Nocoj sem dobil instiktivno občutek, da moram v to temo nekaj zapisati. Mogoče se bo katera našla, kakšna, tudi prebrala ne bo, kakor koli že, upam, da bo kaj koristilo.
V času od 10.11 in vse do danes, zadnjih 14 dni so bile še najbolj v ospredu voltive. Za volitve, ta ženska, ne da kaj dosti, kljub temu, da je oddala svoj glas, ki ga najraje tudi nebi. Ona je podvržena kreganju z žensko osebo, zato, če je takih več, si je v zadnjem mesecu, strgala najlonke, nogavice, hlače, skratka nekaj kar ji pokriva nove. Ta ženska mora oditi do neke osebe in se ji opravičiti. To je oseba, za katero tudi sama ve katera je in da ji je opravičilo še dolžna. Po opravičilu, ki naj ne bo pismeno ali telefonsko, naj gre za tri ure nekam kjer se počuti v redu. To je lahko narava, ali lokal, trgovina, knjižica, ali celo domači sekret. Po tem času bo doumela zakaj je morala tja. Presenečenja lahko pridejo na kakšren koli način.
Potem je tudi ena ki malo krivo sedi. Ne ker bi jo rit bolelo. levo sramno ustnico ima večjo ali poškodovano, zato pač ji bolj ustreza, če se ob sedenju upre na desno ritnico. Ne zahtevam fotografij leve ali obeh sramnih ustnic, kakor se jih tudi ne branim. Vendar osnova za to sporočila nista le ti, je pač prepoznavnost. Ta ženska bo imela nekakšno srečo v pomenu, ki ni loto, vendar se veže na osebo. Kot bi jo kdo obdaroval četudi samo s presenečenjem, ki denarno nima neke vrednote, ima pa drugačne. To lahko celo sprožiš in sicer, če si daš v lulo tampon in ga nosiš notri en teden, vendar vedno bolj v levo stran, če le gre. V kolikor imaš lulo primerno za Nigerijce, uporabi tampon povit z vložkom ali vato. Nekako se boš že znašla. Sicer je danes zadnji dan, ko lahko pomagam tudi praktično.

Tretja iz okna deloma, a ne preveč dobro vidi tudi reko. Ta ženska navadno urinira bolj temno kot bledo, kar nikakor ni mešanica krvi. V naslednjih 14 dneh bodo pozorna predvsem v prometu in sicer gre za črn avto. Morda ga voziš sama, ali se zna zgoditi, da bo kaj s takim avtom, čeprav tragedijo ne bo. Konkretno ko izpelješ iz parkirnega mesta, daj črnim avtom prednost. Ravno tako v prometu. Rajši tako.
Četra je najbrž tudi tretja, morda pa gre kljub vsemu za dve osebi. Ta bo imela srečo. Ne izključujem, niti manjšega dobitka denarja. Ni pogojeno, da bi bil to loto, lahko je povišica plače, ali kak nepričakovan denar. Hmmm. Morda sem v zadnjih dveh opisal celo mojo mamo, zato je najbolje če jo vprašam, če temno urinira. Kljub vsemu, moja mama ni članica Spletnega simbola, niti bere ga ne, zato je seveda prej možno, da gre za eno od vas.
Vaš portir
Andres