Pregledal sem datume in opažam, da sem se v to temo oglasil zadnjič, novembra. Torej je minilo že kar nekaj časa. Razlog je na moji strani upravičen, saj prihajajo mi dnevi, ko sem zdoma tudi po 16 ur. No, enkrat bo bolje.
Moški, ki se pretvarja in ta ženska, ve, da to ni njegova prava narava, pravzaprav niti ni napačen. Ima le hude težave iz preteklosti. Najbrž iz otroštva. Zdi se mi, kot da ne bi mogel, hotel, znal, izraziti na pravi način, ker se boji posledic. Ženske ste pač težke in nanj so predhodno dovolj kričale. Morda gre za mamo. Ta moški ni v nobeni zvezi, razen, kar ima stik z našo članico, torej eno deklico tule. Zdi se mi celo, da je ta naša članica njegovo zdravilo, saj podobni ljudje, so nagnjeni k težavam v življenju. Njegove slabosti. Lahko se zgodi, da v osebnem stiku sčasoma ne bo zdržal in posledično dvignil glas. Ta glas se lahko celo ponavlja, zato potrebuje nego, kot dojenček, dokler se zavedno ne bo obnašal, ko to tudi želi. Podrobnosti, za katero našo članico gre, niti niso potrebne, ker se je že našla.
Druga članica je bila v zadnjih tridesetih dneh pri ginekologu ali pri zdravniku za nekakšne luknje, torej gre lahko tudi za otorinolaringologa ali celo za moškega. Ti okrog sebe nimaš v tem času nobene nesreče, ali kaj takega. Morda te še najbolj pesti zdravje pod kar se mogoče upošteva celo spolna bolezen. Če je tako si natoči lavor vroče vode in notri daj Javor in Lovorjev list. Dodaj še malo sode bikarbone. Lavor s to vsebino in vročo vodo naj bo poln, popolnoma do vrha. To kar moraš storiti je preprosto. Počepni na to vodo, ki jo moraš predhodno tudi premešati. Naj se ti malo lula izpari, potem si jo pa še umij, s to vodico blaženo.
Tretja naša članica je v tem času nezadovoljna sama s seboj. Ravno nasprotno kot je bilo to pred petimi leti, ko si cvetela. Tvoje osebno nezadovoljstvo je prišlo zaradi vsega, kar se ti je v zadnjem letu zgodilo. Za kaj si kriva sama, veliko pa plod življenjskega ciklusa. Ker premišljuješ, da bi se polizala s punco, ta realizacija ni neuresničljiva, vendar ti tak poseg v lulo, ne bo popravil situacije. Lahko čakaš še šest mesec, ali pa si pojdi noge, popolnoma bose noge namakati v reko ali ribnik, pač tja, kjer je hladno. Bodi sama, to delaj dva ali tri tedne, vendar ni pogojeno, da si tam vsak dam. Že po kratkem času boš videla, da te obdajajo novi ljudje z novimi idejami in tudi novimi rešitvami.
Andres