Author Topic: Luna 5. del  (Read 41085 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manja

• Veteran
Re: Luna 5. del
« Reply #90 on: August 28, 2017, 08:24:17 AM »
Se je dan že začel živčno v službi, ja.  >:(
Še dobro, da sem sama tu in sem se sprla sama s sabo in se bom pomirila, doker dobim družbo.

Hvala, Maja. :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #91 on: August 28, 2017, 08:33:45 AM »
Hvala bogu me je težko ob živce spravit.

Že navsezgodaj so me poslovno nalagali, pa se kar režim. Ubogega tipa si predstavljam z opletajočimi kozjimi kraguljčki pod pasom in kosmatimi stonogami, ki ga žgečkajo po podplatih, da odskakuje od tal ko feder.

Želim vam vsem mirne živce in smešne prizore.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #92 on: August 28, 2017, 08:47:35 AM »
Ubogega tipa si predstavljam z opletajočimi kozjimi kraguljčki pod pasom in kosmatimi stonogami, ki ga žgečkajo po podplatih, da odskakuje od tal ko feder.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #93 on: August 28, 2017, 10:34:28 AM »
Dopoldne bo Luna v kvadratu z Marsom. Pazimo se izbruhov jeze, lastnih ali tujih in jih poskusimo rešit na miren način. Ohranimo mirne živce, saj je zaradi nezbranosti povečana verjetnost za kakšne poškodbe - zlasti ureznine ali opekline.
Ko preživimo čim bolj mirno dopoldne in ostanemo celi, pomirjeni in ne sprti, bo lažje.
Od 11:38 dalje bo Luna v praznem teku, nato zvečer ob 21:47 vstopi v Strelca.
Do konca dneva bo dan brez Luninih aspektov, potem ponoči pa bo Luna v kvadratu z Merkurjem. Zaradi pozne ure se bomo najverjetneje izognili burnim debatam, kjer bi bili ob tem vplivu preveč zagledani le v svoje mnenje. Tudi v postelji ne analizirajmo preveč, ker nam bo to ukradlo spanec. Kvečjemu lahko po svojih mislih vsaj malo pospravimo.

E, ma nemoj. Jaz imam razbita jajca po avtu zaradi nesposobnega voznika.  >:( >:( >:(
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #94 on: August 28, 2017, 11:18:30 AM »
E, ma nemoj. Jaz imam razbita jajca po avtu zaradi nesposobnega voznika.  >:( >:( >:(

Da popizdiš...pa kako smrdelo bo, če ne boš vsaj 55 x zglancala, detergenirala, spirala, pa še s kisasto vodo na koncu...  >:D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #95 on: August 28, 2017, 02:50:31 PM »

Da popizdiš...pa kako smrdelo bo, če ne boš vsaj 55 x zglancala, detergenirala, spirala, pa še s kisasto vodo na koncu...  >:D

Ajoj. :(

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #96 on: August 29, 2017, 07:05:42 AM »
Rastoča Luna je v Strelcu in zelo zgodaj zjutraj je bila v trigonu z Venero. Tistim, ki s(mo) zgodaj pokonci, bo je prinesla prijeten začetek dneva. 
Dopoldne bo tvorila kvadrat s Soncem, prvi Lunin krajec. Nekoliko bolj stresno za Strelce, Ribe, Dvojčke in Device.
Sekundo pred polnočjo pa se dovrši točen kvadrat med Luno in Neptunom. Zaznava realnosti bo slaba, naše misli bodo zamegljene in v tem času ne sklepajmo kakšnih večjih odločitev, saj nimamo pravega pogleda na stvari. Raje se odpravimo spat.
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #97 on: August 29, 2017, 08:04:04 AM »
Seveda se ne morem izognit stresu, čeprav čisto na repu. ;)
Vseeno pa si obetam lep dan .. Dokler  me spet kaj ne iztiri. :o

Hvala, Maja. :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #98 on: August 29, 2017, 09:14:46 AM »
Lepa Lunca za danes. Mi je kar ok.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #99 on: August 30, 2017, 06:25:10 AM »
Luna je v Strelcu.
Popoldne bo tvorila konjunkcijo s Saturnom. Nekaj teže, kar se čustev tiče. Resnobnost, rezerviranost. Lahko se pojavijo težave v domačem okolju.
K sreči kmalu zatem Luna v sekstilu z Jupitrom, ta aspekt bo dvignil naše razpoloženje in nas potegnil iz izolacije. Tudi morebitne težave doma se bodo razrešile pozitivno.
Naredimo si lep dan.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #100 on: August 30, 2017, 08:50:16 AM »
Luna je v Strelcu.
Popoldne bo tvorila konjunkcijo s Saturnom. Nekaj teže, kar se čustev tiče. Resnobnost, rezerviranost. Lahko se pojavijo težave v domačem okolju.
K sreči kmalu zatem Luna v sekstilu z Jupitrom, ta aspekt bo dvignil naše razpoloženje in nas potegnil iz izolacije. Tudi morebitne težave doma se bodo razrešile pozitivno.
Naredimo si lep dan.

Danes se dobimo s prijateljicami, ena praznuje rojstni dan, imele se bomo lepooooo ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #101 on: August 30, 2017, 09:01:36 AM »
Luna je v Strelcu.
Naredimo si lep dan.

Danes se dobimo s prijateljicami, ena praznuje rojstni dan, imele se bomo lepooooo ;D

Uživajte maksimalno še zame, kaže da bo dan čudovit!  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #102 on: August 30, 2017, 09:14:04 AM »
Luna je v Strelcu.
Naredimo si lep dan.

No, samo da se bo razrešilo. To je važno.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #103 on: August 31, 2017, 07:23:17 AM »
Ponoči je bila Luna v trigonu z Marsom, zgodaj zjutraj pa z Uranom. Ne bi me čudilo, če bi kdo rekel, da ni mogel spat zaradi nenavadne budnosti in nemira.
Od 6:24 do 10:18 bo Luna v praznem teku, nato vstopi v Kozoroga.
V Kozorogu bo še v dopoldanskem času tvorila trigon z Merkurjem. Naše misli bodo jasne, zmožni bomo dobrega odločanja, saj bo razum v sozvočju s čustvi.
Sami trigoni danes.
Popoldne zamenja znamenje Merkur, vstopil bo v Leva. Naše misli bodo velike, usmerjene k ciljem, k uspehu. Naše izražanje bo graciozno, celo teatralno. Nastopali bomo samozavestno in suvereno. Potrudimo se, da bomo poleg dobrih govorcev tudi dobri poslušalci.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #104 on: August 31, 2017, 08:26:38 AM »
Super. Danes imamo prezentacije, jaz bom sicer v vlogi poslušalca; upam pa na res dober nastop vseh govorcev.