Author Topic: Sporočilo za tebe, 5.del  (Read 134282 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Sporočilo za tebe, 5.del
« Reply #90 on: November 01, 2017, 08:41:56 AM »
no Andres in kakšno je zdaj sporočilo za nas "z leve"
radovedna  ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #91 on: November 02, 2017, 02:04:09 AM »
no Andres in kakšno je zdaj sporočilo za nas "z leve"
radovedna  ;)

Vsaka z level ima drugacno sporocilo. Bi si rad sam pogledal madez in bi potem lahko vec rekel. Upam da ga bo katera cisto resnicno upala pokazati. Nenazadnje we jutri vidimo.  Me veseli da ste vse ta level za to.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #92 on: January 31, 2018, 01:19:55 AM »
Ne vem, zakaj, ampak že prejšnjič me je vleklo v to temo. In zdaj spet. Mogoče pa je na vidiku kakšno pomembno sporočilo? 😎

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #93 on: January 31, 2018, 01:35:13 AM »
Sem mislil tudi jaz. Vendar ne nocoj. Zjutraj imam turiste in potem še zvečer ene druge.  Bom si vzel čas.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #94 on: January 31, 2018, 02:06:21 AM »
Ni sile. Ne vem, zakaj me že več dni vleče sem. Verjetno ne brez razloga..
Dobro opravi s turisti, Andres. :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #95 on: February 02, 2018, 03:41:32 AM »
Tole stran sem odprl, potem sem šel v kuhinjo na cigaret in pogledam ven. Burja bo ves sneg stopila, piha iz juga.  Tako sem videl zunaj v burji eno našo članico ki joka. Dve sta bili pravzaprav in je možno, da je ta druga povezana z njo.  Niti nisem prepričan, če imata isti razlog točenja solz, vem le da ena izmed njiju, ta ki je pri nas članica pravzaprav joka ker je napako naredila in te se zaveda. 
Za take stvari ti ni treba k hodži, ali kaj vem h kateremu župniku. Preprosto greš do osebe ali oseb, in se jim opravičiš.  Burje tu ne bo več, ko boš ti še mlela če naj to storiš ali ne. 

Druga naša članica  ima mezinec ali prstanec na desni nogi drugačen. Mogoče jo celo boli, ima žulj ali nekaj v tem pomenu. Ta ženska hrepeni po boljšem moškem ali boljši ženski prijateljici.   Nekako čuti, da se ji znotraj nabira, nima pa nikogar, ki bi mu zaupala. To je tudi razlog, da ti plehko pride.  :)
Mislim, da moraš ti narediti nekaj kar zadeva vodo ali vodene stvari.  Če dobiš lubenico jo kupi in polovico v enem dnevu sama pojej. Ko boš imela  v rok ali na mizi zadnji del te lubenice boš tako tudi videla nekakšen izris na njej, ki ti bo dal impulz kaj storiti. Kljub vsemu niti nisem prepričan, če ima to kaj veze s tvojimi prsti na nogah. Veze ima s tvojim privatnim življenjem.

Tretja je tista, kije bila ta teden, ali vsaj od sobote zvečer dobro potešena. Spodobil bi se če bi šla na grob, ki si ga zelo zanemarila. Pokojna, mislim, da je ženska ti pomaga na vse možne načine. Ti tega niti ne opaziš ne, a vendarle njen grob ni več tako negovan kot je že bil.    Nazadnje ti je pokojna pomagala v preteklih dveh mesecih, ko si se odločala in sama sebe spraševala kaj naj sploh storiš, da bo prav. Nazadnje si prav tudi storila.  Torej se ji zahvali in grob uredi.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #96 on: February 02, 2018, 08:18:49 AM »
Hvala, Andres!!! Upam, da se članice najdejo. Prvi primer bi skoraj lahko bil povezan z mano, nisem pa prepričana, ker moje solze niso posledica kakršne koli krivice, ki bi jo komu naredila.
Hvala še enkrat. :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #97 on: February 02, 2018, 10:03:18 AM »
No, pa nisem jaz.  ;D
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #98 on: February 02, 2018, 10:05:06 AM »
Tut jes se nism nasla.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #99 on: February 02, 2018, 10:13:05 AM »
Upam, da nisem prva jaz ...  :blank:
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #100 on: February 02, 2018, 06:17:44 PM »
nema ništa za mene  :blank:   8)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #101 on: February 02, 2018, 11:18:51 PM »
Tista ki se  morebiti najde kot prva lahko vzame za rezervo, da sta osebi ki sta solze tocili lahko tudi zamenjani v opisu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #102 on: April 12, 2018, 01:23:55 PM »
Andres, dans me neki vlece da te povprasam ce imamo na meniju kaksno sporocilce? :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #103 on: April 13, 2018, 12:12:15 AM »
Sem bil bolj malo gor zadnje tedne.    Zdaj bo šlo, ker aprila nimam toliko dela.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #104 on: April 15, 2018, 04:30:07 AM »
Naša članica, ki se je v tem tednu skričala na partnerja ali na moško osebo naj si malo desno nogo preveri.  Morda gre samo za zatrgan noht.   

Druga, ki se ne dere toliko na moške ima na desnem jajčniku nek privesek. Niti ne vem kako to izgleda in kaj to je.  Kajpak naj ne dela panike, ker ni nič hudega, saj nenazadnje se mnogim kakšni vozli v telesu delajo z leti.   Prepoznala se bo po težavah z gumo v zadnjem letu. Morda ni bila guma počena, lahko da je bilo kaj drugega.

Tretja bo v naslednjih 14 obdarjena. Ne vem na kakšen način jo bo sreča doletela, zato ni odveč če kupi tudi loto listek.    Ta tretja se bo prepoznala po tem, da z mamo ni imela ravno pristnega stika. 

Rad bi kakšni še kaj lepega napisal, zato naj se tista,  v prihajajočem tednu naje tortic, ali kremšnit ali kaj takega.  Ne gre za debelost, gre predvsem za to, ker ji bo dobro dela kar zadeva psihičnega počutja.  To je ženska ki je nedolžnost izgubila s precej starejšim moškim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858