljci, meditacije, Theta ipd, se temu reče futuristični izleti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #10 on: August 30, 2008, 08:59:11 PM »
Hojla!

Lep dan!

Iza

Iza in ostali

Novo leto se bliža s tem pa tudi prijave.  Vsaj v eni od  turističnih agencij so pripravljeni podpreti Theta delavnico iz svetovne čakre, kakor so se izrazili zgodaj popoldne. 
istočasno sem na drugem spletnem mestu v angleškem jeziku navezal stik z Angležinjo, ki je verjamem pripravljena organizitari nekaj podobnega iz njenega konca. Torej boš Iza v Theto morebiti vodila celo Angleže.

Na koncu sprašuješ kako se temu profesionalno reče. Vsesplošno, kamor spadajo tudi palčki in vesoljci, meditacije, Theta ipd, se temu reče futuristični izleti.

Andres

Superca! Polovica je že narejena. Torej sestavimo skupaj še natančen plan, splaniramo termine in gremo.
Kdo gre z nami?  ;)

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #11 on: August 30, 2008, 09:12:13 PM »
Jaz z veseljem. :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #12 on: August 30, 2008, 10:10:50 PM »
Mislim, da se bo v to temo še zelo veliko pisalo.  Bržkone se po po posebnosti, oz po nenavadnih izletih zapisal ravno naš forum. Domena na kateri stoji je že prava. :)  Menim, da lahko tudi na stran www.nenavadno.com/islandija.html dodam okviren program.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #13 on: September 02, 2008, 09:18:16 PM »
Mislim, da se bo v to temo še zelo veliko pisalo.  Bržkone se po po posebnosti, oz po nenavadnih izletih zapisal ravno naš forum. Domena na kateri stoji je že prava. :)  Menim, da lahko tudi na stran www.nenavadno.com/islandija.html dodam okviren program.

Andres

tudi tukaj ti angelčki skozi 10:10 sporočajo da je ideja ok in da nadaljuj z njo  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #14 on: September 03, 2008, 12:08:18 PM »

Andres

tudi tukaj ti angelčki skozi 10:10 sporočajo da je ideja ok in da nadaljuj z njo  :-*

Hvala Nensi. Na 10 10 nisem bil pozoren. Brez dvoma pa je tovrstno potovanje pravo za marsikoga, ki bi rad od thete še več. 

Naj tu še napišem, da se tačas to iste potovanje tudi širi ven iz našega kroga. Ne le po Sloveniji, zanimanje prihaja celo iz portugalske in ostalih držav.  Takole mi je eden zapisal. 

Im thinking about my real identity!
Im looking at the sky..
Without frontiers and any plan,
Im sailing and dont know why….
With peace in mind!

We can have English, Dutch friends!
Why not Alien friends?
We should stop religious fight..
Old candles in European Light!

No identity cards, no passports!
We want to be free...
We want to live in a full democracy!