Author Topic: Vaje iz horarne astrologije  (Read 65228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Vaje iz horarne astrologije
« Reply #15 on: August 03, 2017, 11:32:28 AM »
Pika, jaz bi rekla JA :)

Upam, Sanjalka.
Po zelo temeljiti komunikaciji in načrtih in akcijah je tip od danes na jutri izginil z linije in je v izginjenem stanju že več kot en mesec.
Imajo pa moje vzorce izdelkov, ki jih kažejo naokrog.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #16 on: August 03, 2017, 11:34:52 AM »
Pika, tak lep magični trikotnik in lik zmaja je notri, da mora iz tega nekaj nastat. Lepo bodite vsi  :-*

Hvala, Cvetka. Res upam. Ker drugače bom pa dejansko začela razmišljati, da je moja poslovna pot prekleta ali kaj.
Zdajle me je totalno nategnila neka Nemka. Mož bi ji jetra izruval. Jaz sem jo samo neprijazno nahrulila, ker doseči ne morem nič.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #17 on: August 03, 2017, 12:11:04 PM »
Bi se se jes priskledila, kako kaze s kariero oziroma s prijavo na postdoc stipendije?  Bom uspesna s prijavo ali ne?

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #18 on: August 03, 2017, 12:19:56 PM »
Jaz sem pa postavila vprašanje, če mi bo letos uspelo prenovit kopalnico in WC.

9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #19 on: August 03, 2017, 02:03:04 PM »
Pa dajmo poskusiti, škodit ne more, tudi če je ASC pozen

Saša, tvoja karta nakazuje problem z avtom, konjunkcija Lune in Saturna v tretji, tudi zasuk Urana (tehnologije) retrogradno. Karta kaže, da sta v precepu (Jupiter ASC v tehtnici) ali ga dati na popravilo ali prodati. Ta Jupiter tudi kvadrira Plutona, Merkur je v 12. v Devici - vesta, da zanj verjetno ne bosta dobila veliko denarja, kar nakazuje tudi 29 stopinj. Uran je logično v 8. hiši, v trigonu z Luno in Saturn, kar nakazuje, da bi se ga verjetno dalo popraviti, ampak ne poceni. Sonce kot končen pokazatelj odgovora je skoraj brez aspektov, inkonjunkcija z Neptunom, ki opozicionira Merkurja, pa še dodatno namiguje na to, da ni dober čas za prodajo.

Torej, mislim, da bosta nekako uspela popraviti avto, ampak rešitev ne bo trajna (Mars, Sonce), avto bo še nagajal. Mars je tudi v konjunkciji z Južnim Asellusom, kar je ena slabših dispozicij zanj.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #20 on: August 03, 2017, 02:37:52 PM »
Missy, brez karte nimam česa početi :P

Pika, reciva, da si ti Venera v Raku v 9. hiši, kar dobro pokaže zdajšnjo situacijo pri tebi: Rak je v precepu glede sodelovanja s tujci. Vladar 2. hiše, hiše rokodelstva, je Pluton v 4. hiši v retrogradi - za to sodelovanje si dolgo garala in si res želiš, da ti uspe, tudi tvoja uspešnost ima bistveno večji pomen, kot ponavadi, v igri so tudi lastne finance, vprašanje zasebništva. Sedma hiša, ki kaže na pogodbe, je pod vodstvom Sonca v levu, ki je slabo aspektiran in v Levu - obljube, obeti so bili veliki, a do kakšnega resnejšega sodelovanja, zavezovanja z njihove stvari ni prišlo, tudi slabo kaže glede tega. Luna v konjunkciji s Saturnom kaže, da te skrbi, ker je v Strelcu, avtomatično še toliko bolj vpliva nate (in v 9. si tudi ti sama prikazana, navsezadnje). Retrogradni Uran, nenadni premiki po principu 'zdaj ja, zdaj ne'.

Poslovna komunikacija in prodaja spada pod domeno 3. hiše, ki je v Strelcu. Jupiter z Luno in Saturnom daje aplikativen aspekt, kar je dobro, tudi z Lilit je tako. Veliki trigon je lep, čeprav separira, a ker je najbolj eksakten z benefikom (Luno) in sam v srečnem znamenju (Lev) ter v 5. hiši z JV, ki ga opolnomoči, tako kot Sanjalka mislim, da se bo nadaljevalo v pozitivni smeri. Bo pa komunikacija nekaj časa na preizkušnji, razvila boš moč pogajanja in to se bo sčasoma začutilo. Natalno sonce v 8. hiši v trigonu z Bikom v konjunkciji s Saturnom je težko razburiti, ko pa se enkrat zgodi ... pa vsi otrpnejo.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Last Edit: August 03, 2017, 03:00:37 PM by Missy »

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #22 on: August 03, 2017, 02:55:25 PM »
Jaz sem pa postavila vprašanje, če mi bo letos uspelo prenovit kopalnico in WC.

Maja, kopalnica je pod domeno 12. hiše. Tu ji vlada Merkur in ta je doma, v Devici, kjer ima tudi trigon z Uranom v Ovnu, ki je šel v retrogrado, pionirstvo, reformacija, renovacija. Že dolgo imaš to v načrtu, a zaradi pomanjkanja časa odlašaš, je pa fino, ker si Jupiter v aplikativnem aspektu tako s Saturnom, kot Luno v hiši, ki je tvoja dispozitorka (Strelcu). Sovladar 4. hiše je Pluton v Kozorogu v retrogradi, ki ima sicer z Merkurjem separativen trigon - tvoja pozornost je nevede fokusirana na druge vsakdanje afere v hiši, te ima tvoja podzavest za pomembnejše, tudi finance se stekajo drugam.

Moje mnenje je, da boš prenovila kopalnico, ampak da se bodo priprave začele šele konec septembra, ko se Pluton vrne v redni tek. O tem, kako hitra in uspešna bo prenova, pa iz te horarne ne morem določiti.
« Last Edit: August 03, 2017, 02:59:52 PM by Vesta »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #23 on: August 03, 2017, 02:55:51 PM »
Missy, pripeti moraš karto, ki predstavlja trenutek časa, ko si vprašanje postavila ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #24 on: August 03, 2017, 03:01:03 PM »
Missy, pripeti moraš karto, ki predstavlja trenutek časa, ko si vprašanje postavila ;)

Hvala punce, storjeno! 😁

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #25 on: August 03, 2017, 03:03:52 PM »
Vse drži.
Načrtujem že celo leto, čakam, da se nabere denar in res bi lahko malo več sredstev dajala na kupček za varčevanje.
Nameravala sem it skupaj z mami po kakšen predračun (ker mož bo ziher nos vihal), pa je vmes prišla njena operacija kolka. Denar na varčevanju imam vezan do začetka oktobra, zato začetek del ne pride v poštev prej.
Najbolj me skrbi finančno, strošek ne bo majhen. Izdatek bo velik, ker gre za dva prostora in precej radikalno prenovo ... Pa še dopust in registracijo avta imam septembra in rada bi še kakšnega jurčka imela na strani za rezervo, da človek lažje spi ...
Po predračunu bo vse bolj jasno - takrat se bom odločila, če se bom res letos podala v to investicijo. Ne gori voda, če ne bo šlo, lahko počakam tudi do pomladi. Ampak raje ne bi.

9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #26 on: August 03, 2017, 04:52:09 PM »
Missy, bi šlo mogoče s karto iz astro.com? Tale je ful nepregledna ...

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #27 on: August 03, 2017, 05:02:53 PM »

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #28 on: August 03, 2017, 05:07:38 PM »
Mene vrže na mojo natalko, probaj si shranit na komp, potem na shrani.si in objavi tukaj link :)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #29 on: August 03, 2017, 05:19:13 PM »
Haha a dej no, Merkur pa res se ni retrogradn. 😂 ti poslem k pridem do racunalnika, tole s telefonom ob tamali je groza.