Author Topic: Luna 5. del  (Read 41157 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Luna 5. del
« on: August 10, 2017, 01:42:37 AM »
Odpiram nov del Lune in spodaj dodajam Majino zadnjo napoved, saj velja do konca tedna.

Od danes do konca tedna bomo imeli vpliv Venere v sekstilu z Merkurjem in Sonca v sekstilu z Jupitrom. Glede na to so pred nami zelo lepi dnevi, ko nas bodo spremljali dobro razpoloženje, optimizem in tudi nepričakovana sreča. Lahko si privoščimo nekaj sprostitve, nivo stresa bo zmanjšan, lahko začnemo nove projekte ali zaključimo tekoče, in sicer uspešno. Tudi priložnosti za izboljšanje stanja na materialnem področju.
Luna je v Ribah in zvečer bo v trigonu z Venero, lahko si bomo privoščili nekaj uživanja in lenarjenja, tako ali tako se bomo počutili bolj ležerno. Ta čas lahko preživljamo doma ali pa v prijateljskem krogu.
Ampak kasneje imamo Luno v opoziciji z Merkurjem, stvari lahko dojamemo pretirano subjektivno in to lahko privede do spopada mnenj. Raje se umaknimo korak nazaj v samorefleksijo.
Ponoči bo Luna v konjunkciji z Neptunom. Lepo sanjajmo.

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Luna 5. del
« Reply #1 on: August 10, 2017, 08:05:13 AM »
Hvala, Andres.
Tu je pa današnja ...

Padajoča Luna je v Ribah.
Ponoči je tvorila konjunkcijo z Neptunom, zjutraj pa se čustvena občutljivost nadaljuje z Luninim sekstilom k Plutonu. Vse čustvene izkušnje bodo intenzivnejše, kot bi bile sicer, in bolj bomo v stiku s svojo podzavestjo, zato čas lahko izkoristimo za čiščenje čustev, pa tudi za fizično čiščenje. V domeni Plutona so odtoki, stranišča, žlebovi, kanalizacija ...  ;D Čiščenje osvobaja, tako ali drugače.
Vsekakor je pametno dopoldne posvetit kar nekaj pozornosti svoji emocionalni plati, saj bomo imeli popoldne Luno v kvadratu s Saturnom, ki bo deloval depresivno, zbudijo se lahko občutki krivde in lažje se bomo soočili s tem vplivom, če bomo do tedaj imeli razčiščenih in razrešenih čim več odnosov in misli, ki se lahko razvijejo v večje skrbi.
Od 15:38 dalje bo Luna v praznem teku, v novo znamenje vstopi jutri zjutraj.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #2 on: August 10, 2017, 08:52:30 AM »
Hvala, Andres.
Tu je pa današnja ...

Padajoča Luna je v Ribah.
Ponoči je tvorila konjunkcijo z Neptunom, zjutraj pa se čustvena občutljivost nadaljuje z Luninim sekstilom k Plutonu. Vse čustvene izkušnje bodo intenzivnejše, kot bi bile sicer, in bolj bomo v stiku s svojo podzavestjo, zato čas lahko izkoristimo za čiščenje čustev, pa tudi za fizično čiščenje. V domeni Plutona so odtoki, stranišča, žlebovi, kanalizacija ...  ;D Čiščenje osvobaja, tako ali drugače.
Vsekakor je pametno dopoldne posvetit kar nekaj pozornosti svoji emocionalni plati, saj bomo imeli popoldne Luno v kvadratu s Saturnom, ki bo deloval depresivno, zbudijo se lahko občutki krivde in lažje se bomo soočili s tem vplivom, če bomo do tedaj imeli razčiščenih in razrešenih čim več odnosov in misli, ki se lahko razvijejo v večje skrbi.
Od 15:38 dalje bo Luna v praznem teku, v novo znamenje vstopi jutri zjutraj.

Uf, luna v ribah in še v konjunkciji z neputnom-imela danes zelo pomenljive sanje ::)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #3 on: August 10, 2017, 09:09:27 AM »
Sanjalka, kaj to pomeni? Da so v tem obdobju sanje opozorilne, preroške, pojasnjevalne? Jaz sem namreč imela tudi zeeeeelo pomenljive sanje, zato vprašam..

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #4 on: August 10, 2017, 09:36:35 AM »
Jaz sem svoje že pozabila.  :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #5 on: August 10, 2017, 09:39:12 AM »
Sanjalka, kaj to pomeni? Da so v tem obdobju sanje opozorilne, preroške, pojasnjevalne? Jaz sem namreč imela tudi zeeeeelo pomenljive sanje, zato vprašam..

Neptunska energija nam daje boljši vpogled v sanje, takrat imamo več stika z nezavednim.
Kar tako na pamet ne moremo reči ali so takšne sanje opozorilne, preroške ali pojasnjevalne. To sanjalec skozi analizo sam prepozna.
Napiši v sobano sanje kaj si sanjala, pa bomo skupaj malo analizirali pa boš videla kaj te sanje pomenijo zate. So tvoje sanje, tako je pomembno, da jih tudi sama začutiš in s pomočjo analize prepoznaš.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #6 on: August 10, 2017, 10:09:04 AM »
Hvala, Sanjalka, sem jih opisala tam. :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #7 on: August 10, 2017, 01:38:27 PM »
Zakaj nisem šla najprej lune prebrat, preden sem začela travmirat  :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #8 on: August 10, 2017, 01:45:22 PM »
 :laugh: :laugh: :laugh:

Še imaš čas.
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #9 on: August 10, 2017, 02:06:21 PM »
Jaz sem po dolgem času končno spala - tudi to je neke vrste čiščenje.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #10 on: August 10, 2017, 02:26:24 PM »
Zakaj nisem šla najprej lune prebrat, preden sem začela travmirat  :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #11 on: August 11, 2017, 06:49:40 AM »
Luna je danes ob 7:22 vstopila v znamenje Ovna in tekom dneva ne bo tvorila nobenega aspekta s planeti. Zelo umirjeno na nebu. Tak dan se bo po preteklem tednu kar prilegel. Vse in vsak potrebuje počitek, umiritev po veliki aktivnosti in nekaj miru za pripravo na novo, tak je življenjski cikel. Ključ je v ravnovesju.
Soncu v sekstilu z Jupitrom ter Merkurju v sekstilu z Venero se danes pridruži še vpliv Venere v trigonu k Neptunu. Ta prinaša priložnost za sprostitev, za sanjarjenje in za ustvarjanje načrtov za prihodnost. Tudi nekaj romantike si lahko privoščimo. Naj nam bo dan naklonjen.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #12 on: August 11, 2017, 07:18:28 AM »
jaz bi pocitek, sosedovo dete tako joka da tud spat ne mors  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #13 on: August 11, 2017, 09:23:52 AM »
Se strinjam, počitek bi se prilegel.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #14 on: August 12, 2017, 05:59:13 AM »
Zjutraj Luna tvori kvadrat z Venero. Bolj, kot k delu, se bomo nagibali k uživanju, najbolj bomo hrepeneli po ljubezni in bližini. Kmalu zatem bo Luna v trigonu z Marsom in to bo nekoliko razbilo našo ležernost, dobili bomo več zagona za delo in pripravljeni bomo tudi kaj postoriti.
Popoldne pa previdno, Luna kvadrat Pluton lahko povzroči močne čustvene odzive, možni so nesporazumi med partnerji ali družinskimi člani. Ne pustimo se postaviti v vlogo žrtve, ne glede na to ali bomo res napadeni ali pa se bomo samo videli kot žrtev. Morebitne spore izkoristimo za konstruktivno spremembo odnosov ali naših lastnih življenj.
Zatem Luna začne tvoriti še opozicijo z Jupitrom in napetost bo popustila. Poiščimo dobro v sebi in v drugih. Četudi prihaja do neujemanja z drugimi ljudmi, še ne pomeni, da je kdo, mi ali oni, boljši ali slabši. Le kompatibilni nismo. Pustimo si živeti.
Zvečer bo Luna v trigonu s Soncem, nato še v trigonu s Saturnom in dan bomo zaključili v bolj umirjenem duhu. Bitke se bodo končale, strasti umirile, zato bomo lahko nepristransko pogledali nazaj na dogodke, ki so krojili naš dan. Takrat bomo tudi brez prevelike vpletenosti čustev sklenili prave odločitve glede doma, družinskih in ostalih odnosov.
V to soboto se podajmo zavedajoč se današnjih aspektov in njihovih energij. V mislih imejmo, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. Vse bo v redu.
9ZK 656