Tale tema je šla nekako mimo mene. Tako sem prebral vaša vprašanja, odgovore in Vestina navodila kako se s tem horarnimi stvarmi dela, ali se razlaga. Bom poskusil in sem tako postavil sledeče vprašanje. Bo podjetje Mercury Grail, pri katerem sem na plači imelo več prometa od avgusta 2017 do avgusta 2018 kot pa v enakem razdobju eno leto prej, torej od avgusta 2016 do avgusta 2017?
Andres

Vau, Andres, res zanimiva karta, nisem še nikoli videla take.

Z dvema ograjenima znakoma.
Saturn, ki je tvoj signifikator, je v 9. hiši v strelcu, ki označuje tako tujino, kot tudi turizem. Saturn je retrograden, kar označuje tvoje zanimanje za finance (ki so ravno tako pod domeno kozoroga in škorpijona, pri čemer slednji označuje tuje, ampak tu se gre predvsem za tvoje, torej lastne, ker imaš majhno podjetje, situacija je sicer stabilna (ta lep trikotnik iz Jupitra, Sonca in Saturna), preživetje je zagotovljeno, ni pa luksuzno (pokazatelji so v srednje plodnih znamenjih). Zaslužek oz. plačo v tvojem primeru označuje druga hiša, ki je v biku (naravna pozicija), katerega vladarica je Venera v raku, ki ni posebno močna, poleg tega pa dela še separativni kvadrat s Plutonom v 12. hiši v retrogradi, kar ni dober znak). Podobna situacija je, če pogledamo druge nakazatelje za denar, pri Plutonu dobimo še kvadrat z benefikom v relativno šibkem znamenju, ki se razklenjuje.
Z ozirom na ime tvoje agencije sem vzela v obzir še Merkur, ki je tudi znanilec 3. hiše (potovanj znotraj države). Tu je sicer domač v devici in dela aplikativni trigon s Plutonom, a situacijo malo pokvarijo prejšnje opombe. Mislim, da ne bo večjega zaslužka, še več, rekla bi, da bo za rahel odtenek celo slabši. Pazi na aplikativno opozicijo Lune v vodnarju z Marsem in Soncem, muhaste stranke ti utegnejo prekrižati pot in če boš prehitro reagiral (Luna je čisto na ASC), lahko trpi tvoj ugled.