Author Topic: Angelski tarot  (Read 96503 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Angelski tarot
« Reply #315 on: January 23, 2018, 12:04:52 PM »
Seveda, prosim. :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #316 on: January 23, 2018, 12:59:28 PM »
Prosim tudi jaz.  :-*
9ZK 674

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #317 on: January 23, 2018, 01:56:19 PM »
Ja, lepo prosim.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #318 on: January 23, 2018, 03:46:25 PM »
Drage in dragi moji, pocasi bomo metali karte za februar, ce katera zeli. :-*

ja prosim, vau kakšna čarobna ura in energija ko si pisala  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #319 on: January 24, 2018, 10:40:54 AM »
Jaz jaz jaz!  :D
Prosim. Hvala.

Pika, za tvoj februar je padla karta Poglej vase: angelcki ti sporocajo da se ta mesec osredotoci na svojo intuicijo, ki ti neprestano sporoca, kar moras vedet. Poslusati bo treba svoje srce in se predvsem izogibati impulzivnemu ravnanju. Potrpezljiva bos morala bit sama s sabo in z drugimi.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #320 on: January 24, 2018, 10:43:42 AM »
Seveda zelim :) :-*

Draga Sanjalka, za tvoj februar je padla Trojka obija: angelcki sprocajo, da se bo potrebno prepustiti vodstvu svojih strasti; cas bo zate, da pocnes tisto, kar ti je vsec, kar te osrecuje in da zaupas v svoje sposobnosti in talente. Zna biti, da bos v zvezi s tem se tudi udelezila nekaksnega izobrazevanja in angeli te pri tem podpirajo. Na plano bos spustila svojo kreativnost.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #321 on: January 24, 2018, 10:46:56 AM »
Prosim tudi jaz.

Draga, zate sta padli dve karti in sicer Dvojka obilja in Pravicne odlocitve: kaze da bo februar v znamenju iskanja ravnovesja med poslovnim in zasebnim zivljenjem, kot da bos zelo zaposlena profesionalno in da se bodo odnosi v sluzbi mogoce malce zaostrili, da te bo kaj prizadelo. Angeli sporocajo da si ne jemlji vsega k srcu predvsem pa ne jemlji svojega dela preresno! In hkrati ti sporocajo da te nima kaj skrbeti, ne poslovno in ne zasebno, da se vse odvija tocno tako, kot se mora. :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #322 on: January 24, 2018, 10:50:15 AM »
Ja, ja, ja!!! Dvigam tačke! :-*

Evo za tvoje tacke in tvoj februar draga pa As akcije: kreativnost, menjava sluzbe, realizacija zelja in sanj! Angeli pravijo, da bo februar cas za akcijo, nova sluzba se obeta! V akcijo, zaupaj vase! :-* Yes!

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #323 on: January 24, 2018, 10:54:30 AM »
Jaz jaz jaz!  :D
Prosim. Hvala.

Pika, za tvoj februar je padla karta Poglej vase: angelcki ti sporocajo da se ta mesec osredotoci na svojo intuicijo, ki ti neprestano sporoca, kar moras vedet. Poslusati bo treba svoje srce in se predvsem izogibati impulzivnemu ravnanju. Potrpezljiva bos morala bit sama s sabo in z drugimi.

Missy, najlepša hvala! :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #324 on: January 24, 2018, 10:54:35 AM »
Seveda, prosim. :-*

Draga Cvetka, za tvoj februar je padla karta 5 akcije: pravijo da bodo februarski dogodki namenjeni temu, da pridobis na samozavesti in da zaupas v svoje sposobnosti. Preizkusnje, ki ti bodo poslane, bodo zahtevale od tebe da branis svoj stav ter da iz zivljenja odstranis osebe, ki vanj vnasajo zmedo.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #325 on: January 24, 2018, 10:57:58 AM »

Draga Sasa, za tvoj februar pa Pravicne odlocitve: angelcki pravijo da so skrbi, ki te preganjajo, odvec. Trdno brani svoj polozaj in zaupaj, da se bo vse razresilo v tvoje najvisje dobro. Opozarjajo da ne smes spregledati nobene podrobnosti in predvsem da moras odpustiti osebi, o kateri je govora, da spet zacutis notranji mir. :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #326 on: January 24, 2018, 10:59:40 AM »
Ja, lepo prosim.

Draga moja, tvoj februar bo v znamenju 5 akcije, kot za Cvetko. Rasla bos! :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #327 on: January 24, 2018, 11:01:11 AM »
Drage in dragi moji, pocasi bomo metali karte za februar, ce katera zeli. :-*

ja prosim, vau kakšna čarobna ura in energija ko si pisala  :-*

Moja Nensi, za februar ti angeli sporocajo z Sestico misli da prihajajo boljsi dnevi! Cakajo te prijetni dnevi po nevihti, stres se bo zmanjsal in sreca se bo vrnila. Pravijo pa tudi da je zelo mozno da bos potovala, predvsem v tujino. Lepo ti bo! :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #328 on: January 24, 2018, 11:08:42 AM »

Draga Sasa, za tvoj februar pa Pravicne odlocitve: angelcki pravijo da so skrbi, ki te preganjajo, odvec. Trdno brani svoj polozaj in zaupaj, da se bo vse razresilo v tvoje najvisje dobro. Opozarjajo da ne smes spregledati nobene podrobnosti in predvsem da moras odpustiti osebi, o kateri je govora, da spet zacutis notranji mir. :-*

Ooo, Missy, hvala. Imam kar pester februar napovedan.  ::)
9ZK 674

Offline Manja

• Veteran
« Reply #329 on: January 24, 2018, 11:26:33 AM »
Ja, ja, ja!!! Dvigam tačke! :-*

Evo za tvoje tacke in tvoj februar draga pa As akcije: kreativnost, menjava sluzbe, realizacija zelja in sanj! Angeli pravijo, da bo februar cas za akcijo, nova sluzba se obeta! V akcijo, zaupaj vase! :-* Yes!
Koooooncno bo! 8) Hvala draga, hvala angelčki! :-* :-*