Hojla!
Super ste!

Jaz sem takoj za.
Glede na to, da sem se Islandiji par let vztrajno izogibala, ker sem pač bolj zmrznjene sorte in so mi temperature krepko čez 30 stopinj normalno delovno okolje

, moram odkrito priznati, da je Islandija najlepša dežela, kjer sem kadarkoli bila. In to ne zaradi naravnih lepot, te najdemo na veliko koncih sveta; povsod je namreč po svoje lepo (jaz sem še vedno zaljubljena v saharske sipine in polnočno saharsko nebo, kjer zvezde pokrivajo Zemljo z veliko kupolasto pokrovko in vidiš zvezde, ki se Zemlje dotikajo v horizontu).
Na Islandiji je pač taka energija, da te prevzame. Jaz sem prvih par dni samo "vdihovala vase", kot to počnem kadar pridem na kako energetsko zelo močno točko. Potem sem pa ugotovila, da je taka cela Islandija (no, nekateri divji predeli, kjer turistov sploh ni, so še bolj izstopajoči) in sem se malo umirila. Na svetovni čakri so bile energije tako močne, da je mene (ki se že tako ali tako bolj po neptunovsko prizemljujem) takoj odneslo in sploh težko zvezno opišem kaj vse se nam je tam dogajalo (tisto popoldne je v mojem spominu razparcelirano na majše shote

), bilo pa je fantastično.
Ko smo bili TAM, smo z energijo čakre povezali 23 ljudi (16 oddaljeno, iz Slovenije) in tistim, ki so dali zelo jasne in "merljive" ukaze, se zadeve dogajajo več kot noro (saj res, Andres, ali ima mali že nov GSM

?). Saj se nam (ki smo dali bolj "duhovne"

ukaze) tudi dogaja 300/h, samo tu lahko (če želiš, seveda) najdeš tako ali drugačno razlago.
In ko smo debatirali o energetski moči TAM gori, smo prišli na idejo o organiziranih izletih/delavnicah v Islandiji, kjer bi lahko izkoristili prijetno (ogledi) s koristnim (učenje in delo/manifestacije na energetsko močnih točkah). Da ne omenjam palčkov, vesoljcev, trolov,..... (ne moreš verjeti, dokler ne doživiš

).
V tem trenutku (kot lahko berete zgoraj

) imamo/zbiramo ogromno idej, ki so v trenutku še pri Kreatorju in upam, da nam jih bo pomagal spraviti na Zemljo.
Letos ni realno, da bi naredili tako potovanje (ker na Islandiji res zna biti tudi grozno mraz, čeprav se v vročih izvirih potem lahko res učinkovito pregreješ in prav nič se ni problem sleč pri 4ih stopinjah Celzija, kar je mene najbolj skrbelo

).
Tako imamo par mesecev časa, da vse ideje (in doborodošli da napišete tudi svoje) spravimo v neko realno obliko, zapakiramo v en zeleno-roza paketek...... In potem to res izvedemo.
Skratka, sedaj imam čas, da do novega leta naberemo ideje, do februarja naredimo selekcijo in "urnik" (Andres, kako se temu profesionalno reče?

) in potem gremo, ne?

Vse ideje so dobrodošle

Lep dan!
Iza