Author Topic: Luna 5. del  (Read 41163 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Luna 5. del
« Reply #30 on: August 16, 2017, 07:06:52 AM »
Luna je v Dvojčkih in dopoldne bo tvorila kvadrat z Merkurjem. Nagnjeni bomo k subjektivni interpretaciji zadev, mogoče preveč bomo vztrajali pri svojem vidiku in nam ne bo mar za tuja mnenja. Celo zelo radi bomo glasno izražali svoje.
Popoldne pa Luna kvadrat Neptun. Tudi tu gre lahko za nerealno zaznavo. Dopoldne nam bo to onemogočal razum, popoldne pa čustva. Težko bo najti pravo ravnotežje med čustvi in razumom. Ne bomo znali najti pravega stika z resničnostjo.
Kakšne pomembnejše odločitve raje odložimo na ugodnejši čas.
Zvečer bo Luna v sekstilu z Marsom in kljub nekoliko pozni uri, znamo začutit veliko vnemo, bo pa to tudi boljši čas za izmenjavo mnenj. In za intimna doživetja, čemur je naklonjen nekoliko zatem, že ob prehodu v naslednji dan, še aspekt Luna trigon Jupiter.
Za oddih po preteklih dneh bo poskrbela Venera v kvadratu z Jupitrom. Veselje, optimizem, želja po druženju in užitku, ki naj ne preraste zdravih meja, zlasti, če gre za konzumacijo hrane. Pa malo manjša pripravljenost za delo in obveznosti. Priložnost za krajši oddih nekje do konca tekočega tedna - in za kakšno avanturico, vendar, če se zgodi, pazljivo, da ne bo težav.  ;D
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #31 on: August 16, 2017, 07:51:43 AM »
Pester in zanimiv dan pred nami ... :)
Hvala, Maja. :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #32 on: August 17, 2017, 07:52:21 AM »
Prespali smo opozicijo Lune in Saturna, ki je imela depresiven vpliv na tiste, ki so ponoči gledali v strop in so se počutili same na celem svetu. Upam, da je bilo takim čim manj. Pri tovrstnih mislih je najbolje, da jim ne posvečamo prevelike pozornosti, temveč počakamo, da minejo.
Jutro bo v povsem drugačnih energijah. Kmalu bo Luna v sekstilu s Soncem. Prijetna čustva, optimizem, dobro razpoloženje in družabnost. Če želimo koga kaj prositi in biti uslišani, je to idealen čas. Tudi kakšno lepo presenečenje nas lahko doleti.
Dan se bo odvijal v pozitivnem razpoloženju tudi kasneje, popoldne bo Luna v sekstilu z Uranom. Želja po novih, drugačnih aktivnostih, ki bodo odražale tisto našo posebno, nenavadno stran osebnosti. Zakaj bi se vedno obnašali tipično in predvidljivo, če pa imamo v sebi toliko zanimivega.
Danes bomo imeli točen aspekt Venera kvadrat Jupiter.
Luna bo v praznem teku od 15:38 do 18:13, ko vstopi v Raka.
Obeta se lep dan. Naj bo tak za vse.
« Last Edit: August 17, 2017, 08:51:31 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #33 on: August 17, 2017, 08:34:43 AM »
Prespali smo opozicijo Lune in Saturna, ki je imela depresiven vpliv na tiste, ki so ponoči gledali v strop in so se počutili same na celem svetu. Upam, da je bilo takim čim manj. Pri tovrstnih mislih je najbolje, da jim ne posvečamo prevelike pozornosti, temveč počakamo, da minejo. Jutro bo v povsem drugačnih energijah. Kmalu bo Luna v sekstilu s Soncem. Prijetna čustva, optimizem, dobro razpoloženje in družabnost. Če želimo koga kaj prositi in biti uslišani, je to idealen čas. Tudi kakšno lepo presenečenje nas lahko doleti.
Dan se bo odvijal v pozitivnem razpoloženju tudi kasneje, popoldne bo Luna v sekstilu z Uranom. Želja po novih, drugačnih aktivnostih, ki bodo odražale tisto našo posebno, nenavadno stran osebnosti. Zakaj bi se vedno obnašali tipično in predvidljivo, če pa imamo v sebi toliko zanimivega.
Danes bomo imeli točen aspekt Venera opozicija Jupiter.

Ah, tole opozicijo imama jaz natalno, tako da težko počakam, da bo čimprej minila ;D
Hvala Maja, da nas razvajaš z lunarnimi napovedmi :-*
« Last Edit: August 17, 2017, 08:48:14 AM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #34 on: August 17, 2017, 08:46:10 AM »
 :-*

No, jaz imam pa natalno  :Ve :kv :J, ki je tudi danes na nebu.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #35 on: August 17, 2017, 08:50:11 AM »
:-*

No, jaz imam pa natalno  :Ve :kv :J, ki je tudi danes na nebu.

Kako pa doživljaš v življenju ta kvadrat med venero in jupitrom?
Zgoraj si zapisala, da je danes opozicija med venero in jupitrom ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #36 on: August 17, 2017, 08:50:55 AM »
Zatipkala, že popravljam ...

Kako doživljam ta aspekt?
Bi rekla, da se pretežno odraža v moji družabnosti. Želim se imeti dobro in želim, da se imajo v moji družbi dobro tudi drugi. To sploh zadnje čase opažam v službi, ko sem dobila nekaj nove moči, s katero se še odlično razumemo. In vedno opazujem, kako se vedejo v moji bližini. Se radi družijo, posvetujejo z mano, so na moji strani, mi pomagajo, me podpirajo ... In sem sploh z dvema zelo zadovoljna. To mi res veliko pomeni. S takimi odnosi so ti ljudje pripadni, kar je velik plus, če gre za poslovne odnose.
Ne bi pa rekla, da imam kakšne večje težave z disciplino, imam toliko drugih pozicij, ki jo vzpodbujajo, da popuščanje sami sebi ne pride do izraza. Ja, kdaj zapravim kaj več, kar bi lahko prihranila ipd. Ampak to je življenje. Ni vse samo v pravilih, je tudi v tistem, kar je izven plana.
« Last Edit: August 17, 2017, 08:58:56 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: August 17, 2017, 09:49:13 AM »
Prespali smo opozicijo Lune in Saturna, ki je imela depresiven vpliv na tiste, ki so ponoči gledali v strop in so se počutili same na celem svetu. Upam, da je bilo takim čim manj. Pri tovrstnih mislih je najbolje, da jim ne posvečamo prevelike pozornosti, temveč počakamo, da minejo.
Jutro bo v povsem drugačnih energijah. Kmalu bo Luna v sekstilu s Soncem. Prijetna čustva, optimizem, dobro razpoloženje in družabnost. Če želimo koga kaj prositi in biti uslišani, je to idealen čas. Tudi kakšno lepo presenečenje nas lahko doleti.

Krasno.  Mi je všeč napoved.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #38 on: August 18, 2017, 01:31:37 AM »

Jaz sem se imel nekako tako s turistkami.  Bilo je lepo, predvvsem je bilo naklonjeno tudi vreme. Vendar Američani pridejo itrujene zaradi časovne razlike, tako da sta prespali pol poti.  Na koncu ko je bilo potrebno vplačati še neke vstopnice o tem nista nič vedele. "Je mama to urejala."  No in smo se sporazumeli brez problemov.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #39 on: August 18, 2017, 07:10:39 AM »
Super, Andres.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #40 on: August 18, 2017, 07:11:11 AM »
Luna je v Raku.
Dopoldne bo Luna v sekstilu z Merkurjem in ta čas bo naklonjen komunikaciji. Na pravi način bomo znali prenesti svoja sporočila in razumeti informacije, ki jih bomo prejeli.
Popoldne bo bolj čustveno obarvano, Luna trigon Neptun. Sanjarjenje, navdih, empatija. Uživamo lahko v ustvarjanju oz. bomo imeli dovolj navdiha za raznorazna opravila.
Zvečer pa se lahko pojavi nekaj napetosti. Luna se bo postavila nasproti Plutona in iz nas privlekla vzgibe, zaradi katerih se lahko zapletemo v čustvene drame. Pojdimo raje pravočasno v svet sanj, da se temu izognemo. Hitreje pozabimo morebitne zoprne sanje kot zoprne situacije.
Začenjamo pa čutit vpliv Marsa v sekstilu z Jupitrom. Ta aspekt nam daje pogum za velike podvige. Kar si bomo zastavili, ima velike možnosti za uspeh. Odlikoval nas bo pogum, pripravljeni bomo tvegati in sreča bo na naši strani v prihodnjih dneh. Priložnost imamo, da naredimo dober vtis, ljudje nam bodo sledili. To je čas velike aktivnosti in produktivnosti. Zablestimo.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #41 on: August 18, 2017, 09:38:02 AM »
Mene je že zjutraj sodelavka ob živce spravla.  ???
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #42 on: August 18, 2017, 12:21:41 PM »
Uuu, Saša, glede na tvojo natalko bi morali to skor za posebne dosežke štet  :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #43 on: August 18, 2017, 12:23:59 PM »
Sašine ali sodelavkine?  :laugh:
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #44 on: August 18, 2017, 12:33:12 PM »
Maja, mislim, da vzajemno :D