Author Topic: Luna 5. del  (Read 41077 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Luna 5. del
« Reply #180 on: September 23, 2017, 08:35:43 AM »
Ponoči je bila Luna v sekstilu z Venero, zato bi noč morala minit mirno.
Popoldne bo v sekstilu z Marsom in ta čas bo primeren za vse vrste opravil. Uspešni bomo pri individualnem delu, prav tako pa bo produktivno vsakršno sodelovanje. V kolikor bomo do tedaj delo že opravili, se pa lahko prepustimo zabavi ali pa spolnosti.
Slednje lahko zavlečemo vse do večera, ko bo Luna v trigonu z Neptunom, le da bom takrat vse skupaj doživljali bolj osebno in čustveno.
Danes še čutimo trigon med Merkurjem in Plutonom, začenja pa se vpliv Marsa v opoziciji na Neptun. Prvi nas vzpodbuja, da koga v kaj pregovorimo, drugi pa v nas zbuja občutke nemoči, neenakosti in nam nekoliko megli misli. Preden kaj storimo, razmislimo, ali so naši trenutni nameni in vzgibi resnično v skladu z nami ter ali je to, kar si želimo, res pravo za nas. Raje dvakrat premislimo.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #181 on: September 23, 2017, 09:56:12 PM »
Joj, ko bi vsaj mož že prišel k meni in nehal delat.  ::)
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #182 on: September 23, 2017, 10:03:29 PM »
Joj, ko bi vsaj mož že prišel k meni in nehal delat.  ::)

Joj, ko bi vsaj moj moz nehal cakat, da k njemu pridem. Imam za delat. :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #183 on: September 24, 2017, 08:10:40 AM »
Nocojšnja noč je mogoče komu prinesla kakšno sporočilo skozi sanje, naša podzavest je bila živahna zaradi Lune v sekstilu s Plutonom.
Dopoldne bo v sekstilu z Merkurjem in ta del dneva bo zaznamovala družabnost. Primeren čas za sproščen pogovor doma, s sosedi, s prijatelji. Mogoče bomo celo malo opravljali, obujali spomine ...
Nato bo cel dan, vse do jutra, Luna v praznem teku. Ravno prav za nedeljo.
V prihajajočem tednu bo Jupiter v opoziciji z Uranom. Spet si bomo zaželeli ustvarjati spremembe, občutiti svobodo in vpliv je lahko tako pozitiven kot negativen. Odvisno od ravni stresa, ki si ga bomo povzročili.
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #184 on: September 24, 2017, 09:30:38 AM »
...pa ravno danes, ko sem sanjala vsega in svašta  :laugh:
Od tega, da sem bila frizerka  ;D pa do potovanja z ladjo  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #185 on: September 24, 2017, 06:38:51 PM »

ja in...torej se prijaviš za delo frizerke na križarki :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #186 on: September 25, 2017, 07:34:00 AM »
Minuto čez 6. uro zjutraj je Luna vstopila v Strelca.
Čaka nas lepo dopoldne, Luna bo v sekstilu s Soncem. Veselje, harmonija, mogoče celo kakšno lepo presenečenje.
Popoldne pa manj ugodno, Luna bo tvorila kvadrat z Venero. Ne bomo našli prave volje, da bi počeli kaj konkretnega, malo bomo čemerni in najbolj nam bo prijalo crkljanje.
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #187 on: September 25, 2017, 08:58:20 AM »
Tale Lunca bi meni lahko danes prinesla kakšno potrditev posla danes. Bi mi resnično prav prišlo, je službeni račun zelo suh...

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #188 on: September 28, 2017, 07:53:25 PM »

ja in...torej se prijaviš za delo frizerke na križarki :D

Kaj pa morska bolezen?
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #189 on: September 28, 2017, 10:22:04 PM »
Kaj pa morska bolezen?

Morske bolezni pač nisi sanjala, kajne  ;)

In pa, wb tu, v lunini temi. Se je luna le prikazala nazaj izza oblakov  :D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #190 on: September 29, 2017, 09:26:08 AM »
Luna je v Kozorogu.
Nekaj čez polnoč je bila v trigonu z Marsom, kasneje v konjunkciji s Plutonom ... Je kdo živo sanjal?
Venera prehaja v opozicijo z Neptunom, Jupiter pa je v opoziciji z Uranom in kakšen dan bodimo previdni pri odločitvah glede razmerij in financ, saj bomo zaletavi, hkrati pa zaslepljeni in se ne bomo zavedali posledic svojih nepremišljenih dejanj. Bolj bomo dovzetni za razne prevare. Od jutri dalje so tovrstne neprilike manj verjetne. Poskusimo počakat.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #191 on: September 29, 2017, 09:29:34 AM »
Luna je v Kozorogu.
Nekaj čez polnoč je bila v trigonu z Marsom, kasneje v konjunkciji s Plutonom ... Je kdo živo sanjal?
Venera prehaja v opozicijo z Neptunom, Jupiter pa je v opoziciji z Uranom in kakšen dan bodimo previdni pri odločitvah glede razmerij in financ, saj bomo zaletavi, hkrati pa zaslepljeni in se ne bomo zavedali posledic svojih nepremišljenih dejanj. Bolj bomo dovzetni za razne prevare. Od jutri dalje so tovrstne neprilike manj verjetne. Poskusimo počakat.

Uf, ja danes sem intenzivno sanjala, med drugim tudi, da so mojega dragega pretepli oz ga je pretepel nek psihopat, razloga se ne spomnim. Bilo mi je izredno hudo, na desnem licu je imel rane, mislim, da 3 in na levem licu je bil zatečen. Vem, da sem tega psihopata tolkla, vendar ga nisem mogla ravno pretepsti, sploh ni odreagiral...
Nato sem tolažila mojega, bil je v bistvu nezaveseten, ampak sem vedela, da bo ok...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #192 on: September 29, 2017, 07:29:55 PM »
Kaj pa morska bolezen?

Morske bolezni pač nisi sanjala, kajne  ;)

In pa, wb tu, v lunini temi. Se je luna le prikazala nazaj izza oblakov  :D

Res nisem sanjala morske bolezni....sem pa danes sanjala svojo poroko  ;D
Kako je blo lušno...še zdaj se topim  :laugh: tako fino vzdušje...prav taka simple poroka, kot si jo dejansko želim
Imel sem fuuuul lepo belo obleko. Prekrasno. V njej sem se počutila fantastično....
Bilo je v jutranjem času in v bolj turobnem vremenu, a to me ni motilo.
Bila sva pred (nevem ali je bil duhovnik ali matičar) in obred se je začel....pol pa ugotoviva, da nimava prstanov. Hitro sva skočila do najbližje zlatarne (kar v poročnih oblekah) in pomerjala prstane iz zlata in tudi iz jekla (najbrž zato, ker so obema dejansko ful všeč).
Nato sva izbrala mislim da zlate in si ga je moj že nadel...pa vem, da sem mu rekla, da mu to moram jaz gor dat  :laugh: :laugh: :laugh:
Po
Res take ful simpatične sanje, lepe z prijetnimi občutki,....ki še sedaj trajajo  ;D

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #193 on: September 30, 2017, 07:32:47 AM »
Tudi danes ponoči smo imeli na nebu pestro dogajanje. Luna je bila v kvadratu z Uranom in Jupitrom. Upam, da ste spali in ne preživljali kakšnih dram.
Od 2:41 do 6:40 je bila Luna v praznem teku, nato je vstopila v Vodnarja.
V času Luninega praznega teka je zamenjal znamenje Merkur, iz Device se je premaknil v Tehtnico. Tu bo spodbujal diplomacijo in pomagal pri sklepanju kompromisov.
Zjutraj bo v trigonu z Merkurjem. Prijeten začetek dneva, ko bo naš razum v sozvočju s čustvi. Komunikacija bo tekla neovirano, znali bomo z besedami in doseči svoj namen. Optimalen čas za pogovor, posvetovanje in odločanje.
Tudi lep večer se obeta, Luna bo tvorila trigon s Soncem.
Venera je danes še v opoziciji z Neptunom, Jupiter pa z Uranom vse do torka. Slednjemu aspektu se bo danes pridružil še trigon med Marsom in Plutonom in stvari začinil še z dodatno mero energije in strasti. Pred nami so dnevi, ko bomo imeli na voljo velik vir moči, k se nahaja v nas. Z lahkoto se bomo postavili v vodstveni položaj.
Konec tega in začetek naslednjega tedna bo ugoden čas za različne dogovore (seveda, ko Venera preneha oponirat Neptun). Znali se bomo pogajati in uporabiti svojo moč tako, da se nasprotna stran ne bo počutila ogrožene, temveč bo sprejela našo pozicijo. Spremenimo lahko katerokoli področje našega življenja, ki trenutno ne funkcionira, kot bi želeli.
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #194 on: September 30, 2017, 07:58:21 AM »
 ;)
SOLAR RETURN 2022 /2023