Meni v 5.
Mi pa delata aplikativni trigon z natalnim
in malo kasneje z MC.
Imam pa takrat poleg tega še nekaj konkretnih aspektov.
Jupitrov povratek na "velikem križu", Kirona na Soncu (ravno tako veliki križ), severni vozel na Luni (spet veliki križ)...
in t urana ti takrat dela kvadrat na n vozla...
t plutona in saturna čez 5. hišo-naši hobiji, naša kreativnost, naš notranji otrok in seveda tudi zunanji, naše srce...vse kar počnemo in se počutimo žive kot mali otroci...
trigon na n saturna in mc je ok..mogoče boš postala prepoznavna v širšem smislu družbe ali pa bo prepoznaven postal tvoj otrok, tvoja hči...
nekaj kar lahko dobi trdne temelje za nadaljnih 30 let (saturnov krog)
seveda brez odpovedovanja, vzdržljivosti, pridnosti pač ne bo šlo..precej bo testiranja na tem...lahko pride do precejšnje utrujenosti, izčrpanosti...
bi rekla paziti, da imamo vseeno dovolj počitka, da znamo tudi odklopiti, da nismo prestrogi do sebe, do tega kar sicer radi počnemo (hobiji, kreativnost) in tudi ne do svojega otroka...
ampak rezultat naj bi bil viden v družbenem smislu, na mc...
skratka z odpovedovanji, trdim, vztrajnim delom se lahko doseže družbena prepoznavnost, pridobi družbeni status...
Hvala, Sanjalka.

Uran mi bo tudi tvoril polsekstila na Sonce in Saturna + MC, kar ni slab aspekt.
Opozicija Urana z Lilith, ki je v Božjem prstu. Ne vem, koliko je to pomembno.
Gre pa čez 9. hišo, tujina, ki je zame zelo pomembna.
Sem šla pa takoj seveda gledat hčerino karto. Tudi ji bosta delala eksaktne aspekte na dva osebna planeta, padeta ji pa v 2. hišo.
Hči ima nore predispozicije in planira nekaj hudo zahtevnih (sploh za otroka) projektov v tujini, ki se bodo najverjetneje odvijali ravno v začetku (in v prvi četrtini) leta 2020, vsaj trenutno kaže tako. Že to, da se bo podala tja, jo zna na nek način izpostaviti.
Ja, konsistenca in trdo delo, to je itak že moja mantra. Koliko bom postala prepoznavna, ne vem, v to smer zavestno ne bom delala, če se bo zgodilo, se bo posledično, kot rezultat trdega dela in predanosti. Upam sicer na nekaj reorganizacije, ki mi bo omogočila lažje delo. Ker tole zdaj je najmanj 12 ur na dan in še kar se stopnjuje.
Sem pa svoje projekte na splošno zelo dala na stran, ker sem usmerila energijo v podporo hčerki; to se mi zdi pomembnejša naložba od mojega lastnega uspeha; na nek način sem se mu zavestno odpovedala.
Da bi hči pretirano delala, se ni za bat.

Ker je vse drugo prej na vrsti kot to, tudi sama želim, da je vesel in sproščen otrok, jo je pa treba občasno malo pritisniti, da se skoncentrira in fokusira, ker drugače jo kar odpelje. Čutim veliko odgovornost za to, da razvije, kar ji je bilo dano, istočasno nočem, da se skuri. Gre precej energije za to, da se obe plati uravnovesita.