Tole stran sem odprl, potem sem šel v kuhinjo na cigaret in pogledam ven. Burja bo ves sneg stopila, piha iz juga. Tako sem videl zunaj v burji eno našo članico ki joka. Dve sta bili pravzaprav in je možno, da je ta druga povezana z njo. Niti nisem prepričan, če imata isti razlog točenja solz, vem le da ena izmed njiju, ta ki je pri nas članica pravzaprav joka ker je napako naredila in te se zaveda.
Za take stvari ti ni treba k hodži, ali kaj vem h kateremu župniku. Preprosto greš do osebe ali oseb, in se jim opravičiš. Burje tu ne bo več, ko boš ti še mlela če naj to storiš ali ne.
Druga naša članica ima mezinec ali prstanec na desni nogi drugačen. Mogoče jo celo boli, ima žulj ali nekaj v tem pomenu. Ta ženska hrepeni po boljšem moškem ali boljši ženski prijateljici. Nekako čuti, da se ji znotraj nabira, nima pa nikogar, ki bi mu zaupala. To je tudi razlog, da ti plehko pride.
Mislim, da moraš ti narediti nekaj kar zadeva vodo ali vodene stvari. Če dobiš lubenico jo kupi in polovico v enem dnevu sama pojej. Ko boš imela v rok ali na mizi zadnji del te lubenice boš tako tudi videla nekakšen izris na njej, ki ti bo dal impulz kaj storiti. Kljub vsemu niti nisem prepričan, če ima to kaj veze s tvojimi prsti na nogah. Veze ima s tvojim privatnim življenjem.
Tretja je tista, kije bila ta teden, ali vsaj od sobote zvečer dobro potešena. Spodobil bi se če bi šla na grob, ki si ga zelo zanemarila. Pokojna, mislim, da je ženska ti pomaga na vse možne načine. Ti tega niti ne opaziš ne, a vendarle njen grob ni več tako negovan kot je že bil. Nazadnje ti je pokojna pomagala v preteklih dveh mesecih, ko si se odločala in sama sebe spraševala kaj naj sploh storiš, da bo prav. Nazadnje si prav tudi storila. Torej se ji zahvali in grob uredi.
Andres