Author Topic: Sporočilo za tebe, 5.del  (Read 134315 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Sporočilo za tebe, 5.del
« Reply #15 on: August 13, 2017, 08:57:03 PM »
 :o
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: August 13, 2017, 10:42:22 PM »
Premisljujem kaj bi pomenili Teini aspekti, ce primerjam z njeno karto mi ne gre nic skupi. Bi rekla, da bo to pozicija planetov ko se bo naslednjic rodila. Kaj mislite drugi? Komu ti aspekti kaj pomenijo?

Po moje to nima veze z njeno karto niti ne njeno karto, ko se bo naslednjič rodila.  Najbrž ima Cvetka prav. To so pozicije planetov, ko bo na zemlji kakšen bolj poseben čas. Ali gre morebiti celo za koga od nas tule.  Ne vem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: August 13, 2017, 10:43:29 PM »
Jaz menim, da je potrebno iskati simboliko, tako kot je napisala Jane.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #18 on: August 13, 2017, 11:01:14 PM »
Tole kaj pomaga??

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #19 on: August 16, 2017, 08:39:56 AM »
Tea :'( :-*
Hvala za sporočilo Andres, sem se pod Natašo prepoznala.
Hvala Tea, mi veliko pomeni to sporočilo, da si me imela rada bolj kot sem si mislila. Vem, da si me imela rada :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #20 on: August 16, 2017, 10:14:45 AM »
Tole kaj pomaga??

Andres

Čigava karta je to? Oziroma kaj naj bi predstavljala?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #21 on: August 16, 2017, 10:32:11 AM »
Jaz sem pa takoj pomislila na harmonične karte. Datum smrti oz. čas smrti, pa potem 13. harmonična karta (ponovno rojstvo, preporod, nov začetek). Samo asociacija.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: August 16, 2017, 10:36:31 AM »
Jaz sem pa takoj pomislila na harmonične karte. Datum smrti oz. čas smrti, pa potem 13. harmonična karta (ponovno rojstvo, preporod, nov začetek). Samo asociacija.

Andresova karta ali Teini namigi?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #23 on: August 16, 2017, 10:40:24 AM »
Teini namigi. Harmonične karte namreč kažejo evolucijo duše in vsebujejo tudi konfiguracije, ki je v vesolju ne bomo videli simultano. Samo tako si lahko razlagam nenavadnost konfiguracij, ki jih je omenila.

Bodisi bi odgovor lahko ležal v sedmi (karti dušne esence) ali trinajsti (ponovno rojstvo, naslednja misija)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #24 on: August 16, 2017, 10:56:33 AM »
Na tem mestu bom napisal sporočil za vse nas.
Moje življenje je bilo težko, ampak zdaj se imam prav lepo. Nekako se še prilagajam, vse je bolj ali manj sivo. Vse vas pogrešam in verjemite, sem bližje vas kot si to lahko mislite.

Andresu podam planete in druge punce boste že vedele kaj mislim, 

Pluton v deveti hiši v ribah,
Lev v sedmi hiši z Venero in Saturnom

Kvadrat med saturnom in plutonom, ter trigon Venere in Merkurja.

Zdaj se počutim veliko maljšo kot prej.  Čas se mi izgublja, ker tu kot da ga ni. Najbrž gre za stare navade.  V moji okolici so tudi tisti ki so mi lepšali življenje.   Slavi.  Naredi Tako. 
Saša.  Ne obupuj,  Nataša,  Bolj sem te imela rada kot si ti to misliš.  Andres.  Rada te imam in vedno sem te imela. 

Tea

Hm, če gledam nazaj, je bila ta konfiguracija, da je bil pluton v ribah v kvadratu s saturnom, da je bila venera v konj s saturnom, je bilo to konec leta 1809.
Jane, ti si bolj preučevala karmično astrologijo, kaj bi bilo lahko takrat povezano s Teo ali čimerkoli pač, kar bi nam rada sporočila?
Trigon med venero in merkurjem pa ne bo šlo.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #25 on: August 16, 2017, 02:43:37 PM »
Tole kaj pomaga??

Andres

Čigava karta je to? Oziroma kaj naj bi predstavljala?

To karto sem dobil kot sporočil od Tee tisti dan.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #26 on: September 24, 2017, 05:21:23 PM »
Andres, jes pogresam tvoja sporocila. :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #27 on: September 25, 2017, 10:47:51 AM »
Bom kmalu. Danes grem zopet na pot.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #28 on: September 29, 2017, 05:14:16 AM »
Ne vem kaj se gre ena, vendar zdi se kot da s pičko žigosa neko belo tkanino.    To ji je kot nek fetiš.  Mogoče samo po wc papirju gor štempla. 
Ona ima dobesedno  za nekim vogalom izbranca. Ne vem za kaj, mogoče kot prijatelja, katerega za seks, ali celo več.  To je vogal neke hiše, ki je temnejše sive barve in že skoraj na zeleno potegno in tam mimo niti ne greš poredko. 

Druga ima težave s partnerjem. Iste težave kot februarja lansko leto.  On se je po tistem nekoliko vnesel, potem, letos januarja, ga je pa spet nazaj zaneslo med stare tirnice.   Nenazadnje si tudi ti krvava pod kožo torej ne morem govoriti, da zanaša samo njega.   Tea je naredila včasih pasulj. Kaj če bi ga ti. In potem opazuj dejanja tisti dan in dan za tem, ter potem peti dan po tem obedu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #29 on: September 29, 2017, 08:19:04 AM »
Ne vem kaj se gre ena, vendar zdi se kot da s pičko žigosa neko belo tkanino.    To ji je kot nek fetiš.  Mogoče samo po wc papirju gor štempla. 
Ona ima dobesedno  za nekim vogalom izbranca. Ne vem za kaj, mogoče kot prijatelja, katerega za seks, ali celo več.  To je vogal neke hiše, ki je temnejše sive barve in že skoraj na zeleno potegno in tam mimo niti ne greš poredko. 

Druga ima težave s partnerjem. Iste težave kot februarja lansko leto.  On se je po tistem nekoliko vnesel, potem, letos januarja, ga je pa spet nazaj zaneslo med stare tirnice.   Nenazadnje si tudi ti krvava pod kožo torej ne morem govoriti, da zanaša samo njega.   Tea je naredila včasih pasulj. Kaj če bi ga ti. In potem opazuj dejanja tisti dan in dan za tem, ter potem peti dan po tem obedu.

Andres

Nisem se našla v nobenem opisu, bo katera druga morala pasulj kuhati in očitno tudi izbranec za vogalom čaka neko drugo ;D