Author Topic: Sporočilo za tebe, 5.del  (Read 134309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Sporočilo za tebe, 5.del
« Reply #240 on: May 31, 2020, 05:53:14 AM »
Sem vesel, da sta se vsaka zase našli. ćeprav Lumpi z zamenjano stranjo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #241 on: December 12, 2020, 04:40:24 AM »
Nocoj sem si za naš forum vzem malo več časa. Morda je to vzrok Žarkovih izpadov, a je obene tudi res, da nisem zvečer delal nekaterih drugih stvari, ki sem jih preložil na druge čase.
Podobna sporočila so tačas celo nekoliko omejena, ker vsi ste več doma kot prej, zunaj pa itak kot psi z nagobčniki.

Morda gre ta prvi zapis ženski, ki nosi, ali obožuje črne najlonke ali žabe.  Noge ima kar fejst, čeravno sama zase pravi, da ima debela stegna.  Ta ženska niti ni slaba.  Ima pa nekakšno lastnost, ki se jo zaveda in sicer da s prsti opleta. Nekako premetava sredinec čez kazalec. Kar tako. Iz nič, predvsem iz navade. 
Mislim, da tebe čakajo nekako boljši časi.   Ne vem sicer v katero smer, a tako bo.  Tisti partner, ki ga imaš, ali ki visi na vrvici, naj kar ostane, saj nenazadnje, sama si tudi kriva za trenutno stanje.   

Druga ima bolj težke dni, kot zgoraj opisana v črnih najlonkah. Nekako ima slab čas in vse ji gre na živce.   Razumljivo. Poleg razmer, ki ste jih deležni, so še stranske posledice.  Mislim, da ti moraš do ženske osebe.  Ne vem. To je lahko tudi oseba, ki jo ne poznaš, torej čisto naključna oseba zunaj doma, ki te bo ogovorila, ali ki jo boš ti.  Preprosto ji zaupaj in ta ženska ima zate preprosto rešitev tegob, saj sama je že šla skozi takšno fazo.  Ta ženska bo imela rdečo bluzo z nekakšnim modrim  vzorcem.  Morda bodo na bluzi tudi znaki rdeče in modre barve.  Možno je, da bo imela čez to bundo ali kaj. Nenazadnje je december tačas.
Kako se boš prepoznala.  Ti si tista, ki hudo paziš, kako stopaš, predvsem, kadar gre za desno nogo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #242 on: December 12, 2020, 05:12:29 AM »
Odlično, zopet se lahko iščem v zapisih. V prvem sigurno nisem, razen v črnih žabah, ki jih nosi skoraj vsaka pozimi, bolj pašejo k oblačilom.
V drugem zapisu tudi ne najdem podobnosti. Trenutno mi ne gre nič na živce, je že kakšen teden mimo /ali velja tudi za nazaj?/. Kako hodim? Običajno ne razmišljam o tem, na izletih, pri hoji po neravnem terenu in v hribe pa sem previdna, ampak ne zaradi desne ampak LEVE noge. Zopet zamenjana stran. Imam gibalne funkcije zamenjane?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #243 on: December 12, 2020, 07:23:52 AM »
Hehe, mislim, da sem kar jaz prva.  ;D
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #244 on: December 14, 2020, 09:06:09 AM »
Ni me na spisku  ;D ;D ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #245 on: December 14, 2020, 04:43:33 PM »
Jaz bi bila kamot prva... A ne premetavam sredinca in kazalca, samo oba kazalca  ;D. Zdaj pa ne vem... Hvala za sporočilo.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #246 on: December 15, 2020, 03:44:41 AM »
Zdaj sta kar dve prvi.  Najbolje, da se obe držita navodil.  Mogoče bo držalo za tisto, ki si je vsaj enkrat v življenju ogledovala oranžen avto.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #247 on: August 26, 2021, 01:38:49 AM »
Mislim, da bom moral to temo obuditi. Še najbolj zaradi tiste, ki je imela včeraj 24. avgusta  črne gatke gor. 

Pravzaprav bi moral že prej, ampak sem na to temo pozabil.  Ta teden imam sicer zelo pester, morda pa danes zvečer po delu ali v petek le kaj napišem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #248 on: August 26, 2021, 07:47:50 AM »
Uuu komaj cakam na sporočilo, jaz jem mela crne gate gor  :laugh: :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #249 on: August 27, 2021, 04:59:47 AM »
Torej našla se je tista s črnimi gatkami.  Med vami je še ena.  Zdaj imata obe že umazane.  Ena od blata druga od urina. 

Tu je tudi ena, ki je imela trebušne težave.  Sprva je mislila, da je noseča, vendar se je izkazalo, da je bilo nekaj drugega.   Mislim, da niti ni šla tistega testa za nosečnost kupiti, ker ji je prej kapnilo kaj bi lahko bilo.   No, ta ima v prihodnje lahko srečne dni. Ne bom rekel, da bo zadela na lotu, bržkone jo bo osrečila oseba.  Ta naša deklica naj obrne spodnjo majco, ali pač če ima samo kratko majco in je en dan doma nosi narobe obrnjeno.  Malo nelagodno, ampak bo zdržala. Naj bo pozorna na vse kar se bo med tem in po tem dogajalo.  Tudi nogavice naj zamenja dan po tem. Ne mislim, da naj jih zamenja, kot take, vendar naj zamenja barvo nogavic v popolnoma drugo. Torej če bo imela tisti dan črno, naj naslednji dan gor da bele.  Če bo imela oranžne, naj jih drugi dan zamenja za modre.  Ta naslednji dan naj tudi dela vse obratno kot je sicer začrtano

Druga ima zasebne težave, ki niti niso povezane z nogavicami ali menstruacijo.  Bilo bi nepravično, če ti napišem, da tistega v pm pošlji, ali da se pod vlak vrži.   Preprosto kupi nov predpražnik, oziroma tudi če si en dan brez bo v redu.  Če se obriješ ti bo desc rekel, da se goniš. Torej si pusti kocine in ko te bo vprašal zakaj se nisi obrila mu povej za to.  Da ne izgledaš, kot da bi se morala goniti.   Tako obdobje bo še malo trajalo, toda ko bo prišel novi predpražnik in ko bodo rože dovolj zalite se bo stanje začelo izboljševati.  Ti se boš prepoznala tako, da imaš, ali si imela mamo, teto, neko zelo bližnjo žensko, ki ji je eno oko nekaj nagajala.  Morda je imela malo zaprtega, ali je bila na eno celo pol slepa.

Tretja ti kar nekaj misliš benti da imaš prav in še kar ropotaš do nezavesti. Kdo bi te prenašal, če take zganjaš?   Sama sebe v red spravi.   Grem odpret knjigo kjer je notri stavek.....................
"Čutim, da mora moja duša opraviti pomembno nalogo. Pomembno ne samo za mene temveč tudi za moje bližnje. Prosim pojasnite mi, kako prepoznati svoje poslanstvo. "
Pot usode,  izdano 2004, stran 36.
Ti niti ne rabiš, da namignem katera si, za razpoznavanje.  To si videla, že ko si prvi stavek prebrala.

Četrta tu se hudo trudi, vendar za to niti ne dobi poplačano v mentalni in/ali verbalni hvaležnosti.   To je tisto, torej priznanje, kar ti rabiš. Tebi ga celo lastna mater ni dala, torej čakaš tako priznanje že zelo dolgo. To je tudi edini razlog, da si sama v sebi zelo plašna ženska in že samo glas, kaj šele povzvišen glas, te zelo prestraši.  Tudi ti imaš sporočilo za izhod iz situacije v knjigi.  Vendar jo ne rabiš.  Da se narediti drugače in sicer s splakovanjem.  Vsakič ko ti voda teče si moraš pravzaprav mentalno predstavljati, da kako si se naposled skozi to vodo otresla nadloge, ki je s tabo. To je lahko med pomivanjem posode, lahko je med tuširanje. Lahko tudi ko se poserješ in naposled potešena vodo potegneš.  In ti si tista, ki se boš meni oglasila, zahvale pa itak ne rabim.

Vaš portir

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #250 on: August 27, 2021, 08:34:08 AM »
Kljub črnim gatam se ne najdem ne v prvem zapisu,  ne v drugem....
Tudi tretja varianta ni zame...
Se pa najdem v četrti... Mame nisem mela...
Dejansko se stresem ko nekdi dvigne gas, tudi če ni meni namenjen. Nenazadnje tudi čakam neko priznanje/hvaležnost že dolgo, zelooo dolgo...
Hvala Andres, bom upostevala tvoj nasvet.
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #251 on: August 27, 2021, 01:23:40 PM »
Hehe, lepo, da si se javil, Andres. Bi znala bit celo jaz prva. Sicer nisem imela želodnčnih težav, sem pa vmes pomislila, če sem noseča, čeprav sem vedela, da nisem.  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #252 on: August 27, 2021, 09:52:41 PM »
Črne gatke tako redko oblečem, da to gotovo nisem jaz.
Tudi o tem, da sem noseča mi ne pride na misel.
Ne vem, da bi kdo v moji bližini slabše videl na eno oko, torej nisem jaz.
Tudi ropotam ne, imam več pametnejšega dela kot je to. Pa še všeč mi ni tak način.
Četrta, ja to je pa kot bi brala mojo zgodbo. Bom pa točila veliko vode, veliko je potrebno sprati.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #253 on: August 28, 2021, 01:13:46 AM »
Če bi se samo ena našla, bi bil zadovoljen.   Najbrž je še kakšna iz foruma, ki gor ne hodi več, ali poredko in posledično bo to najbrž videla, ko bo že prepozno.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #254 on: October 10, 2021, 01:59:08 AM »
Kateri se je noht na desni nogi zarastel, ali zlomil, ali si ga je precvikala slabo ali kaj takega?   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858