Author Topic: Angelski tarot  (Read 96508 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Angelski tarot
« Reply #210 on: November 20, 2017, 11:28:19 AM »
prosim :-*

Takole, angelcki ti cestitajo za dobro opravljeno delo in ti svetujejo, da objemi te obcutke zmagoslavja, ker so naravna posledica tvojega truda! Zate se bo kmalu pricelo novo potovanje, ampak si vzemi najprej malo predaha. Hkrati svetujejo, da se znebi vsega in vseh odvecnih v svojem zivljenju, saj bos potrebovala na tej tvoji novi poti veliko energije, da se bos lahko spopadla z vsemi stvarmi naenkrat. Zelo verjetno je tudi, da te v zvezi s temi novimi dogodki caka kaksno potovanje. :-*

Hvala, zelooo lepo ;D :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #211 on: November 20, 2017, 11:35:03 AM »
Jaz bi eno na splošno, kaj moram vedeti v danem trenutku.
Hvala ti.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #212 on: November 20, 2017, 11:43:27 AM »
Jaz bi eno na splošno, kaj moram vedeti v danem trenutku.
Hvala ti.

Draga moja, zate 3 emocij in 4 misli: Ljubezen se bo na novo zacela, pred tem pa potrebujes malce pogledat sama vase ker to intuitivno ze slutis, in se ne predajat racionalnim pomislekom.

Kere karte :D

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #213 on: November 20, 2017, 11:50:06 AM »
Missy, lepo prosim. 
Kaj kartice želijo, da vem prav zdaj?

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #214 on: November 20, 2017, 11:54:29 AM »
Missy, lepo prosim. 

Zate so skup zletele ven tri: sporocnik obilja, sporocnik misli in 6 obilja. Angelcki ti sporocajo, da te caka odlicna novica bodisi v zvezi s sluzbo ali z solo. Novi izzivi se ti odpirajo, mozno da v povezavi s posebno mlado osebo, zelo veselo, optimisticno in zelo itneligentno. Zacel se bo nov projekt, ob katerem se bos pocutila, kot da se imas se veliko za naucit. Informacije, ki jih bos prejela, bodo spremenile tvojo zacrtano pot.  Temu sledi neverjetna izpolnitev, kar obljublja 6 obilja: prejela bos darilo tako veliko, da se bos pocutila, kot da si ga nezasluzis. Sporocajo pa, da bo ta izpolnitev vec kot zasluzena. :-*

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #215 on: November 20, 2017, 12:05:09 PM »
Missy, lepo prosim. 

Zate so skup zletele ven tri: sporocnik obilja, sporocnik misli in 6 obilja. Angelcki ti sporocajo, da te caka odlicna novica bodisi v zvezi s sluzbo ali z solo. Novi izzivi se ti odpirajo, mozno da v povezavi s posebno mlado osebo, zelo veselo, optimisticno in zelo itneligentno. Zacel se bo nov projekt, ob katerem se bos pocutila, kot da se imas se veliko za naucit. Informacije, ki jih bos prejela, bodo spremenile tvojo zacrtano pot.  Temu sledi neverjetna izpolnitev, kar obljublja 6 obilja: prejela bos darilo tako veliko, da se bos pocutila, kot da si ga nezasluzis. Sporocajo pa, da bo ta izpolnitev vec kot zasluzena. :-*

Uuuuu, krasno sporočilo. Hvala.  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #216 on: November 20, 2017, 12:27:18 PM »
Prosim, tudi jaz. Za jutri na splošno, kaj moram vedeti? :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #217 on: November 20, 2017, 12:31:55 PM »

Oh wow draga! Zate pomocnik emocij in 6 obilja: veliko ljubezni je povezano z jutrisnjim dogodkom, predvsem romanticne, kot nek obcutek zaljubljenosti. Obljubljajo izpolnitev zelja in prejem darila v povezavi s to situacijo, vecjega kot si predstavljas.

Kaj pa mas to? :D :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #218 on: November 20, 2017, 01:14:02 PM »
Prosim, ja. S katerim razlogom je to trenutno?

Angelcki pravijo, da je v prvi vrsti namenjeno temu, da zadihas, se sprostis in uzivas te boljse dneve, ki prihajajo ali so ze tu. Da bi temu lahko bilo tako, se moras znebit dejavnikov in ljudi, ki ti to onemogocajo, da bos lahko stopila na novo pot, predvsem profesionalno! Nekaj novega se torej odpira na profesionalnem podrocju. :-*

Hvala.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #219 on: November 20, 2017, 03:42:00 PM »
Jaz tudi z repom migam, hvala!
Bi vprašala nekaj glede šihta, prosim lepo.  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #220 on: November 20, 2017, 03:49:21 PM »

Oh wow draga! Zate pomocnik emocij in 6 obilja: veliko ljubezni je povezano z jutrisnjim dogodkom, predvsem romanticne, kot nek obcutek zaljubljenosti. Obljubljajo izpolnitev zelja in prejem darila v povezavi s to situacijo, vecjega kot si predstavljas.

Kaj pa mas to? :D :-*
Missy, grem na obisk k naši tamladi in vnučku, jutri ima pol leta. Res se veselim, ljubezni je pa tudi pri taki zasedbi tudi obilje  :-*.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #221 on: November 20, 2017, 03:56:36 PM »
Jaz bi tudi prosila eno...kaj rabim vedeti v tem trenutku? Hvala  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #222 on: November 20, 2017, 07:20:37 PM »
Jaz tudi z repom migam, hvala!
Bi vprašala nekaj glede šihta, prosim lepo.  :-*

Zate draga as emocij in veselje in hvaleznost: nic kaj poslovnega ti ne sporocajo. :D Govorijo o tem, da se bo nekaj dogajalo na custvenem podrocju, kot da prihaja tu do tebe nekaj novega, neka nova oseba. In to pravijo da bo razlog za veselje in hvaleznost, ko se koncajo tvoje tezave in ti to omogoca nacrtovati na dolgi rok. :)

Nimam pojma kako se bo to odvilo, ampak lepo prosim feedback. :)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #223 on: November 20, 2017, 07:23:24 PM »
Jaz bi tudi prosila eno...kaj rabim vedeti v tem trenutku? Hvala  :-*

Zate draga pa Izberi svobodo, 7 akcije in 2 obilja: ovire, ki se ti zdijo nepremostljive, izginejo takoj ko se odlocis, da jim ne posvecas pozornosti in izberes drugo pot. Negativno razmisljanje mora stran, da se ti razjasnijo nove poti. Postavit se moras zase in zaupat vase, naucit se reci ne. Ko to zmores, se nehajo tezave z preobremenjenostjo in obcutkom, da ti zmanjkuje casa in energije za vse, kar ti je postoriti. Sprostit se moras in naucit reci ne. :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #224 on: November 20, 2017, 07:38:49 PM »
Ooo hvala Missy. Se ucim  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115