Author Topic: Sporočilo za tebe, 5.del  (Read 134339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Sporočilo za tebe, 5.del
« Reply #225 on: August 27, 2019, 02:35:45 PM »
Danes imam sporočilo.    Kot navadno ne vem za katero je, vendar, nisem še čisto pripravljen. Grem najprej pokaditi in malo vode spiti.  ......................................................................

Mislim,  da se ena med vami niti ne zaveda kakšno škodo dela nekomu, najbrž partnerju ali nekomu, ki ji je blizu. Ta ni doma daleč od Ljubljane, ali je kar tam doma. Računam na  50 km radiusa, in ima kompleks velike riti in špeha.  Nenazadnje ga ima vsaka.   

Druga ima v prihodnjih dveh tedni lahko celo srečo. Ne vem kakšno, lahko je to čisto življenjsko, lahko na lotu, kar koli že.  Ta je bolj vase potegnjena in tule se niti ne oglasi. Skoraj nič.  Ona se bo prepoznala po tem, da jo je mati tepla, oče pa ji je dajal potuho, oziroma se mu je smilila, zaradi dejanj.

Tretja naj se izogiba ženski, ki ji zaupa, čeprav v sebi tudi dvomi, da ji gre kar koli zaupati.  Ta ženska, torej tista, ki ji zaupaš je hudo pretkana. Zlorabi vsako besedo. Niti ne govori toliko naokoli, vendar lahko pride čas, ko se bo skozlala o vsem kar ve o tebi.     Ti se boš prepoznala po nekem natrganem sekret papirju, ali po natrganem vložku ali kaj vem po čem natrganem na stranišču. 

Andres

Jes sem se nasla v tadrugi. Hvala ti Andres ampak ni blo srecice. Objem!

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #226 on: August 28, 2019, 04:54:39 AM »
Malo si prepozno odreagirala.   To sem napisal že pred časom, zato najbrž ni bilo zate. Bo mogoče naslednjič.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #227 on: December 29, 2019, 10:41:36 PM »
... jaz pa upam da Andres dobi v kratkem kakšne prebliske  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #228 on: December 30, 2019, 12:15:46 AM »
Ja, jih tudi jaz že pogrešam.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #229 on: December 31, 2019, 03:17:54 AM »

Nisem vedel, da sporočila pogrešate.  Se bom potrudil.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #230 on: December 31, 2019, 09:32:45 AM »

Nisem vedel, da sporočila pogrešate.  Se bom potrudil.

Andres

oujeeee
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #231 on: December 31, 2019, 08:05:30 PM »
Letos ne bo nič. Rajši naslednje leto.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #232 on: January 01, 2020, 11:01:54 AM »
Letos ne bo nič. Rajši naslednje leto.

Andres
:laugh: :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #233 on: January 03, 2020, 05:37:35 AM »

Lani sem vam obljubil, da se letos oglasim v to temo sporočil za vas ali za tebe. Kakor že.  Naj začnem.

Najprej imam v mislih eno, ki se ji je sredi lanskega leta nekaj ponesrečilo.  Ne vem točno, je bil to zlom, najbrž noge, ali je le sama nekaj tako hudo zamočila, da to ne bo mogoče odpraviti še vsaj leti od tega dogodka.    Za hitrejšo odpravitev tvojega poloma  si najdi dve drugi prijateljici in dve, ki nista iskreni nekako zapusti. 

Ena med vami je vsaj dvakrat v lanskem letu mislila, da je zanosila.   Enkrat je bila celo panika, saj datum, ki ga je naštudirala niti ni bil z njenim partnerjem.  Mislim, da nisi šla delati splava, ampak si nekaj pojedla, da ti je kri pognalo.    Ta dogodek je dober kot šola. V prihodnje niti nisi več dala na polno, ampak se greš drugačne vrste perverzij.   

Tretja ima kot vse ostale črne čevlje.  Za razliko od ostalih ti vse tvoje čevlje izredno neguješ.  Prepoznaš se tako, da ti čevlji niso zadnji, ki si jih kupila. Zate velja, da nebi bilo napačno, če greš na generalni pregled k zdravniku.    Tisto, ko so obiskala zdravnika Marca je pol nadaljevanje tega, ostalo pač bodo še našli.  Ampak brez panike.   

Ena med vami  ima lahko tudi srečnejše trenutke kot tri opisane zgoraj. Saj nenanazdnje gre mogoče vsaj dvakrat za isto osebo, torej je vse skupaj en mix.  Ti moraš ven iz tvojega mesta in sicer en vikend od jutri dalje in nadalje en mesec.. Pač kadar boš imela prost vikend.  Če se da, priporočam, da prespiš tam.  Med obiskom tega kraja bodi pozorna na vse. Čisto na vse. To so lahko prijatelji, če jih imaš tam, ali čisto navadni prodajalci, ali kar brezdomci.   V popoldanskem času in sicer od 13 ure naprej se ti bo utrgala misel, ki jo moraš takoj uresničiti.   Časa imaš le do 6 ure popoldan, torej 5 ur.   Kako se bo ta ženska ali moški, prepoznal?  Ta oseba žal nima več mame, ki je bila nadvse dobra ženska.  Ima še očeta, ki jo pogosto pokliče.  Ta oseba ima za seboj dva.  Kaj dva veš ti. No, in jaz.    Ta oseba je bruhala v času med prvim novembrom in danes.    In nenazadnje, celo grupnega se nebi branila ali branil.    Želim ti veliko sreče pri tvoji skrivnostni akciji pridobivanja.

Vaš portir, Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #234 on: January 03, 2020, 08:16:19 AM »
Andres, hvala za trud. :) Haha, sam so pa originalne, res. Upam, da se prava/-i najde in ji/mu sporočilca pomagajo. ;)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #235 on: January 03, 2020, 09:37:00 AM »
Suuper Andres hvala  :-*
...gremo se iskat  :laugh:

Ok...tisto eno, ki se ji je sredi lanskega leta nekaj ponesrečilo - tukaj bi lahko šlo zame.
"Zlomilo" se mi je zdravje, ki še ga sedaj krpam.
Bom naredila revizijo med prijateljicami - za vsak slučaj, če sem res jaz.
Vsekakor se najde neiskrenih....

No tudi pri zadnji se najdem, ker nimam več mame in je bila nadvseeeee dobra ženska
...tudi oče me pogosto pokliče. Tudi dejansko sem bruhala 1x....kar je seveda zeloooo neznačilno zame.
Hmmmmmm, nevem pa kaj imam za seboj dva....to še moram preštudirat.
Joj joj joj....ampak grupnega.... :laugh: :laugh: :laugh:....ne ne, to pa še mi ni prišlo na misel
Bom pa vseeno pozorna na svoje misli.

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #236 on: January 04, 2020, 08:45:38 PM »
Hvala Andres.
Tudi jaz mislim, da me skoraj gotovo ni v teh zgodbah. Lani se mi zdi, da se mi nič zalomilo, vsaj spomnim se nič takega.
Dve novi prijateljici sem si že našla in mislim da jima lahko zaupam. Kateri dve bom pa odpisala pa si bom še malo vzela časa.
Da bi zanosila? Bi morala biti zdravstveni fenomen.🤣
Čne čevlje imam kot vse ostale verjetno. Jih pa že več kot leto nisem obula. Zadnji, ki sem jih kupila pa sigurno niso. Zdravnike sem res nekaj obiskovala ampak mislim da ni nič zaskrbljujočega. Tudi okoli marca se bo nekaj dogajalo okrog tega.
 Odlična ideja oditi iz mojega mesta, bom videla kako bo s tem. Če bom izpeljala bom upoštevala tvoj predlog👍🏼
Kar se staršev tiče pa ne drži. Marsikaj imam dva 🤔 Grupni pa,🤭, kako je tisto z zarečenim kruhom?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #237 on: May 29, 2020, 05:43:21 AM »
Dobil sem utrinek, da moram nocoj tu nekaj zapisati. Tačas ko sem pri drugem stavki niti še ne vem, kolikim, kateremu, ali kateri, ter seveda, kaj.  Bo pač prišlo v nadaljevanju.

Živimo v izredno čudnem času.  Marec je eno zaznamoval nekako čudno.  Bila je bolana, vendar ni imela virusa. Ta je bil mogoče kje v njeni bližini. Ta ista ženska ima neke težave z desnim stopalom ali gležnjem.  Gre pač za tisto ki se sama v sebi počuti črno, nestabilno, je brez samozavesti, kot majhna deklica.
Ti rabiš nekakšno pomoč, ki je zelo preprosto rešljiva. Celo sama bi si lahko pomagala. Vse ti stoji pred nosom, vendar nekako kot, da ne vidiš  kaj moraš storiti.  Pomoč je pravzaprav tam, kjer si ti že prej to nekoč naštudirala in izvajal.

Druga ima desno sramno ustnico večjo kot levo.  Če jo imate vse, potem velja to za tisto, ki ima zelo opazno veliko s primerjavo leve.   Ti pač imaš neke zadržke pred moškimi in ti na podlagi tega vsak naslednji uide.  Nenazadnje tvoja sramna ustnica je za moškega lahko tudi kot igrača.  Daj mu.  To bo tisti, ki ne bo preveč finančno bogat, rjavolas, svetleje kot kostanjev in kot kmet bo izgledal. V ozadju bo pravzaprav šlo za prav prijetno osebo.

Tretji naj bi bil moški.  Ta se boji za prihodnost, službo najbrž, ali drugačne vrste stabilnost.   Mislim, da moraš to vzeti preprosto, brez strahu in celo mama ti je v mladih letih vedno isto ponavljala, kar nekako niti nisi hotel slišati. Spomni se.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #238 on: May 29, 2020, 02:58:18 PM »
Vsakokrat sem vesela tvojih utrinki, sem jih kar pogrešala. Že kar nekaj časa jih ni bilo.
Tokrat bi se lahko v enem našla, če zamenjam levo in desno stran. Ali to pri levičarjih deluje drugače, verjetno da. Tako da bo prvi kar pravi. Na vsak način pa se ne najdem v zadnjem. Si pa predstavljam, kdo bi lahko bil.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #239 on: May 30, 2020, 09:13:32 AM »
Ta prvo bi bilo pa lahko zame...
V zadnjem času mi ena oseba na vso silo hoče zagrenit življenje in izpodbija mojo samozavest, ki jo je že kar do dobra načela...
Saj se ne pustim, ampak dejansko pride dan (kot vceraj) ko se sama v sebi počuti črno, nestabilno, je brez samozavesti.. kot majhna deklica...dobesedno!
Pomoč je pravzaprav tam, kjer si ti že prej to nekoč naštudirala in izvajala....oujeeeeee, mantram 100/h  :D
po dežju sonce vedno najbolj sveti, a ni tako???
Go go go...
SOLAR RETURN 2022 /2023