Tea
Ah danes ne bo nič s sporočilom. Sem bolj prazen.
Razen če tisti kaj pomaga ki je imela v otroštvu težave in na desnem stegnu na zunanji strani niti nima malega zmenja. Enenemu moškemu je bilo tisto znamenje celo všeč, trije ga niso niti opazili, za ostale ne vem, ker niso nič posebnega komentirali.
No, ta deklica mora očistiti WC. To naj stori na dan, ko bo imela še potem celo popoldan časa. Potem naj se odpravi ven, peš, kar tako. Nekaj se bo na tem sprehodu zgodilo. Nič slabega. Najbolje je če se ustavi tam kjer je na ovinku nekaj rdečega Lahko celo da pride rdeči avto. Lahko je to tudi rdeča hiša ali nekaj precej velikega z rdečo pobarvano. Seveda če boš tam čakala rdeči avto bo sigurno prišel, toda če pride v času ko boš hodila med enim javnim smetnjakom do drugega, potem je to lahko lokacija.
Ne vem kaj v tej okolici je, morda hiša kamor greš na obisk, morda trgovina, ali gostilna, skratka tam je tvoje sporočilo.
Sicer Tea pusti pozdravit množico drugih.
Vaš portir,
Andres
Uuuuuuu, to pa bi lahko bila jaz.
Težave v otroštvu

in ja, še (ne majhno) znamenje na desnem stegnu.....
Tudi v vrstici z moškimi......ja, prepricana sem, da gre zame.
Zgleda pa da bo ravno jutri čas tako za pucat wc kot za popoldanski sprehoh, ker bom po dooooolgem casu faj kake dve ure.
Si definitivno privoscim sprehod.
In tam kjer bi si ga privoscila je na ovinku rdeca velika hiša (oz. javna stavba), ki ima nenazadnje tudi javne smetnjake.
Pa definitivno gre zame nooooo.... ko se tako vse poklapa

Poročam