Ne vem v katero sobano bi uvrstila tole mojo idejo, ki me je prešinila ob temi horarna astrologija in postavljanja vprašanj ter dajanja odgovorov.
Ne gre za astrologijo, ampak za sinhorniciteto, ki jo je prvi uporabljal že Jung, tisti ki me poznate, veste,da je tudi moje terapevtsko delo osnovano na njegovem znanju. Sinhroniciteto je dobro opisal tuddi Adrian P. Kezele v knjigi Sinhroniciteta, ima tudi svojo spletno stran, kjer se udeleženci aktivno vključujejo in podajajo odgovore,lahko so to neke naključne misli, stavki...
Odprli bi sobano, kjer bi uporabniki postavljali vprašanja, drugi bi podajali naključne misli, stavke, ki bi se jim v tistem času porajali, ali bi kje prebrali kakšen stavek, ki na prvi pogled nima nobene povezave z vprašanjem.
Gre za to,da se ne odgovarja konkretno na vprašanje ampak se samo zapiše misli, besede, ki so tisti čas nekomu drugemu hodile po glavi oz jih je zaznal...
Npr.:
Pika vpraša ali bom prodala svoje izdelke osebi v Nemčiji?
Kdorkoli od nas napiše kar mu je v tistem hipu prišlo na misel...Pika preko naključnih misli, besed, stavkov prejme intuitivni odgovor.
Na ta načim treniramo lastno intuicijo in tudi sinhroniciteto.
Dobrodošli vsi predlogi, pomisleki, vprašanja glede te moje ideje