IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pika, bolj kot vse bi bila vesela, če ne bi bilo treba; ampak žal drugega izhoda ne vidim; če sploh želim še kdaj bit srečna.
Ja madona no... Vsi po vrsti? Ločitveni forum tole.
Quote from: Pika on August 05, 2017, 11:42:13 AMJa madona no... Vsi po vrsti? Ločitveni forum tole. Mamo pac karmicne zveze, kaj nej recm. 😁
Quote from: ksenija on August 05, 2017, 11:44:44 AMPika, bolj kot vse bi bila vesela, če ne bi bilo treba; ampak žal drugega izhoda ne vidim; če sploh želim še kdaj bit srečna. Razumem. Saj ni bilo mišljeno kot negativen komentar. Začudilo me je, koliko nas je v teh čudnih situacijah.
Quote from: Pika on August 05, 2017, 11:56:53 AMQuote from: ksenija on August 05, 2017, 11:44:44 AMPika, bolj kot vse bi bila vesela, če ne bi bilo treba; ampak žal drugega izhoda ne vidim; če sploh želim še kdaj bit srečna. Razumem. Saj ni bilo mišljeno kot negativen komentar. Začudilo me je, koliko nas je v teh čudnih situacijah.Vem, vem, sem prav razumela. Vem, da so vse odločitve na nas samih, ampak sem res neizmerno hvaležna za ta forum in za vse vas, ker lahko na zadevo "pogledam" še z drugega zornega kota ...
Res smo ratali leglo nesrečnikov
Quote from: Jane on August 05, 2017, 01:54:32 PMRes smo ratali leglo nesrečnikov Samo trenutna faza!