Author Topic: Retrogradnosti, mrki v 2018  (Read 21029 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Retrogradnosti, mrki v 2018
« Reply #15 on: December 12, 2017, 01:25:19 PM »
Avto imam na servisu že 10 dni, tale retrogradni merkur kar močno deluje  :blank:
Upam, da ga ne bom imela še 10 dni...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: December 12, 2017, 08:43:29 PM »
Jaz imam od septembra lani računalnik pri enem, ki je rekel, da mi bo popravil. V začetku tega R Merkurja sem ga dobil in je rekel, da je nared.  Kot kaže ni, ker se sedaj več ne oglaša na moj telefonski klic,. Kljub vsemu bi kupil novega, vendar je še vedno R Merkur. Hmm

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #17 on: December 13, 2017, 09:25:20 AM »
Jah, včasih nimaš kej kot da kupiš novega.
9ZK 674

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: December 25, 2017, 07:17:58 PM »
vem, da ne sodelujem na forumu, ampak vseeno upam, na kakšen astro namig.
lunin mrk , 31.1.2018, pade na moj natalni saturn v 7.hiši oz na DSC...  je pa saturn vladar 12.hiše... ?

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #19 on: December 25, 2017, 08:18:53 PM »
Mene ta R Merkur nič ne zadene.  Celo več naročil imam ki so obenem še dražja.  Je pa R Merkur zadel mojo potencialno turistko, ki ji gre vse na dol pri vseh bookingih.

Andres
« Last Edit: December 25, 2017, 08:22:33 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #20 on: December 26, 2017, 10:22:12 AM »
lunin mrk , 31.1.2018, pade na moj natalni saturn v 7.hiši oz na DSC...  je pa saturn vladar 12.hiše... ?
Lisa, moje mnenje iz astro literature je, da mrki delujejo takrat, ko pritisnejo na osebne planete. Take stopinje Saturna so imeli novorojencki tvoje starosti kar nekaj mesecev. Na DSC pa je po mojem mnenju prevelik orbis. Pa ne rečem, da je moj zapis 100%. Dobro bodi.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: December 26, 2017, 12:47:11 PM »
Lisa, moje mnenje iz astro literature je, da mrki delujejo takrat, ko pritisnejo na osebne planete. Take stopinje Saturna so imeli novorojencki tvoje starosti kar nekaj mesecev. Na DSC pa je po mojem mnenju prevelik orbis. Pa ne rečem, da je moj zapis 100%. Dobro bodi.
Cvetka, se strinjam s tabo. res ne gre za osebni planet, ampak je kotni in ga nasplošno zelo čutim v svojem življenju. mi daje odgovornost, disciplino, hvaležnost, resnost .... zato sem mislila, da bo mogoče tale lunin mrk  v 7-hiši prinesel kaj v povezavi s partnerstvom... :)
 Tudi tebi vse dobro ....
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: December 27, 2017, 01:01:36 PM »
Cvetka, se strinjam s tabo. res ne gre za osebni planet, ampak je kotni in ga nasplošno zelo čutim v svojem življenju. mi daje odgovornost, disciplino, hvaležnost, resnost .... zato sem mislila, da bo mogoče tale lunin mrk  v 7-hiši prinesel kaj v povezavi s partnerstvom... :)
 Tudi tebi vse dobro ....

Lisa jaz pa gledam tudi planete kot so saturn, če so pomembni kot tvoji in se dotikajo osebnih planetov. Mrk bo nekako "pritisnil" na zgodbo ki ji piše tvoj saturn. Torej mogoče bodi pozorna na svoj kvadrat z luno in uranom.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #23 on: January 24, 2018, 01:29:22 AM »
Sem bil danes na tehničnem, ki ga nisem opravil dobro. Moram zamenjati amortizerje. Po lokalnih zakonih imam tako na tablici zeleno nalepko, kar pomeni, da se avto popravlja da naredi tehničnega.  Zanimivost se pojavlja, ker je ta tehnični pravzprav le nekaj prej kot je naslednji mrk, avto pa je kupljen tudi okoli 14 dni pred mrkom.  Tudi lani poleti ob sončnem mrku sem imel neka popravila, mislim, da retardor za brisalce in nove gume sem kupil.

Po moje lahko ob vsakem sončnem mrku pričakujem kakšno tako simboliko z avtom.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: January 30, 2018, 01:07:41 AM »
Zamenjaj avto  :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #25 on: January 30, 2018, 03:10:06 AM »
Ne to pa ne. Rajši še enega kupim, istega kot je ta.   Itak ta mrk dela in avto bo zaradi pomanjkanja delov šel nazaj. Naj ga pregledajo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #26 on: January 30, 2018, 03:11:51 AM »
Ne vem če se bolezni lahko predpisuje pod mrke. Sam imam kar dobro zdravje. Vendar to pot me je kresnilo.   V teh dneh, torej nekaj dni pred mrkom sem začel čutiti bolečino v križu k mi vleče živec po levi nogi. Hmm.  Mogoče bo po mrku bolje, mogoče pa bom moral iti na servis kot moj avto. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #27 on: January 30, 2018, 07:41:26 AM »
Tole sem ravnokar opazila ...
Prehod Saturna čez moj ASC sovpada z Mrki.
Jutri se ga dotakne prvič, ko imamo Lunin mrk.
12.7., ko bo  :So mrk, bo Rx  :Sa ponovno na ASC, ko se bo vračal v 12. hišo ...
Pripisujem lahko temu kakšen pomen?
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #28 on: January 30, 2018, 03:24:42 PM »
Maja, jaz bi rekla, da ne. Ker bi potem lahko potegnili analogijo tudi s tvojim T :J, ki je zdaj v  :kon z N :So. Dobro bodi.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #29 on: January 30, 2018, 05:09:14 PM »

Ne vem če se bolezni lahko predpisuje pod mrke. Sam imam kar dobro zdravje. Vendar to pot me je kresnilo.   V teh dneh, torej nekaj dni pred mrkom sem začel čutiti bolečino v križu k mi vleče živec po levi nogi. Hmm.  Mogoče bo po mrku bolje, mogoče pa bom moral iti na servis kot moj avto. 

Andres

Po zadnjem delu stegna? Si kaj več dvigoval ali pa delal kakšne nevsakdanje gibe?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna