Author Topic: Sporočilo za tebe, 5.del  (Read 134276 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Sporočilo za tebe, 5.del
« Reply #195 on: November 27, 2018, 12:39:35 AM »
Haha, Andres, tampona se pa ne more nositi v luli en teden.  :laugh:

bo fasala gljivice in ji bo sramna ustnica odpadla potem ne bo imela več problema hahaha
Dobri stari črni humor.  :laugh:

Nisem mislil na to, da ženske menjajo dnevno tampone.  Tista, ki se je našla bo pač zamenjala.  tudi večkrat dnevno. Le da bo lega prava.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #196 on: November 27, 2018, 02:05:35 AM »
Omg, Andres, prva sem jaz. Hvala!

Bodi srečna, da si se našla.   Zdaj boš znala bolj modro ukrepati.

Andres
Srečna in hvaležna. Ampak očitno ne bom mogla ukrepati. Nemogoče je priti do osebe. Totalno se je zaprla pred mano.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #197 on: February 18, 2019, 01:30:56 PM »
Andres, nagovorilo me je, da te mal pocukam za rokav, če je slučajno kakšno sporočilo na vidiku. :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #198 on: February 19, 2019, 11:27:43 PM »
Andres, nagovorilo me je, da te mal pocukam za rokav, če je slučajno kakšno sporočilo na vidiku. :)

Sem ravno na to temo mislil. Zadnje dni in tedne sem bil vseskozi naokoli.  To se celo vidi na moji prisotnosti, tule. Seveda pridem, pregledam, vendar imam še toliko ostalega za odgovoriti, kar zadeva dela, da  potem niti ne grem nazaj na forum, ko pregledam.  Zdaj sem dva dni frej in bo lažje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #199 on: February 20, 2019, 02:44:41 AM »
Pregledal sem datume in opažam, da sem se v to temo oglasil zadnjič, novembra. Torej je minilo že kar nekaj časa.  Razlog je na moji strani upravičen, saj prihajajo mi dnevi, ko sem zdoma tudi po 16 ur.  No, enkrat bo bolje.

Moški, ki se pretvarja in ta ženska, ve, da to ni njegova prava narava, pravzaprav niti ni napačen.  Ima le hude težave iz preteklosti. Najbrž iz otroštva.   Zdi se mi, kot da ne bi mogel, hotel, znal, izraziti na pravi način, ker se boji posledic.  Ženske ste pač težke in nanj so predhodno dovolj kričale.  Morda gre za mamo.    Ta moški ni v nobeni zvezi, razen, kar ima stik z našo članico, torej eno deklico tule.  Zdi se mi celo, da je ta naša članica njegovo zdravilo, saj podobni ljudje, so nagnjeni k težavam v življenju.   Njegove slabosti.  Lahko se zgodi, da v osebnem stiku sčasoma ne bo zdržal in posledično dvignil glas.  Ta glas se lahko celo ponavlja, zato potrebuje nego, kot dojenček, dokler se zavedno ne bo obnašal, ko to tudi želi.  Podrobnosti, za katero našo članico gre, niti niso potrebne, ker se je že  našla.

Druga članica je bila v zadnjih tridesetih dneh pri ginekologu ali pri zdravniku za nekakšne luknje, torej gre lahko tudi za otorinolaringologa ali celo za moškega. Ti okrog sebe nimaš v tem času nobene nesreče, ali kaj takega. Morda te še najbolj pesti zdravje pod kar se mogoče upošteva celo spolna bolezen. Če je tako si natoči lavor vroče vode in notri daj Javor in Lovorjev list.  Dodaj še malo sode bikarbone.  Lavor s to vsebino in vročo vodo naj bo poln, popolnoma do vrha. To kar moraš storiti je preprosto.  Počepni na to vodo, ki jo moraš predhodno tudi premešati.   Naj se ti malo lula izpari, potem si jo pa še umij, s to vodico blaženo.   

Tretja naša članica je v tem času nezadovoljna sama s seboj.  Ravno nasprotno kot je bilo to pred petimi leti, ko si cvetela.  Tvoje osebno nezadovoljstvo je prišlo zaradi vsega, kar se ti je v zadnjem letu zgodilo. Za kaj si kriva sama, veliko pa  plod življenjskega ciklusa. Ker premišljuješ, da bi se polizala s punco, ta realizacija ni neuresničljiva, vendar ti tak poseg v lulo, ne bo popravil situacije.   Lahko čakaš še šest mesec, ali pa si pojdi noge, popolnoma bose noge namakati v reko ali ribnik, pač tja, kjer je hladno.  Bodi sama, to delaj dva ali tri tedne, vendar ni pogojeno, da si tam vsak dam.  Že po kratkem času boš videla, da te obdajajo novi ljudje z novimi idejami in tudi novimi rešitvami.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #200 on: February 20, 2019, 09:11:37 AM »
Andres, kot vedno, zelo se nasmejem ob tvojih komentarjih.  ;D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #201 on: February 20, 2019, 10:49:18 AM »

Moški, ki se pretvarja in ta ženska, ve, da to ni njegova prava narava, pravzaprav niti ni napačen.  Ima le hude težave iz preteklosti. Najbrž iz otroštva.   Zdi se mi, kot da ne bi mogel, hotel, znal, izraziti na pravi način, ker se boji posledic.  Ženske ste pač težke in nanj so predhodno dovolj kričale.  Morda gre za mamo.    Ta moški ni v nobeni zvezi, razen, kar ima stik z našo članico, torej eno deklico tule.  Zdi se mi celo, da je ta naša članica njegovo zdravilo, saj podobni ljudje, so nagnjeni k težavam v življenju.   Njegove slabosti.  Lahko se zgodi, da v osebnem stiku sčasoma ne bo zdržal in posledično dvignil glas.  Ta glas se lahko celo ponavlja, zato potrebuje nego, kot dojenček, dokler se zavedno ne bo obnašal, ko to tudi želi.  Podrobnosti, za katero našo članico gre, niti niso potrebne, ker se je že  našla.

Bi verjela, da sem jaz, če ne bi bila popolnoma nekričeč in nezatežen tip ženske in če moški ne bi bil v vezi z mano.
Lahko sem pa vseeno, saj najbrž zapisi niso vedno dobesedni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #202 on: February 20, 2019, 10:50:34 AM »
Zame tokrat nič :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #203 on: February 20, 2019, 11:02:16 AM »
Nič zame. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #204 on: February 20, 2019, 02:18:11 PM »
Uuuu, zanimivo. Sem se pa jaz našla v prvi. Še morda kakšen namig, da se najdeva, katera od naju je?

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #205 on: February 20, 2019, 04:24:03 PM »
Nič zame, sem pa se nasmejala ob branju  :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #206 on: February 20, 2019, 05:55:19 PM »
Namig: rada ima življenje, naravo, živali in dobre ljudi.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #207 on: February 20, 2019, 07:08:27 PM »
Še en namig: številka njene življenjske poti je 9.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #208 on: February 20, 2019, 08:20:01 PM »
Zna biti, da sem tretja. Saj ne, da bi hrepenela po dotikih z žensko, sem pa žejna pogovora z žensko. Bom jutri šla ob Blejsko jezero ...

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #209 on: February 21, 2019, 06:12:38 PM »
Sporočam, da sem si danes res noge namočila v Blejskem jezeru. So bile od pohoda tako vroče, da se mrzla voda sploh ni tako hudo čutila.