Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82520 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #210 on: January 25, 2019, 08:24:03 PM »
Mene pa zanima za karto zvestoba kakšne imate izkušnje v praksi z njo? Meni se je do sedaj vedno pojavljala ob zaključkih, je pa res da zadnja leta se mi je vse samo neki zaključevalo na vseh poročjih zato se je kar malo bojim, ko jo zagledam :)tokrat se mi je spet pojavila, ko sem vprašala koliko časa bo neka zadeva trajala in je prišlo mislec, obisk, zvestoba, srčna ženska in oficir. V tem primeru mi deluje, da kaže na nekaj bolj dolgoročnega?

Meni osebno je karta zvestobe super karta. Predstavlja mi lojalnost in kaže predvsem to, da je nekaj, kar je trajalo še vedno traja in bo tudi trajalo še naprej. Torej nadaljevanje, trdnost, temelji. To zna biti zelo pozitivna karta in če govorimo samo o tej karti, potem je to to. Super karta v bistvu. Jaz osebno je ne vidim kot zaključevanje nečesa, ravno obratno. Morda jo ti začutiš v tej smeri o kateri govoriš, kar je čisto okej, ker lahko karte začutimo tudi drugače.

Glede vprašanja, ki si si ga postavila in si dobila opisane karte, pa je tako, kot si razlagaš. Sem pa ob branju tega dobil še en preblisk, da ti karte lahko govorijo tudi o tem, da se bo neka moška oseba v tej situaciji še vedno vedla tako kot se. Obnaša pa se distancirano, odtujeno, nezainteresirano itd.

Hvala Žarek.
Kako bi npr. prebral karte, situacija, ki se je že zgodila, pač gre za mojo službo, ki se je tudi končala že, pa mi je pred enim letom pokazalo takole: sreča, hiša, zvestoba, vdova in smrt. Kaj bi v tem primeru pomenila zvestoba? Ne vem ali je slučajno ali pa ima kakšno povezavo, ampak ta zvestoba mi je ponavadi prišla ko so se zadeve zaključile, je pa res da so bile negativne karte običajno okoli.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #211 on: January 25, 2019, 08:32:32 PM »
Mene pa zanima za karto zvestoba kakšne imate izkušnje v praksi z njo? Meni se je do sedaj vedno pojavljala ob zaključkih, je pa res da zadnja leta se mi je vse samo neki zaključevalo na vseh poročjih zato se je kar malo bojim, ko jo zagledam :)tokrat se mi je spet pojavila, ko sem vprašala koliko časa bo neka zadeva trajala in je prišlo mislec, obisk, zvestoba, srčna ženska in oficir. V tem primeru mi deluje, da kaže na nekaj bolj dolgoročnega?

Meni osebno je karta zvestobe super karta. Predstavlja mi lojalnost in kaže predvsem to, da je nekaj, kar je trajalo še vedno traja in bo tudi trajalo še naprej. Torej nadaljevanje, trdnost, temelji. To zna biti zelo pozitivna karta in če govorimo samo o tej karti, potem je to to. Super karta v bistvu. Jaz osebno je ne vidim kot zaključevanje nečesa, ravno obratno. Morda jo ti začutiš v tej smeri o kateri govoriš, kar je čisto okej, ker lahko karte začutimo tudi drugače.

Glede vprašanja, ki si si ga postavila in si dobila opisane karte, pa je tako, kot si razlagaš. Sem pa ob branju tega dobil še en preblisk, da ti karte lahko govorijo tudi o tem, da se bo neka moška oseba v tej situaciji še vedno vedla tako kot se. Obnaša pa se distancirano, odtujeno, nezainteresirano itd.

Hvala Žarek.
Kako bi npr. prebral karte, situacija, ki se je že zgodila, pač gre za mojo službo, ki se je tudi končala že, pa mi je pred enim letom pokazalo takole: sreča, hiša, zvestoba, vdova in smrt. Kaj bi v tem primeru pomenila zvestoba? Ne vem ali je slučajno ali pa ima kakšno povezavo, ampak ta zvestoba mi je ponavadi prišla ko so se zadeve zaključile, je pa res da so bile negativne karte običajno okoli.

Če karto zvestobe začutiš kot neko zaključitev in nekaj kar se končuje, potem je tako tudi prav. Še posebej, če imaš takšne izkušnje. Jaz sem govoril bolj zase, da je kot karte same ne začutim tako, vsaj ne da bi imel neke takšne izkušnje. Vsekakor bom pri tej karti pozoren na tvojo izkušnjo, da vidim ali se dogaja tudi pri meni.

Iz teh petih kart jaz razberem, da si se z delom omejevala, doživljala monotonost in s tem si se oddaljila od sebe in tudi drugih, kar te seveda ni izpopolnjevalo in ti dalo tiste prave sreče (ne govorim o denarju, temveč odnosu do sebe, zaradi tega dela). Lahko morda to potrdiš? Ker tole govori karte zvestobe v tej postavitvi kart.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #212 on: January 25, 2019, 08:39:14 PM »
Ja, v bistvu lahko potrdim, res je bilo tako. Vprašanje je bilo, ko sem še iskala službo, kako se bo dolgoročno izšlo glede službe. Na začetku je bilo videti vse super (obljube), potem pa sem zelo kmalu doživljala hude stvari (psihično nasilje) in tudi delo mi je bilo grozno, vendar pomojem mi je bilo to delo grozno zaradi sodelavcev, ker sem taka, da najdem veselje v delu, samo tukaj so bila sama podtikanja, nezmožnost sodelovanja, kričanje ipd, zgubljala sem sebe, osebnost. Odločila sem se da grem, kar so tudi karte pokazale. Hvala za ta pogled.
« Last Edit: January 25, 2019, 08:41:09 PM by Cebela_88 »

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #213 on: January 25, 2019, 08:51:52 PM »
Ja, v bistvu lahko potrdim, res je bilo tako. Vprašanje je bilo, ko sem še iskala službo, kako se bo dolgoročno izšlo glede službe. Na začetku je bilo videti vse super (obljube), potem pa sem zelo kmalu doživljala hude stvari (psihično nasilje) in tudi delo mi je bilo grozno, vendar pomojem mi je bilo to delo grozno zaradi sodelavcev, ker sem taka, da najdem veselje v delu, samo tukaj so bila sama podtikanja, nezmožnost sodelovanja, kričanje ipd, zgubljala sem sebe, osebnost. Odločila sem se da grem, kar so tudi karte pokazale. Hvala za ta pogled.

No, saj ta odhod se v teh kartah vidi. Sicer se v teh kartah ne vidi toliko tega dogajanja, ki ga opisuješ, vendar pa se vidi odhod in takrat je bilo težko to razbrati. Zdaj, ko si šla skozi to ti je te karte dosti lažje razbrati...
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #214 on: January 25, 2019, 09:37:15 PM »
Če je kdo pri kartah, bi prosila za eno usmeritev oz. dve.
Prva se nanaša na april in priprave na neko predstavitev v tujini. Lahko kaj pozitivnega pričakujem iz vsega skupaj? Kako naj se pripravim, da bo rezultat pozitiven?
Druga se nanaša na maj/junij in ravno tako na predstavitev v tujini, samo v drugi državi in z drugo vsebino. Moram kaj posebnega vedeti?

Prosim za nasvet, kako iz vsega skupaj potegniti čim več dobrega.
Hvala!  :-*

Živjo,
Jaz sem vrgla karte, za vsako situacijo po 3, za interpretacijo bo pa še kdo pomagal, ker sama nisem tako dobra. Za april in prestavitev v tujini so prišle: vdovec, dar in sreča. Tukaj se mi zdi, da lahko pričakuješ pozitiven razplet.

Za maj/junij pa žalost, ljubosumje in mislec. Hm tle se mi zdi, da ti vsebina ni ravno pri srcu ali pa tudi da bo neko sodelovanje mal problematično? No skratka še koga prosim za pomoč pri branju.
Pa srečno in javi kako se je izšlo.

Najlepša hvala, Cebela.
Zanimivo, ker pricakujem več novega pri drugem projektu.
Pri prvem gre za preveč ponavljanja in me to malo moti.
Je pa še kar nekaj časa do obeh predstavitev, tako da se stvari lahko še spreminjajo.
Vsaj upam, ker mi druge karte res niso všeč. :D

Super interpretacija čebela. Jaz bi dodal za april, da se ti tukaj odpre nova poslovna priložnost, vsekakor nek dodatek, rojstvo nečesa večjega in mogoče bi bilo dobro, da delaš sama na tem projektu oziroma zadevi, da je vpletenih čim manj oseb.

Za maj/junij pa nisem prepričan, če bo do tega dogodka sploh prišlo, saj je videti, da najbrž na žalost ne bo. V kolikor pa vseeno pride pa zadeva ne bo najbolj obetavna. Zastoji, omejitve, zvezanost, slaba volja...

Žarek, najlepša hvala.
Prosila bi za odgovor na dodatno vprašanje, če bo kateri od vaju imel čas in voljo. :)
Kje naj bi se pri projektu maj/junij zataknilo? Lahko karkoli naredim v smeri, da bi se vseeno odvijalo pozitivno?
Najlepša hvala že vnaprej! :-* :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #215 on: January 26, 2019, 08:38:41 PM »
Prva se nanaša na april in priprave na neko predstavitev v tujini. Lahko kaj pozitivnega pričakujem iz vsega skupaj? Kako naj se pripravim, da bo rezultat pozitiven?
Druga se nanaša na maj/junij in ravno tako na predstavitev v tujini, samo v drugi državi in z drugo vsebino. Moram kaj posebnega vedeti?

Živjo,
Jaz sem vrgla karte, za vsako situacijo po 3, za interpretacijo bo pa še kdo pomagal, ker sama nisem tako dobra. Za april in prestavitev v tujini so prišle: vdovec, dar in sreča. Tukaj se mi zdi, da lahko pričakuješ pozitiven razplet.

Za maj/junij pa žalost, ljubosumje in mislec. Hm tle se mi zdi, da ti vsebina ni ravno pri srcu ali pa tudi da bo neko sodelovanje mal problematično? No skratka še koga prosim za pomoč pri branju.

Najlepša hvala, Cebela.
Je pa še kar nekaj časa do obeh predstavitev, tako da se stvari lahko še spreminjajo.

Super interpretacija čebela. Jaz bi dodal za april, da se ti tukaj odpre nova poslovna priložnost, vsekakor nek dodatek, rojstvo nečesa večjega in mogoče bi bilo dobro, da delaš sama na tem projektu oziroma zadevi, da je vpletenih čim manj oseb.

Za maj/junij pa nisem prepričan, če bo do tega dogodka sploh prišlo, saj je videti, da najbrž na žalost ne bo. V kolikor pa vseeno pride pa zadeva ne bo najbolj obetavna. Zastoji, omejitve, zvezanost, slaba volja...

Žarek, najlepša hvala.
Prosila bi za odgovor na dodatno vprašanje, če bo kateri od vaju imel čas in voljo. :)
Kje naj bi se pri projektu maj/junij zataknilo? Lahko karkoli naredim v smeri, da bi se vseeno odvijalo pozitivno?

Zataknilo se bo, ko prideš tja. Narediš lahko to, da dva krat preveriš, če je vse tako kot mora biti glede tega dogodka. S tem pa mislim predvsem organizacijo na tistem dogodku...
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #216 on: January 26, 2019, 08:58:25 PM »

Živjo,

Najlepša hvala, Cebela.

Žarek, najlepša hvala.

Zataknilo se bo, ko prideš tja. Narediš lahko to, da dva krat preveriš, če je vse tako kot mora biti glede tega dogodka. S tem pa mislim predvsem organizacijo na tistem dogodku...

Hvala, Žarek.
Sem presenečena, da so glede tega dogodka taki odgovori.
Namreč v napovedniku me že imajo, tudi na spletni strani sem že objavljena, torej je resno mišljeno.
Gre za znanega organizatorja, kjer so stvari preverjene, saj deluje tudi v okviru večjih dogodkov. Hočem reči - ni "kar nekaj", temveč referenčna zadeva.
Seveda bom sproti preverjala, kako in kaj, saj se bomo morali sproti dogovarjati.
Na kateri strani pa je bilo videti, da bo problem? Na njihovi ali na moji? Ga bom jaz kaj usrala ali oni? To je bilo najbrž razvidno iz zadnjih kart?
Hvala! :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #217 on: January 26, 2019, 09:25:53 PM »

Živjo,

Najlepša hvala, Cebela.

Žarek, najlepša hvala.

Hvala, Žarek.
Sem presenečena, da so glede tega dogodka taki odgovori.
Namreč v napovedniku me že imajo, tudi na spletni strani sem že objavljena, torej je resno mišljeno.
Gre za znanega organizatorja, kjer so stvari preverjene, saj deluje tudi v okviru večjih dogodkov. Hočem reči - ni "kar nekaj", temveč referenčna zadeva.
Seveda bom sproti preverjala, kako in kaj, saj se bomo morali sproti dogovarjati.
Na kateri strani pa je bilo videti, da bo problem? Na njihovi ali na moji? Ga bom jaz kaj usrala ali oni? To je bilo najbrž razvidno iz zadnjih kart?
Hvala! :-*

Draga pika, prosim, da nič ne skrbiš glede napisanega. Saj veš kakšne so te napovedi. Lahko, da ne bo nič od tega in tudi upam, da ne bo nič od tega, torej, da se zadeva izpelje v najboljšem možnem izidu.

Sicer pa karte nakazujejo problem pri njih. Lahko je ta problem tudi nastanitev, ki ti bo potem "pokvarila" vse ostalo. Ampak nič ne skrbi, ker ni niti enega razloga za kaj takšnega. Je pa fajn, da si vprašala, saj karte pač kažejo, da nekaj bo. Jaz sem podal odgovor v smeri, ki sem ga videl, začutil. Vse dobro  :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #218 on: January 26, 2019, 10:21:30 PM »
Hvala ti, Žarek. :-*
Upam, na najboljši možni izid, saj me projekt res veseli.  :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #219 on: January 26, 2019, 10:22:22 PM »
Dragi žarek, ob priliki bi te lepo prosila ta vpogled glede določenega odnosa. Se je sploh smiselno trudit?

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #220 on: January 28, 2019, 09:41:53 AM »
Žarek, a lahko prosim eno karto na vprašnje... Da ali ne?

Azeleja, odgovor je da.

Tole je bilo negativno.  :'(

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #221 on: January 28, 2019, 11:01:54 AM »

Azeleja, odgovor je da.

:-* Lahko mi pišeš na zs in pogledava zakaj je bilo tako.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #222 on: January 28, 2019, 11:33:03 AM »

Azeleja, odgovor je da.

:-* Lahko mi pišeš na zs in pogledava zakaj je bilo tako.

Hvala, Žarek.
Sem pisala.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #223 on: January 29, 2019, 12:39:25 PM »
Žarek, a lahko prosim za vpogled glede dveh zadev:

- pri eni stvari gre za mojo srčno želji ... zanima me kdaj bi se lahko realizirala? Se sploh bo? Letos?
- pri drugi stvari pa me zanima: ali mi bo uspelo? (nanasa se na eno sluzbeno zadevo, ki jo moram opraviti)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #224 on: January 29, 2019, 01:48:02 PM »
Žarek, a lahko prosim za vpogled glede dveh zadev:

- pri eni stvari gre za mojo srčno želji ... zanima me kdaj bi se lahko realizirala? Se sploh bo? Letos?
- pri drugi stvari pa me zanima: ali mi bo uspelo? (nanasa se na eno sluzbeno zadevo, ki jo moram opraviti)

1) Po kartah tole zaenkrat ne kaže najboljše. Lahko se uresniči, vendar ne tako hitro kot bi želela. Zaenkrat karte nakažejo v letu 2020, kot druga možnost pa v letu 2021.

2) Pri tej zadevi se je zgodil nek preobrat oziroma si zdaj dobila neko upanje, saj je bilo kar nekaj nezadovoljstva. V tej situaciji vidim tudi več moških oseb, tekmovalnost. Tudi tole na žalost zaenkrat ne kaže najboljše, zato priporočam, da stvari malo dodelaš, saj drugače po kartah ne boš šlo po tvojih željah.

Pri obeh zadevah ti svetujem, da situacije še malo dodelaš, kaj se pač da. Pogumno naprej, saj to pravijo samo karte, jaz pa ti želim vso srečo.  8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆