Torej našla se je tista s črnimi gatkami. Med vami je še ena. Zdaj imata obe že umazane. Ena od blata druga od urina.
Tu je tudi ena, ki je imela trebušne težave. Sprva je mislila, da je noseča, vendar se je izkazalo, da je bilo nekaj drugega. Mislim, da niti ni šla tistega testa za nosečnost kupiti, ker ji je prej kapnilo kaj bi lahko bilo. No, ta ima v prihodnje lahko srečne dni. Ne bom rekel, da bo zadela na lotu, bržkone jo bo osrečila oseba. Ta naša deklica naj obrne spodnjo majco, ali pač če ima samo kratko majco in je en dan doma nosi narobe obrnjeno. Malo nelagodno, ampak bo zdržala. Naj bo pozorna na vse kar se bo med tem in po tem dogajalo. Tudi nogavice naj zamenja dan po tem. Ne mislim, da naj jih zamenja, kot take, vendar naj zamenja barvo nogavic v popolnoma drugo. Torej če bo imela tisti dan črno, naj naslednji dan gor da bele. Če bo imela oranžne, naj jih drugi dan zamenja za modre. Ta naslednji dan naj tudi dela vse obratno kot je sicer začrtano
Druga ima zasebne težave, ki niti niso povezane z nogavicami ali menstruacijo. Bilo bi nepravično, če ti napišem, da tistega v pm pošlji, ali da se pod vlak vrži. Preprosto kupi nov predpražnik, oziroma tudi če si en dan brez bo v redu. Če se obriješ ti bo desc rekel, da se goniš. Torej si pusti kocine in ko te bo vprašal zakaj se nisi obrila mu povej za to. Da ne izgledaš, kot da bi se morala goniti. Tako obdobje bo še malo trajalo, toda ko bo prišel novi predpražnik in ko bodo rože dovolj zalite se bo stanje začelo izboljševati. Ti se boš prepoznala tako, da imaš, ali si imela mamo, teto, neko zelo bližnjo žensko, ki ji je eno oko nekaj nagajala. Morda je imela malo zaprtega, ali je bila na eno celo pol slepa.
Tretja ti kar nekaj misliš benti da imaš prav in še kar ropotaš do nezavesti. Kdo bi te prenašal, če take zganjaš? Sama sebe v red spravi. Grem odpret knjigo kjer je notri stavek.....................
"Čutim, da mora moja duša opraviti pomembno nalogo. Pomembno ne samo za mene temveč tudi za moje bližnje. Prosim pojasnite mi, kako prepoznati svoje poslanstvo. "
Pot usode, izdano 2004, stran 36.
Ti niti ne rabiš, da namignem katera si, za razpoznavanje. To si videla, že ko si prvi stavek prebrala.
Četrta tu se hudo trudi, vendar za to niti ne dobi poplačano v mentalni in/ali verbalni hvaležnosti. To je tisto, torej priznanje, kar ti rabiš. Tebi ga celo lastna mater ni dala, torej čakaš tako priznanje že zelo dolgo. To je tudi edini razlog, da si sama v sebi zelo plašna ženska in že samo glas, kaj šele povzvišen glas, te zelo prestraši. Tudi ti imaš sporočilo za izhod iz situacije v knjigi. Vendar jo ne rabiš. Da se narediti drugače in sicer s splakovanjem. Vsakič ko ti voda teče si moraš pravzaprav mentalno predstavljati, da kako si se naposled skozi to vodo otresla nadloge, ki je s tabo. To je lahko med pomivanjem posode, lahko je med tuširanje. Lahko tudi ko se poserješ in naposled potešena vodo potegneš. In ti si tista, ki se boš meni oglasila, zahvale pa itak ne rabim.
Vaš portir
Andres