Ravno sem si zaelela eno cigansko karto. 
Potem bi pa kariero pretipala, lepo prosim.
Ostalo me trenutno ne zanima, haha.
Hvala e vnaprej! 
Hehe draga Pika, da ne zameam. To misli eno karto in potem vpogled za kariero oziroma je to ta ena karta za kariero 2019. Raje vpraam, da ne izpadem lampast hehe. 
Vpogled v kariero v letu 2019. tevilo kart pa prepučam tebi. 
Hvala!
Draga Pika, karta za 2019 je hrepenenje. Za odgovor tebi in tudi ostalim članom spodaj sem dodal e par kart za bolj jasen vpogled.
Torej, v letu 2019 bo tvoja kariera uspena, saj si v osnovi ti tista, ki bo za to poskrbela. Si zelo odločna, izkuena in pametna oseba, ki zelo dobro prepozna izzive in jih tudi uspeno reuje. Na trenutke bo pri dogodkih/projektih od nadrejenih omejena z nepotrebnimi omejitvami (kar je normalno in logično) in te omejitve oziroma pravila ti bodo včasih nevečna, vendar pa ti to ne bo predstavljalo ovir do uspeha, ker zna stvari prilagoditi oziroma jih uspeno zaključiti po svojo poti.
Torej Pika, kariera v 2019 bo zate uspena, saj si zelo sposobna in ima stvari v malem prstu. 
Dragi Žare, hvala ti!

Prijetno me je pobožal tvoj vpogled.
Glede na to, da sem bolj ali manj sama sebi nadrejena, sama svoj šef, bi mogoče sporočilo lahko razumela v kontekstu, da moram presegati svoje lastne omejitve?
Temu se ne bi čudila, ker imam še kar nekaj za preseči.
Ali pa bo šlo za pravila, ki jih bodo postavljali ljudje, ki bodo vodili prostore/dogodke, kamor sem povabljena.
Kaj misliš? Bi se dalo tako interpretirati?