Author Topic: Vaje iz horarne astrologije  (Read 65276 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Vaje iz horarne astrologije
« Reply #120 on: September 06, 2017, 08:07:45 AM »
Si se že odločila, kako boš postopala naprej?

Ne še. Razmišljam.
Ima namreč moje vzorce, ki bi mi jih moral vrniti v dveh mesecih, od tega so 4 meseci.
V tem času je poslal 3 maile, v katerih je napovedal, da "jih bo vrnil naslednji teden ali pa mi jih plačal".
Ker se to v enem mesecu ni zgodilo, sem mu včeraj poslala račun.
Tokrat odgovor takoj, kaj pa drugega.
Da mi je vzorce poslal prejšnji teden in mi takrat kao tudi naročil, naj izstavim račun za to in to, kar bo obdržal.
Seveda je to izmišljotina. Ni dal nikomur v vednost (čeprav je vpletena tudi njegova partnerka), ni poslal potrdila o poslanem paketu (kar je obvezno) niti ni poslal nobene zahteve o izstavitvi računa. To sem mu seveda omenila in mu rekla, naj mi posreduje ta mail. Seveda odgovora spet ni.

No, ampak to so v malenkosti napram vsemu, kar se je obljubljalo. To je džeparac v primerjavi z resničnim poslom, za katerega se je izkazalo, da ga ni sposoben izpeljat, svojo nedoraslost zadevi pa izkazuje vsakič, ko se oglasi... v zadnjem času pretežno z lajanjem, poniževanjem in obsojanjem.

Danes sem ribo napihovalko dokončno spravila ob pamet. :blank:

Razen zblefiranih in na hitro skupaj zmetanih "dokumentov", polnih napak, izdelkov še vedno ni nazaj. Po zadnji njegovi informaciji bi jih morala dobiti v ponedeljek.
Zadnji njegov mail me je hudo, ampak res hudoooo razburil.
Vsem naslovom, ki sem jih našla, sem dala v vednost svoj odgovor (skupaj z njegovimi), v katerem sem ga še dodatno razgalila.
Še najmanj me je razjezilo njegovo širokoustenje o silnih milijonih in nepremičninah, ki jih ima (zakaj že moram vse to vedeti?) in kako silno je pomemben in spoštovan, malo mi je šlo na smeh ob histeričnem bevskanju, da ga skušam s tem, ko dajem njegove in svoje maile vsem v vednost, razvrednotiti, precej me je razjezila opazka, da se mu ob vseh milijonih res ne da ukvarjati z neko marginalno Slovenko, ki ima očitno preveč časa, kapljica čez rob pa je bila izjava, da se mora ukvarjati s 318 zaposlenimi in res nima časa skrbeti za moje izdelke; če sem res tako finančno revna, da ga pritiskam zaradi par ubogih vzorcev, mi pa res želi samo še srečo v življenju.

S svojim odgovorom, ki sem ga dala na ta mail, sem izjemno zadovoljna. 8)

Odgovora pa seveda ni.

Pika, saj veš, kar govoriš o drugem, največ pove o tebi.
Tako, da tale tip je velikooo povedal prav o sebi ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #121 on: September 06, 2017, 08:11:12 AM »
Si se že odločila, kako boš postopala naprej?

Ne še. Razmišljam.
Ima namreč moje vzorce, ki bi mi jih moral vrniti v dveh mesecih, od tega so 4 meseci.
V tem času je poslal 3 maile, v katerih je napovedal, da "jih bo vrnil naslednji teden ali pa mi jih plačal".
Ker se to v enem mesecu ni zgodilo, sem mu včeraj poslala račun.
Tokrat odgovor takoj, kaj pa drugega.
Da mi je vzorce poslal prejšnji teden in mi takrat kao tudi naročil, naj izstavim račun za to in to, kar bo obdržal.
Seveda je to izmišljotina. Ni dal nikomur v vednost (čeprav je vpletena tudi njegova partnerka), ni poslal potrdila o poslanem paketu (kar je obvezno) niti ni poslal nobene zahteve o izstavitvi računa. To sem mu seveda omenila in mu rekla, naj mi posreduje ta mail. Seveda odgovora spet ni.

No, ampak to so v malenkosti napram vsemu, kar se je obljubljalo. To je džeparac v primerjavi z resničnim poslom, za katerega se je izkazalo, da ga ni sposoben izpeljat, svojo nedoraslost zadevi pa izkazuje vsakič, ko se oglasi... v zadnjem času pretežno z lajanjem, poniževanjem in obsojanjem.

Danes sem ribo napihovalko dokončno spravila ob pamet. :blank:

Razen zblefiranih in na hitro skupaj zmetanih "dokumentov", polnih napak, izdelkov še vedno ni nazaj. Po zadnji njegovi informaciji bi jih morala dobiti v ponedeljek.
Zadnji njegov mail me je hudo, ampak res hudoooo razburil.
Vsem naslovom, ki sem jih našla, sem dala v vednost svoj odgovor (skupaj z njegovimi), v katerem sem ga še dodatno razgalila.
Še najmanj me je razjezilo njegovo širokoustenje o silnih milijonih in nepremičninah, ki jih ima (zakaj že moram vse to vedeti?) in kako silno je pomemben in spoštovan, malo mi je šlo na smeh ob histeričnem bevskanju, da ga skušam s tem, ko dajem njegove in svoje maile vsem v vednost, razvrednotiti, precej me je razjezila opazka, da se mu ob vseh milijonih res ne da ukvarjati z neko marginalno Slovenko, ki ima očitno preveč časa, kapljica čez rob pa je bila izjava, da se mora ukvarjati s 318 zaposlenimi in res nima časa skrbeti za moje izdelke; če sem res tako finančno revna, da ga pritiskam zaradi par ubogih vzorcev, mi pa res želi samo še srečo v življenju.

S svojim odgovorom, ki sem ga dala na ta mail, sem izjemno zadovoljna. 8)

Odgovora pa seveda ni.

Pika, saj veš, kar govoriš o drugem, največ pove o tebi.
Tako, da tale tip je velikooo povedal prav o sebi ;D

Ja. Itak. :D Do zadnje dlake se je analiziral.
Vzorce pa hočem nazaj. Nepoškodovane. Ali pa plačane.
Ali pa bo od tega ubogega pajaca ostala samo še zadnja dlaka.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #122 on: September 06, 2017, 08:38:14 AM »
Odločila sem se, da bom zadevo pustila za sabo.
Tip ni gladek in ne vem, česa je zmožen.

Samo stran. Daleč stran.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #123 on: September 06, 2017, 08:45:01 AM »
Tole je pa karta, ko sem sprejela odločitev.
Mislim, da je zame to dobro.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #124 on: September 06, 2017, 10:10:25 AM »
Vesta, če boš slučajno utegnila, bi te prosila, če lahko vržeš oko na pripeto karto.
Seveda se mi je pojavljalo vprašanje, ali je odločitev za popoln zaključek komunikacije (s tem, da pustim tudi vzorce za sabo) varnejša zame.
Hvala ti!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #125 on: September 06, 2017, 02:28:41 PM »
Razmišljam pa o špekulaciji.  :laugh:
Še me srbi jezik in bom skrbno proučevala različne ure in poskušala najti najugodnejše aspekte, po katerimi bom odposlala mail.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #126 on: September 07, 2017, 09:57:57 PM »
Prejela baje paket, moram na pošto.
Riba napihovalka je torej izdelke res poslala, sicer z dvomesečno zamudo, ampak so v Slo.
Jutri grem na pošto.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #127 on: September 07, 2017, 09:59:07 PM »
Vesta rabim pomoč, kaj se gleda pri horarni astrologiji? Ascedent, luna? Vladarja vprašanja? Kolegici mečem karte za eno zadevo in vedno padejo dvoumne (luna), ko enostavno ne veš kaj bo. sem ji rekla naj zastavi vprašanje in ga je ravno malo prej. Tako da sedaj preučujem skozi horarno.

Gre se zato, da si je omislila nekega ljubimca (mal je nablojena z njim), ona v vezi, on kao da ne, čeprov nismo ziher. Ampak ajde to nima veze (druga zgodba) in njo sedaj zanima ali ima ta veza potencial. Je to dolgoročno? Si lahko omislita skupno življenje.
Karto dodajam.

Če jaz gledam po karti je ascedent bik-ki mi že sam po sebi daje neko stabilnost, dolgotrajnost...venera v četri hiši v trigonu s saturnom. Bi rekla, da ko se navadita na sprememba in jih sprejmeta prav tako vse strahove, da bi si lahko ustvarila nek dom. Dolgotrajen. Polna 5-ta hiša (puno ljubavi), sam potem ne vem kako naj inetrpetiram kvadrat saturn v 8 hiši - da mogoče pa le no dolgotrajno haha. Eto še horarna karta me zajebava  :laugh:
Save
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #128 on: September 07, 2017, 10:01:49 PM »
Off-topic al pa tut ne: kaj je to zdej kr neki da babe bluzimo okol?  :o A ni bla to vcas moska domena?  :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #129 on: September 07, 2017, 10:04:37 PM »
Off-topic al pa tut ne: kaj je to zdej kr neki da babe bluzimo okol?  :o A ni bla to vcas moska domena?  :laugh:

sej tud oni, nič bat. Sam ne govorijo javno kot me hahaha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #130 on: September 07, 2017, 10:08:36 PM »
:D Makes sense.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #131 on: September 07, 2017, 10:59:47 PM »

sej tud oni, nič bat. Sam ne govorijo javno kot me hahaha.

;D ;D ;D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #132 on: September 08, 2017, 04:53:08 PM »
Tako. Dvignila paket in to je to.
S tem je švicarski projekt zaključen.  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #133 on: December 01, 2017, 12:40:42 PM »
Tukaj se vedno lahko kaj vprasamo?  :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #134 on: December 01, 2017, 12:45:53 PM »
Po moje lahko.