Author Topic: Tranziti Plutona 2. del  (Read 24364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tranziti Plutona 2. del
« Reply #15 on: September 24, 2018, 12:10:00 PM »
Meni v 1.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: September 24, 2018, 12:31:37 PM »
V katero hišo vam prideta t saturn in t pluton, ko bosta plesala svoj divji ples na 22 stopinji  :ko, tam v začetku leta 2020.

Meni v 8-o hišo. natalni pluton je na 21 tehtnice tako da bo šlo mimo, vsaj to.

Aja ups luno imam na 22 bika v 12-ti. A deeeej  no :/
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #17 on: September 24, 2018, 12:53:06 PM »
V katero hišo vam prideta t saturn in t pluton, ko bosta plesala svoj divji ples na 22 stopinji  :ko, tam v začetku leta 2020.

Ampak z luno bosta tvorila trigon, vseeno bolje kot kvadrat ;)
Uf, 8. hiša, ja ti bosta kar pretresala vse kar je povezano z najglobljo intimo, sem spadajo tudi dediščine...
Intimno partnerstvo naj bi dobilo popolnoma nove dimenzije, nove temelje, ovreči boš morala stare vzorce kaj to pravzaprav sploh je intimno partnerstvo in zgraditi nove...
ali boš takrat čista razuzdanka ali pa boš zaprla dostop vsem moškim ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #18 on: September 24, 2018, 01:01:11 PM »
Meni v 5.
Mi pa delata aplikativni trigon z natalnim  :Sa in malo kasneje z MC.
Imam pa takrat poleg tega še nekaj konkretnih aspektov.
Jupitrov povratek na "velikem križu", Kirona na Soncu (ravno tako veliki križ), severni vozel na Luni (spet veliki križ)...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #19 on: September 24, 2018, 01:01:30 PM »
Meni v 1.

Maja, ti pa boš gradila svojo novo persono, svojo novo podobo, kdo sem jaz...
Ta tranzit bo močno pretresal to vprašanje...soočenje s tem kdo sem v resnici jaz, kako se predstavljam navzven, kako me vdijo drugi...
Rušenje starih vzorcev glede tega in grajenje nove persone.
Če boš zmogla pustiti za sabo vse kar ni prava avtoriteta, in zgraditi novo..
Obdobje, ko se lahko počutimo strašno nemočne, ko imamo občutek, da nas drugi lahko dol tlačijo...ampak vse z namenom, da v resnici pretresemo svoje strahove glede samega sebe, kdo sem jaz v resnici, kaj je moja notranja avtoriteta, moja avtentičnost...s tem tranzitom se na koncu lahko rodi zelo velika notranja moč na področju svoje persone, na področju predstavljanja kdo sem jaz...ljudje te po tem tranzitu lahko dožvljajo kot zelo močno, stabilno, avtoriteto na katero se lahko zanesejo...
Le prej moraš znotraj sebe pretresti vse lastne strahove glede same sebe, glede tega koliko ti je pomembno kako te drugi vidijo, koliko imaš zaradi tega maske, koliko mogoče igraš samo sebe...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #20 on: September 24, 2018, 01:12:50 PM »
V drugo hišo, v sekstil na N. Saturna, ki je na koncu 11. hiše.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #21 on: September 24, 2018, 01:13:45 PM »
Mojemu možu pa v 5. hišo v trigonu na N Marsa in MC.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #22 on: September 24, 2018, 02:04:31 PM »
Meni v 1.

Maja, ti pa boš gradila svojo novo persono, svojo novo podobo, kdo sem jaz...
Ta tranzit bo močno pretresal to vprašanje...soočenje s tem kdo sem v resnici jaz, kako se predstavljam navzven, kako me vdijo drugi...
Rušenje starih vzorcev glede tega in grajenje nove persone.
Če boš zmogla pustiti za sabo vse kar ni prava avtoriteta, in zgraditi novo..
Obdobje, ko se lahko počutimo strašno nemočne, ko imamo občutek, da nas drugi lahko dol tlačijo...ampak vse z namenom, da v resnici pretresemo svoje strahove glede samega sebe, kdo sem jaz v resnici, kaj je moja notranja avtoriteta, moja avtentičnost...s tem tranzitom se na koncu lahko rodi zelo velika notranja moč na področju svoje persone, na področju predstavljanja kdo sem jaz...ljudje te po tem tranzitu lahko dožvljajo kot zelo močno, stabilno, avtoriteto na katero se lahko zanesejo...
Le prej moraš znotraj sebe pretresti vse lastne strahove glede same sebe, glede tega koliko ti je pomembno kako te drugi vidijo, koliko imaš zaradi tega maske, koliko mogoče igraš samo sebe...

A še do 2020 se bo to vleklo? Ker začelo se je že zdaj, na vseh področjih. Zanimivo, v začetku 2020 se bo tudi :U približeval zadnjemu prehodu čez IC. Poznam vpliv  :Sa in  :PL:U mi je še tuj.
Posledic, kot jih navajaš, se zelo veselim, to je moj cilj, k temu stremim, pa se še ni imelo priložnosti razviti do popolnosti. Vse ob svojem času.

Joj, no, kdaj bo prišlo kakšno obdobje, ko ne bo tako napeto ... Letos konec leta se malo svetlika, potem se bo pa spet kar skup držalo nekaj let.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: September 24, 2018, 08:16:03 PM »

Uf, 8. hiša, ja ti bosta kar pretresala vse kar je povezano z najglobljo intimo, sem spadajo tudi dediščine...
Intimno partnerstvo naj bi dobilo popolnoma nove dimenzije, nove temelje, ovreči boš morala stare vzorce kaj to pravzaprav sploh je intimno partnerstvo in zgraditi nove...

Ma ja, sam moja luna je v jodu in opoziciji z uranom...ne da se mi več no :D Dediščine nima kaj bit, ker mojedva nimata nič haha. Verjetno ločitev, delitev premoženja, krediti haha. Če bom šla med razuzdanke bom pa vidla :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #24 on: September 25, 2018, 08:52:12 AM »

Ma ja, sam moja luna je v jodu in opoziciji z uranom...ne da se mi več no :D Dediščine nima kaj bit, ker mojedva nimata nič haha. Verjetno ločitev, delitev premoženja, krediti haha. Če bom šla med razuzdanke bom pa vidla :D

Boš poročala kaj bo ;)
Upam, da ločitev vseeno ne bo pretežka in glej, da se boš postavila zase ;) :-*
Pri dediščini svojih staršev ne gre vedno samo za materialno dediščino, ne smemo pozabiti na psihološko dediščino, na vzorce, ki smo jih podedovali od svojih staršev.
Fajn videti kaj od te dediščne ni ok in pustiti, da to umre, odmre in roditi nekaj novega, svojega, kar je samo naše...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #25 on: September 25, 2018, 02:47:04 PM »
Meni v 5.
Jupitrov povratek na "velikem križu", Kirona na Soncu (ravno tako veliki križ), severni vozel na Luni (spet veliki križ)...

in t urana ti takrat dela kvadrat na n vozla...
t plutona in saturna čez 5. hišo-naši hobiji, naša kreativnost, naš notranji otrok in seveda tudi zunanji, naše srce...vse kar počnemo in se počutimo žive kot mali otroci...
trigon na n saturna in mc je ok..mogoče boš postala prepoznavna v širšem smislu družbe ali pa bo prepoznaven postal tvoj otrok, tvoja hči...
nekaj kar lahko dobi trdne temelje za nadaljnih 30 let (saturnov krog)
seveda brez odpovedovanja, vzdržljivosti, pridnosti pač ne bo šlo..precej bo testiranja na tem...lahko pride do precejšnje utrujenosti, izčrpanosti...
bi rekla paziti, da imamo vseeno dovolj počitka, da znamo tudi odklopiti, da nismo prestrogi do sebe, do tega kar sicer radi počnemo (hobiji, kreativnost) in tudi ne do svojega otroka...
ampak rezultat naj bi bil viden v družbenem smislu, na mc...
skratka z odpovedovanji, trdim, vztrajnim delom se lahko doseže družbena prepoznavnost, pridobi družbeni status...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #26 on: September 26, 2018, 08:18:08 AM »
Meni v 5.

in t urana ti takrat dela kvadrat na n vozla...
t plutona in saturna čez 5. hišo-naši hobiji, naša kreativnost, naš notranji otrok in seveda tudi zunanji, naše srce...vse kar počnemo in se počutimo žive kot mali otroci...
trigon na n saturna in mc je ok..mogoče boš postala prepoznavna v širšem smislu družbe ali pa bo prepoznaven postal tvoj otrok, tvoja hči...
nekaj kar lahko dobi trdne temelje za nadaljnih 30 let (saturnov krog)
seveda brez odpovedovanja, vzdržljivosti, pridnosti pač ne bo šlo..precej bo testiranja na tem...lahko pride do precejšnje utrujenosti, izčrpanosti...
bi rekla paziti, da imamo vseeno dovolj počitka, da znamo tudi odklopiti, da nismo prestrogi do sebe, do tega kar sicer radi počnemo (hobiji, kreativnost) in tudi ne do svojega otroka...
ampak rezultat naj bi bil viden v družbenem smislu, na mc...
skratka z odpovedovanji, trdim, vztrajnim delom se lahko doseže družbena prepoznavnost, pridobi družbeni status...

Hvala, Sanjalka. :-*
Uran mi bo tudi tvoril polsekstila na Sonce in Saturna + MC, kar ni slab aspekt.
Opozicija Urana z Lilith, ki je v Božjem prstu. Ne vem, koliko je to pomembno.
Gre pa čez 9. hišo, tujina, ki je zame zelo pomembna.

Sem šla pa takoj seveda gledat hčerino karto. Tudi ji bosta delala eksaktne aspekte na dva osebna planeta, padeta ji pa v 2. hišo.
Hči ima nore predispozicije in planira nekaj hudo zahtevnih (sploh za otroka) projektov v tujini, ki se bodo najverjetneje odvijali ravno v začetku (in v prvi četrtini) leta 2020, vsaj trenutno kaže tako. Že to, da se bo podala tja, jo zna na nek način izpostaviti.

Ja, konsistenca in trdo delo, to je itak že moja mantra. Koliko bom postala prepoznavna, ne vem, v to smer zavestno ne bom delala, če se bo zgodilo, se bo posledično, kot rezultat trdega dela in predanosti. Upam sicer na nekaj reorganizacije, ki mi bo omogočila lažje delo. Ker tole zdaj je najmanj 12 ur na dan in še kar se stopnjuje.

Sem pa svoje projekte na splošno zelo dala na stran, ker sem usmerila energijo v podporo hčerki; to se mi zdi pomembnejša naložba od mojega lastnega uspeha; na nek način sem se mu zavestno odpovedala.
Da bi hči pretirano delala, se ni za bat. :) Ker je vse drugo prej na vrsti kot to, tudi sama želim, da je vesel in sproščen otrok, jo je pa treba občasno malo pritisniti, da se skoncentrira in fokusira, ker drugače jo kar odpelje. Čutim veliko odgovornost za to, da razvije, kar ji je bilo dano, istočasno nočem, da se skuri. Gre precej energije za to, da se obe plati uravnovesita.
« Last Edit: September 26, 2018, 08:20:15 AM by Pika »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #27 on: September 26, 2018, 09:21:14 AM »
Pika :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #28 on: November 07, 2018, 09:36:08 PM »
Iz 6 vmes skupaj pot-kvadrirata  :So in  :Lu:laugh: Tako kot pravi moj mulc: "sam sprost se (če morš) dihej" :laugh: :laugh: :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #29 on: November 07, 2018, 11:58:12 PM »

Meni na mejo 5. in 6. hiše. Imam v natalu vse prazno tam, tako kaj slabega, predvidevam ne bo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858