Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #150 on: December 24, 2018, 02:53:24 PM »
Žarek lepo prosim, področje, za katerega bi rada odgovor, je pa dom.
Dobro bodi.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #151 on: December 24, 2018, 02:58:32 PM »
Žarek, prosim za ljubezen. Hvala :)

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #152 on: December 24, 2018, 03:27:13 PM »
Tudi jaz se postavljam v vrsto. Izberi, kar je pomembno zame v letu 2019. Ti boš vedel kaj.
Hvala Žarek

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #153 on: December 24, 2018, 03:36:16 PM »
Prosim eno za 2019.
In za ljubezen pa posebej še eno.  :)
Hvala, Žarek.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #154 on: December 25, 2018, 10:49:35 AM »
Žarek prosim. Za ljubezen.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #155 on: December 25, 2018, 05:40:18 PM »
Ravno sem si zaželela eno cigansko karto.  :D
Potem bi pa kariero pretipala, lepo prosim.
Ostalo me trenutno ne zanima, haha.
Hvala že vnaprej!  :-*

Hehe draga Pika, da ne zamešam. To misliš eno karto in potem vpogled za kariero oziroma je to ta ena karta za kariero 2019. Raje vprašam, da ne izpadem šlampast hehe.  :D

Vpogled v kariero v letu 2019. Število kart pa prepuščam tebi. :D
Hvala!

Draga Pika, karta za 2019 je hrepenenje. Za odgovor tebi in tudi ostalim članom spodaj sem dodal še par kart za bolj jasen vpogled.

Torej, v letu 2019 bo tvoja kariera uspešna, saj si v osnovi ti tista, ki bo za to poskrbela. Si zelo odločna, izkušena in pametna oseba, ki zelo dobro prepozna izzive in jih tudi uspešno rešuje. Na trenutke boš pri dogodkih/projektih od nadrejenih omejena z nepotrebnimi omejitvami (kar je normalno in logično) in te omejitve oziroma pravila ti bodo včasih nevšečna, vendar pa ti to ne bo predstavljalo ovir do uspeha, ker znaš stvari prilagoditi oziroma jih uspešno zaključiti po svojo poti.
Torej Pika, kariera v 2019 bo zate uspešna, saj si zelo sposobna in imaš stvari v malem prstu.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #156 on: December 25, 2018, 05:43:11 PM »
Jaz bi isto, kot Pika, prosim.

Pozdravljena Maja, zate pade glavna karta smrt. Spremembe, ki se bodo začele dogajati te bodo vodile v določena stanja, ki jih boš na začetku težko prepoznala. Določene stvari ti bodo od drugih olepšane, kar sprva ne boš prepoznala, saj ti bodo tisti trenutek določene druge okoliščine ugajale, vendar pa boš vedno bolj postajala brez moči in zato boš vedno bolj sposobna prepoznavati preostali del situacije. Dve večji spremembi je videti. Prva, ko bodo na drevesih poganjali listi, ta druga pa, ko bodo odpadali. Ravno tale ta druga bo najbrž zaključna in boš dala odpoved. Bi rekel, da bo torej nekaj nihanja na tem področju, vendar to ni nujno slabo, saj ti boš na koncu vse uspešno razrešila.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #157 on: December 25, 2018, 05:44:55 PM »
Žarek lepo prosim, področje, za katerega bi rada odgovor, je pa dom.
Dobro bodi.

Pozdravljena cvetka, zate glavna karta karta ljubosumja. Na tem področju se ti bo letos dogajalo kar nekaj sprememb, predvsem v tebi sami bodo neke preizkušnje, ki bodo od tebe zahtevale pozornost in če o tem ne boš govorila z ljudmi okrog sebe, zna biti zate to kar precejšen zalogaj, ki ti bo dal občutek zvezanosti in občutek, kot da si brez izhoda, kar pa ne bo res. Pomembno je, da stvari ne premlevaš v sebi, temveč da o zadevi spregovoriš, saj boš tako dobila pomembno podporo za želen napredek. Imela boš torej kar pestro dogajanja, ne boš z vsemi dogodki zadovoljna. Pomoč pa bo blizu, torej obrni se na ljudi okrog tebe. Vse dobro  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #158 on: December 25, 2018, 05:46:43 PM »
Žarek, prosim za ljubezen. Hvala :)

Manja, pozdravljena. Zate glavna karta karta nekaj denarja. Imela boš določena nova spoznanja in dobro bi bilo, da v to vložiš več energije. Če boš vložila malo več energije v to področje, boš že spomladi doživela nekaj zelo lepega, prav tako pozno jeseni in bo povezano z dogodkom iz pomladi.  Jeseni pade tudi ena večja odločitev in takrat pogumno sledi tej odločitvi. Poti se ti odpirajo.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #159 on: December 25, 2018, 05:49:02 PM »
Tudi jaz se postavljam v vrsto. Izberi, kar je pomembno zame v letu 2019. Ti boš vedel kaj.
Hvala Žarek

Pozdravljena 3lumpi866, zate karta hrepenenja. Izbrano področje je ljubezen, ker se kaže, da boš na tem področju svobodno zadihala. Bo potrebno še nekaj časa, da do tega pride in ko pride boš spoznala nekaj, kar te bo osrečilo in obogatilo za eno posebno izkušnjo. To leto bo leto osvobajanja v sami sebi, življenje ti torej nakazuje, da se bo vse postavilo v svojo smer. Uspešno.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #160 on: December 25, 2018, 05:51:28 PM »
Prosim eno za 2019.
In za ljubezen pa posebej še eno.  :)
Hvala, Žarek.

Pozdravljena Azeleja, za leto 2019 karta daru. Leto v katerem boš bolj svobodna, manj obremenjena, lažje boš zadihala in lažje boš sprejemala dogodke v življenju, kar bo zate novi napredek, ki ga boš spoznala in občutila tudi sama. Sledi tudi pomemben, srečen dogodek v začetku pomladi.

Za ljubezen pa glavna karta karta ljubimca. Najprej sledi še ena novost oziroma dogodek na tem področju. Od tebe je odvisno kako boš dojemala situacijo. V januarju ali februarju. Potem pa sledijo  uspešni dogodki na tem področju, ki se jih boš resnično razveselila in ti bodo dajali tudi nov pogled na življenje. Trdni temelji, sreča, veselje. Veliko se boš naučila. Bi dodal še to, da sledi sebi, zaupaj si.  8)

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #161 on: December 25, 2018, 05:53:15 PM »
Žarek prosim. Za ljubezen.

Zate Missy glavna karta sporočilo. Na področju ljubezni se dogodki začnejo postavljati v vrsto, temelj na temelj v trden temelj. Sledi trdna zgodba. Že v prvi polovici leta bodo temelji postali močni. Takšno pa bo tudi nadaljevanje. Bolj aktivno v tebi sami se bo torej dogajalo nekje do začetka junija, kjer znaš biti tudi malenkost obremenjena, potem pa sledi eno ravnovesje, ki traja dlje časa. Ne bo pa nekih ekstremnih sprememb. Vse dobro  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #162 on: December 25, 2018, 06:45:22 PM »
Zarek, jaz bi tudi eno za sluzbeno podrocje in eno za finance  ;D
hvala
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Manja

• Veteran
« Reply #163 on: December 25, 2018, 08:18:45 PM »
Žarek, hvala.
Bi te smela pocukat prosim še za določeno osebo, kako kaže odnos? Hvala ti.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #164 on: December 25, 2018, 09:22:56 PM »
Ravno sem si zaželela eno cigansko karto.  :D
Potem bi pa kariero pretipala, lepo prosim.
Ostalo me trenutno ne zanima, haha.
Hvala že vnaprej!  :-*

Hehe draga Pika, da ne zamešam. To misliš eno karto in potem vpogled za kariero oziroma je to ta ena karta za kariero 2019. Raje vprašam, da ne izpadem šlampast hehe.  :D

Vpogled v kariero v letu 2019. Število kart pa prepuščam tebi. :D
Hvala!

Draga Pika, karta za 2019 je hrepenenje. Za odgovor tebi in tudi ostalim članom spodaj sem dodal še par kart za bolj jasen vpogled.

Torej, v letu 2019 bo tvoja kariera uspešna, saj si v osnovi ti tista, ki bo za to poskrbela. Si zelo odločna, izkušena in pametna oseba, ki zelo dobro prepozna izzive in jih tudi uspešno rešuje. Na trenutke boš pri dogodkih/projektih od nadrejenih omejena z nepotrebnimi omejitvami (kar je normalno in logično) in te omejitve oziroma pravila ti bodo včasih nevšečna, vendar pa ti to ne bo predstavljalo ovir do uspeha, ker znaš stvari prilagoditi oziroma jih uspešno zaključiti po svojo poti.
Torej Pika, kariera v 2019 bo zate uspešna, saj si zelo sposobna in imaš stvari v malem prstu.  8)

Dragi Žare, hvala ti! :-* Prijetno me je pobožal tvoj vpogled.
Glede na to, da sem bolj ali manj sama sebi nadrejena, sama svoj šef, bi mogoče sporočilo lahko razumela v kontekstu, da moram presegati svoje lastne omejitve?
Temu se ne bi čudila, ker imam še kar nekaj za preseči.
Ali pa bo šlo za pravila, ki jih bodo postavljali ljudje, ki bodo vodili prostore/dogodke, kamor sem povabljena.
Kaj misliš? Bi se dalo tako interpretirati?