IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on February 28, 2018, 10:04:28 AMQuote from: sasa on February 28, 2018, 09:16:36 AMTudi jaz, prosim. As čaš.Prijetna čustvena doživetja, veselje, presenečenja ...Ooo, čašica. Hvala, Maja.
Quote from: sasa on February 28, 2018, 09:16:36 AMTudi jaz, prosim. As čaš.Prijetna čustvena doživetja, veselje, presenečenja ...
Tudi jaz, prosim.
Prosim, e meni eno za marec.
Quote from: Azeleja on February 28, 2018, 10:34:35 AMProsim, še meni eno za marec.10 palic.Veliko obveznosti, odgovornosti in bremen. A ne prevzemi vseh na svoje rame, ni ti jih treba.
Prosim, še meni eno za marec.
Quote from: Nena on February 28, 2018, 08:50:44 AMSe pofockam...malo kasneje pa napisem se feedback . Hvala Maja 7 diskov.Zdaj lahko zaključiš stvari, s katerimi si že začela, a jih nisi še spravila v realnost. Srečno!
Se pofockam...malo kasneje pa napisem se feedback . Hvala Maja
Quote from: cvetka on February 28, 2018, 08:46:24 AMQuote from: Maja on February 28, 2018, 07:15:17 AMVabljeni na karte za marec.Prosim, seveda. Za februar mi je bilo namenjeno takole, še vedno premlevam. Je bila pri nas na celotedenskih počitnicah vnukinja, drugošolka. Fajn sva izkoristili skupaj najin čas.4 meči.Očitno te čaka bolj miren mesec. Če potrebuješ počitek, si ga le vzemi. Tudi za premleti imaš precej ...Cvetka, za ta mesec pa 4 čaše. Ne, da ti bo energije manjkalo, le ne boš imela kakšnega posebnega zagona in interesa za večje podvige. Vseeno ne pojdi mimo česa, kar se ponuja, da ne zamudiš priložnosti.
Quote from: Maja on February 28, 2018, 07:15:17 AMVabljeni na karte za marec.Prosim, seveda. Za februar mi je bilo namenjeno takole, še vedno premlevam. Je bila pri nas na celotedenskih počitnicah vnukinja, drugošolka. Fajn sva izkoristili skupaj najin čas.4 meči.Očitno te čaka bolj miren mesec. Če potrebuješ počitek, si ga le vzemi. Tudi za premleti imaš precej ...
Vabljeni na karte za marec.
Quote from: Manja on February 28, 2018, 08:09:26 AMProsim za marec 5 mečev.Zna biti napeto, pojavi se lahko mnogo različnih manjših neprilik in provokacij, ki te lahko vržejo iz ravnovesja. Z njimi se ne ukvarjaj kaj preveč, ker bodo šle same mimo - če bi se pri njih preveč ustavljala, bi le trošila energijo po nepotrebnem.
Prosim za marec
Quote from: sanjalka on February 28, 2018, 08:11:50 AMMaja, prosim še za mesec marec Hvala Visoki svečenik.Soočila se boš z novimi resnicami. Veliko bo pogovarjanja. Nekomu boš svetovalec, morebiti pa se boš tudi sama želela posvetovati s kom.
Maja, prosim še za mesec marec Hvala
Cvetka, za ta mesec pa 4 čaše. Ne, da ti bo energije manjkalo, le ne boš imela kakšnega posebnega zagona in interesa za večje podvige. Vseeno ne pojdi mimo česa, kar se ponuja, da ne zamudiš priložnosti.
Quote from: Maja on February 28, 2018, 09:29:12 AMCvetka, za ta mesec pa 4 čaše. Ne, da ti bo energije manjkalo, le ne boš imela kakšnega posebnega zagona in interesa za večje podvige. Vseeno ne pojdi mimo česa, kar se ponuja, da ne zamudiš priložnosti.To o pomanjkanju zagona drži, priložnosti pa upam, da nisem spregledala.Maja, prosim za april.