Author Topic: Sporočilo za tebe, 5.del  (Read 134297 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Sporočilo za tebe, 5.del
« Reply #180 on: September 09, 2018, 07:38:18 AM »
Andres, un moj je spet zašteku. :))) že tadrugo sporočilo in tadruga blokada.

Nič te ne razumem. 

Andres

Haha Andres, sej je bilo namenoma tako napisano. :) Manifestacija iz sporocila pred nekaj tedni zamuja. In spet je bilo sporocilo glede identicne situacije kot prvic v maju, kjer je tudi bila neobstojeca.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #181 on: September 09, 2018, 08:49:58 AM »
torej...Sporocilo iz svetega pisma "če prav razumem",
da iz danih možnosti vzameš tiste, ki so najboljše za tebe. Ampak, dobro moraš razmislit, ker ti je bla dana možnost in da ne zafrknes....
Tako sem jaz razumela, in če sem prav razumela bi lahko sporočilo bilo namenjeno k meni, ker sem dobila nepricakovano dobro priložnost v službi in to ravno takrat ko sem nosila crne hlace  :laugh:
nora povezava, res...
tisti dan, ko sem mela te crne hlace so se dogajale res same cudno dobre stvari... sem se posalila celo, "škoda fa jih ze prej nisem oblekla, kak cool dan je za mano"  :laugh:

pa tudi glede špeha....
napisal si " Špeh ti zato ne bo uplahnel"
jaz sem koncno pridobila nekaj kg, na katere sem ponosna, in lahko bi si jih razlagala tudi kar sebi v prid, da naj me ne bo strah, da bi jih izgubila  :laugh: :P

tako nekako....

Če bi imela večkrat črne hlače ravno zaradi tega razloga, potem sporočilo nebi bilo za tebe.

Andres

8) hvala
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #182 on: November 24, 2018, 03:43:57 AM »
Nocoj sem dobil instiktivno občutek, da moram v to temo nekaj zapisati.  Mogoče se bo katera našla, kakšna, tudi prebrala ne bo, kakor koli že, upam, da bo kaj koristilo.

V času od 10.11 in vse do danes, zadnjih 14 dni so bile še najbolj v ospredu voltive.  Za volitve, ta ženska, ne da kaj dosti, kljub temu, da je oddala svoj glas,  ki ga najraje tudi nebi.   Ona je podvržena kreganju z žensko osebo, zato, če je takih več, si je v zadnjem mesecu, strgala najlonke, nogavice, hlače, skratka nekaj kar ji pokriva nove.  Ta ženska mora oditi do neke osebe in se ji opravičiti. To je oseba, za katero tudi sama ve katera je in da ji je opravičilo še dolžna.   Po opravičilu, ki naj ne bo pismeno ali telefonsko, naj gre za tri ure nekam  kjer se počuti v redu.  To je lahko narava, ali  lokal, trgovina, knjižica, ali celo domači sekret.    Po tem času bo doumela zakaj je morala tja. Presenečenja lahko pridejo na kakšren koli način.

Potem je tudi ena ki malo krivo sedi. Ne ker bi jo rit bolelo. levo sramno ustnico ima večjo ali poškodovano, zato pač ji bolj ustreza, če se ob sedenju upre na desno ritnico.  Ne zahtevam fotografij leve ali obeh sramnih ustnic, kakor se jih tudi ne branim.  Vendar osnova za to sporočila nista le ti, je pač prepoznavnost.  Ta ženska bo imela nekakšno srečo v pomenu, ki ni loto, vendar se veže na osebo. Kot bi jo kdo obdaroval četudi samo s presenečenjem, ki denarno nima neke vrednote, ima pa drugačne. To lahko celo sprožiš in sicer, če si daš v lulo tampon in ga nosiš notri en teden, vendar vedno bolj v levo stran, če le gre.  V kolikor imaš lulo primerno za Nigerijce, uporabi tampon povit z vložkom ali vato.  Nekako se boš že znašla.   Sicer je danes zadnji dan, ko lahko pomagam tudi praktično. :)

Tretja iz okna deloma, a ne preveč dobro vidi tudi reko. Ta ženska navadno urinira bolj temno kot bledo, kar nikakor ni mešanica krvi.  V naslednjih 14 dneh bodo pozorna predvsem v prometu in sicer gre za črn avto. Morda ga voziš sama, ali se zna zgoditi, da bo kaj s takim avtom, čeprav tragedijo ne bo.  Konkretno ko izpelješ iz parkirnega mesta, daj črnim avtom prednost.   Ravno tako v prometu.  Rajši tako. 

Četra je najbrž tudi tretja, morda pa gre kljub vsemu za dve osebi.  Ta bo imela srečo.   Ne izključujem, niti manjšega dobitka denarja. Ni pogojeno, da bi bil to loto, lahko je povišica plače, ali kak nepričakovan denar.   Hmmm.  Morda sem v zadnjih dveh opisal celo mojo mamo, zato je najbolje če jo vprašam, če temno urinira.    Kljub vsemu, moja mama ni članica Spletnega simbola, niti bere ga ne,  zato je seveda prej možno, da gre za eno od vas. 

Vaš portir

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #183 on: November 24, 2018, 07:31:38 AM »
Dragi Andres, tokrat z veseljem sporočam, da ni zame. :) Sem se pa od srca nasmejala. :)

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #184 on: November 24, 2018, 08:43:33 AM »
Prva zame sigurno ni, tudi od reke sem nekam preveč  oddaljena a bom mogoče vseeno obdarjena, bom pa pozorna na črn avto.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #185 on: November 24, 2018, 11:32:37 AM »
Stanujem ob vaškem potoku,10 m stran. Vidim ga iz okna bolj slabo, le takrat, ko je močnejše deževje, slišim pa ga. Jaooo in me je kar strah bližnjega morebitnega srečanja s črnim avtomobilom, se zna to tako hitro naredit. Bom naslednji teden imela le najnujnejše vožnje. Hvala za opozorilo.
op.: sem pri speljevanju pri trgovini enkrat že trčila v BMW, ki ga je energično na nasprotni strani speljeval en mladinec.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #186 on: November 25, 2018, 12:52:46 AM »
Dragi Andres, tokrat z veseljem sporočam, da ni zame. :) Sem se pa od srca nasmejala. :)

Vedno znova ne more biti za tebe.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #187 on: November 25, 2018, 12:54:01 AM »
Stanujem ob vaškem potoku,10 m stran. Vidim ga iz okna bolj slabo, le takrat, ko je močnejše deževje, slišim pa ga. Jaooo in me je kar strah bližnjega morebitnega srečanja s črnim avtomobilom, se zna to tako hitro naredit. Bom naslednji teden imela le najnujnejše vožnje. Hvala za opozorilo.
op.: sem pri speljevanju pri trgovini enkrat že trčila v BMW, ki ga je energično na nasprotni strani speljeval en mladinec.

Brez panike Cvetka.   Itak ne bo nič nevarnega.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #188 on: November 25, 2018, 06:14:42 AM »

Vedno znova ne more biti za tebe.

Andres

Andres! To sem apelirala na tvojo izjavo nazadnje, ko si izjavil, da bi rad videl, da sporočilo ne bi blo non stop zame. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #189 on: November 25, 2018, 09:16:48 AM »
Omg, Andres, prva sem jaz. Hvala!

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #190 on: November 25, 2018, 09:36:37 PM »
Haha, Andres, tampona se pa ne more nositi v luli en teden.  :laugh:
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #191 on: November 26, 2018, 10:58:26 AM »

bo fasala gljivice in ji bo sramna ustnica odpadla potem ne bo imela več problema hahaha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #192 on: November 26, 2018, 10:59:45 AM »
Haha Jane omg. :D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #193 on: November 26, 2018, 01:24:50 PM »

bo fasala gljivice in ji bo sramna ustnica odpadla potem ne bo imela več problema hahaha
Dobri stari črni humor.  :laugh:
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #194 on: November 27, 2018, 12:23:53 AM »
Omg, Andres, prva sem jaz. Hvala!

Bodi srečna, da si se našla.   Zdaj boš znala bolj modro ukrepati.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858