Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82476 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #165 on: December 25, 2018, 10:45:14 PM »
Zarek, pozdravljena!

Lahko eno karto nasplosno za 2019? In eno za partnerstvo?
Hvala in lepe praznike  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #166 on: December 25, 2018, 11:44:04 PM »
Žarek prosim. Za ljubezen.

Zate Missy glavna karta sporočilo. Na področju ljubezni se dogodki začnejo postavljati v vrsto, temelj na temelj v trden temelj. Sledi trdna zgodba. Že v prvi polovici leta bodo temelji postali močni. Takšno pa bo tudi nadaljevanje. Bolj aktivno v tebi sami se bo torej dogajalo nekje do začetka junija, kjer znaš biti tudi malenkost obremenjena, potem pa sledi eno ravnovesje, ki traja dlje časa. Ne bo pa nekih ekstremnih sprememb. Vse dobro  8)

Dragi Žarek, vse kar mi v glavi odzvanja je 'trdna zgodba'. Hvala ti! Če bo priložnost in volja, kako kaže glede naraščaja v prihajajočem letu?

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #167 on: December 26, 2018, 10:16:16 AM »
Žarek, če boš imel čas, na temo, ki je trenutno zame najbolj pomembna.  ;)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #168 on: December 26, 2018, 12:07:10 PM »
Žarek lepo prosim, področje, za katerega bi rada odgovor, je pa dom.
Dobro bodi.

Pozdravljena cvetka, zate glavna karta karta ljubosumja. Na tem področju se ti bo letos dogajalo kar nekaj sprememb, predvsem v tebi sami bodo neke preizkušnje, ki bodo od tebe zahtevale pozornost in če o tem ne boš govorila z ljudmi okrog sebe, zna biti zate to kar precejšen zalogaj, ki ti bo dal občutek zvezanosti in občutek, kot da si brez izhoda, kar pa ne bo res. Pomembno je, da stvari ne premlevaš v sebi, temveč da o zadevi spregovoriš, saj boš tako dobila pomembno podporo za želen napredek. Imela boš torej kar pestro dogajanja, ne boš z vsemi dogodki zadovoljna. Pomoč pa bo blizu, torej obrni se na ljudi okrog tebe. Vse dobro  8)

Hvala za zapis, ne sliši se najbolj obetavno. Dobro bodi.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #169 on: December 26, 2018, 02:18:02 PM »
Mogoče bi komu bilo zanimivo vedeti cigansko karto za leto 2019? Lahko na splošno karto leta 2019, ki zajame vsa področja, lahko pa npr za eno izmed področij (ljubezni, financ, kariere...).
Če katero zanima naj napiše.

Ja Žarek zame prosim, za službo, hvala.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #170 on: December 27, 2018, 09:28:50 AM »
Jaz bi isto, kot Pika, prosim.

Pozdravljena Maja, zate pade glavna karta smrt. Spremembe, ki se bodo začele dogajati te bodo vodile v določena stanja, ki jih boš na začetku težko prepoznala. Določene stvari ti bodo od drugih olepšane, kar sprva ne boš prepoznala, saj ti bodo tisti trenutek določene druge okoliščine ugajale, vendar pa boš vedno bolj postajala brez moči in zato boš vedno bolj sposobna prepoznavati preostali del situacije. Dve večji spremembi je videti. Prva, ko bodo na drevesih poganjali listi, ta druga pa, ko bodo odpadali. Ravno tale ta druga bo najbrž zaključna in boš dala odpoved. Bi rekel, da bo torej nekaj nihanja na tem področju, vendar to ni nujno slabo, saj ti boš na koncu vse uspešno razrešila.  8)

Hvala, Žarek.
Ja, odpoved sem že dala, z zadnjim dnem leta se prekine pogodba o zaposlitvi, prejšnji teden pa sem že podpisala novo, ki začne veljati v začetku januarja. Nova služba je že tu, zato je Smrt čisto na mestu. Grem v drug kraj, med nove ljudi. Odpoved sem dala čisto nepričakovano in dejansko porušila za seboj vse mostove. Tudi odziv nasprotne strani je bil tak, da je vse lepo zaokrožil. Stikov z bivšimi sodelavci nimam namena negovati, razen z eno osebo, s katero sva si blizu tudi zasebno. Pravi Škorpijonski prehod.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #171 on: December 27, 2018, 11:18:58 AM »
Tudi jaz bi cigankico za prihajajoče leto... Če nisem čisto prepozna
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #172 on: December 28, 2018, 01:17:33 PM »
Jaz bi isto, kot Pika, prosim.

Pozdravljena Maja, zate pade glavna karta smrt. Spremembe, ki se bodo začele dogajati te bodo vodile v določena stanja, ki jih boš na začetku težko prepoznala. Določene stvari ti bodo od drugih olepšane, kar sprva ne boš prepoznala, saj ti bodo tisti trenutek določene druge okoliščine ugajale, vendar pa boš vedno bolj postajala brez moči in zato boš vedno bolj sposobna prepoznavati preostali del situacije. Dve večji spremembi je videti. Prva, ko bodo na drevesih poganjali listi, ta druga pa, ko bodo odpadali. Ravno tale ta druga bo najbrž zaključna in boš dala odpoved. Bi rekel, da bo torej nekaj nihanja na tem področju, vendar to ni nujno slabo, saj ti boš na koncu vse uspešno razrešila.  8)

Hvala, Žarek.
Ja, odpoved sem že dala, z zadnjim dnem leta se prekine pogodba o zaposlitvi, prejšnji teden pa sem že podpisala novo, ki začne veljati v začetku januarja. Nova služba je že tu, zato je Smrt čisto na mestu. Grem v drug kraj, med nove ljudi. Odpoved sem dala čisto nepričakovano in dejansko porušila za seboj vse mostove. Tudi odziv nasprotne strani je bil tak, da je vse lepo zaokrožil. Stikov z bivšimi sodelavci nimam namena negovati, razen z eno osebo, s katero sva si blizu tudi zasebno. Pravi Škorpijonski prehod.

Zdravo Maja, tole je bilo mišljeno za to novo službo v katero si zdaj prestopila. Jaz sicer upam, da ne bo tako, kot sem napisal, ampak saj razumeš, dal sem napoved iz kart, ti pa želim vse najboljše v novi službi, v kateri naj bo vse tip top in naj traja dooolgo. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #173 on: December 28, 2018, 01:26:21 PM »
Zarek, jaz bi tudi eno za sluzbeno podrocje in eno za finance  ;D
hvala

Gloria, za službeno ti pade karta bolezen, kar pomeni, da boš preobremenjena, ne boš jasno videla rešitev, primanjkovalo ti bo energije.... Rešitev boš našla v povezovanju z drugimi sodelavci.

Za finance karta sporočilo, kar kaže na izboljšanje in priliv novih, dodatnih financ, povečanje trenutnih financ.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #174 on: December 28, 2018, 01:27:40 PM »
Žarek, hvala.
Bi te smela pocukat prosim še za določeno osebo, kako kaže odnos? Hvala ti.

Tale odnos ne kaže kaj preveč obetavno. Bi rekel, da bo prej ali slej propadel, pojavila se bo tudi neiskrenost. Že zdaj odnos stoji oziroma se je oziroma se na določeni točki prekinja.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #175 on: December 28, 2018, 01:30:30 PM »
Tudi jaz bi cigankico za prihajajoče leto... Če nisem čisto prepozna

Tejka, zate za leto 2019 karta potovanja, kar meni nakazuje, da boš imela pestro leto, da se bo skoz nekaj dogajalo, skoraj sigurno bo ustvarjalno leto, pozitivno, s pozitivnimi zaključki in pa seveda neki večji, pomemben dogodek bi se ti v tem letu naj zgodil, kar pa mi je povedala karta stalnosti poleg karte potovanja.  :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #176 on: December 28, 2018, 01:32:13 PM »
Ravno sem si zaželela eno cigansko karto.  :D
Potem bi pa kariero pretipala, lepo prosim.
Ostalo me trenutno ne zanima, haha.
Hvala že vnaprej!  :-*

Hehe draga Pika, da ne zamešam. To misliš eno karto in potem vpogled za kariero oziroma je to ta ena karta za kariero 2019. Raje vprašam, da ne izpadem šlampast hehe.  :D

Vpogled v kariero v letu 2019. Število kart pa prepuščam tebi. :D
Hvala!

Draga Pika, karta za 2019 je hrepenenje. Za odgovor tebi in tudi ostalim članom spodaj sem dodal še par kart za bolj jasen vpogled.

Torej, v letu 2019 bo tvoja kariera uspešna, saj si v osnovi ti tista, ki bo za to poskrbela. Si zelo odločna, izkušena in pametna oseba, ki zelo dobro prepozna izzive in jih tudi uspešno rešuje. Na trenutke boš pri dogodkih/projektih od nadrejenih omejena z nepotrebnimi omejitvami (kar je normalno in logično) in te omejitve oziroma pravila ti bodo včasih nevšečna, vendar pa ti to ne bo predstavljalo ovir do uspeha, ker znaš stvari prilagoditi oziroma jih uspešno zaključiti po svojo poti.
Torej Pika, kariera v 2019 bo zate uspešna, saj si zelo sposobna in imaš stvari v malem prstu.  8)

Dragi Žare, hvala ti! :-* Prijetno me je pobožal tvoj vpogled.
Glede na to, da sem bolj ali manj sama sebi nadrejena, sama svoj šef, bi mogoče sporočilo lahko razumela v kontekstu, da moram presegati svoje lastne omejitve?
Temu se ne bi čudila, ker imam še kar nekaj za preseči.
Ali pa bo šlo za pravila, ki jih bodo postavljali ljudje, ki bodo vodili prostore/dogodke, kamor sem povabljena.
Kaj misliš? Bi se dalo tako interpretirati?

Pika, vsekakor lahko tako interpretirava karto hrepenenja, ki govori sicer ravno v to smer, ki jo omenjaš. To je itak jasno že po sami karti in če te intuicija še bolj vodi v to smer, potem vsekakor računaj na svojo razlago, ker je čisto pravilna. :-* :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #177 on: December 28, 2018, 01:39:26 PM »
Zarek, pozdravljena!

Lahko eno karto nasplosno za 2019? In eno za partnerstvo?
Hvala in lepe praznike  :-*

Tvoja karta za 2019 je hiša, kar nakazuje, da bo leto pozitivno in umirjeno, uskladilo se ti bo družinsko življenje, leto se bo dobro zaključilo in skozi leto ne bo nekih pretresov oziroma nenadnih sprememb, ki bi te utrujale. Trdni temelji torej, pa tudi neka pozitivna novost na področju odnosov prihaja v tem letu.

Za partnerstvo karta poroke in se mi karte povezujejo glede na karto leta, kar pomeni, da boš imela stabilno leto, napredovanje v bistvu, bo nekaj več kot je bilo do zdaj.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #178 on: December 28, 2018, 01:41:00 PM »
Žarek prosim. Za ljubezen.

Zate Missy glavna karta sporočilo. Na področju ljubezni se dogodki začnejo postavljati v vrsto, temelj na temelj v trden temelj. Sledi trdna zgodba. Že v prvi polovici leta bodo temelji postali močni. Takšno pa bo tudi nadaljevanje. Bolj aktivno v tebi sami se bo torej dogajalo nekje do začetka junija, kjer znaš biti tudi malenkost obremenjena, potem pa sledi eno ravnovesje, ki traja dlje časa. Ne bo pa nekih ekstremnih sprememb. Vse dobro  8)

Dragi Žarek, vse kar mi v glavi odzvanja je 'trdna zgodba'. Hvala ti! Če bo priložnost in volja, kako kaže glede naraščaja v prihajajočem letu?

Možen je naraščaj, vendar je neka zadeva glede odnosov v zraku, to je treba malo razrešit, potem pa bo.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #179 on: December 28, 2018, 01:42:28 PM »
Žarek, če boš imel čas, na temo, ki je trenutno zame najbolj pomembna.  ;)

Bom rekel, da bodo tema kar odnosi, kjer so neskladja in boš začela delat/spoznavat to tematiko malo globlje. Se bo dobro zaključilo.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆