Author Topic: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 70164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot, XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #225 on: March 25, 2019, 07:05:27 PM »
Rena, če boš še kaj pri karticah...
Kaj bi bilo sedaj dobro, da vem/se zavedam?
Hvala.  :)

Rdeča nit nam teče naprej. Podobno, o čemer smo govorili nekaj postov prej.  8)

Vedeti moraš, da te strah omejuje in drži ujeto na točki, kjer si. Ni poti naprej, ne napredka, dokler se ne boš soočila s svojim strahom. Nato bodo v tvoje življenje prišle nove priložnosti, novi ljudje, ki bodo v podporo tvojemu napredovanju. Ni treba, da se sama soočaš s tem. Če želiš, boš našla ljudi, ki te bodo v tem podprli.

Zavedanje, ozaveščanje - sporočilo glasi: Poišči ravnotežje, uravnovešenost, enakovrednost. Svoje dejavnosti, življenje organiziraj tako, da boš sorazmerno oz. enakovredno namenjala čas delu, odnosom ter času, ki ga boš namenila sebi, naravi oz. čemurkoli, s čimer se  ukvarjaš.  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #226 on: March 25, 2019, 07:13:53 PM »
Rena, a se lahko še jaz prijavim z enim kariernim vprašanjem? Če imaš čas in voljo, seveda.
Hvala!  :-*

Pika lahko. Je to že vprašanje ali ga boš še oblikovala?  :-*

Je bilo sicer že vprašanje. :D Ampak bom bolj oblikovala.
Bliža se mi neka premiera. Bom izpeljala tako, da bo v redu? Bodo zadovoljni?
Kak nasvet, da bo v redu? Najlepša hvala! :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #227 on: March 26, 2019, 06:07:24 AM »

Vredu bo. Za to vprašanje sem potegnila karto Srčne čakre. Harmonija, dobri odnosi, zdravljenje. Sledi svojemu srcu, pa bo.

Bodo zadovoljni? Da. Povezano s prejšnjo karto. Sledi svojemu srcu, imej jasen cilj, zaupaj si. To se bo odrazilo tudi v energiji tvoje predstavitve, v stiku z gledalci - strankami.

Nasvet: Notranja moč in intuicija. Na tem delaj. Ne dovoli, da ti un nesramni ego črv vrta po samozavesti. Ti v resnici veš, da zmoreš.  8)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #228 on: March 26, 2019, 08:45:56 AM »

Vredu bo. Za to vprašanje sem potegnila karto Srčne čakre. Harmonija, dobri odnosi, zdravljenje. Sledi svojemu srcu, pa bo.

Bodo zadovoljni? Da. Povezano s prejšnjo karto. Sledi svojemu srcu, imej jasen cilj, zaupaj si. To se bo odrazilo tudi v energiji tvoje predstavitve, v stiku z gledalci - strankami.

Nasvet: Notranja moč in intuicija. Na tem delaj. Ne dovoli, da ti un nesramni ego črv vrta po samozavesti. Ti v resnici veš, da zmoreš.  8)

Draga Rena, najlepša hvala! :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #229 on: March 26, 2019, 09:24:08 AM »
Rena, te prosim še zame eno kartico :-*
Zanima me kaj me trenutna situacija uči, kako bi morala v tem primeru delovati?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #230 on: March 27, 2019, 01:07:52 PM »
Draga Rena, te lahko še jaz prosim za en vpogled? Kako kaže z določenim odnosom? Hvala. :)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #231 on: March 27, 2019, 01:09:24 PM »
Rencica, mi samo vrzes ob priliki na ja al ne? :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #232 on: March 29, 2019, 11:54:29 AM »
Rena, te prosim še zame eno kartico :-*
Zanima me kaj me trenutna situacija uči, kako bi morala v tem primeru delovati?

Uči te, da začni že končno uživat v sadovih svojega dela, dosežkov. Usedi se nazaj, uživaj. Mogoče še nisi čisto na koncu poti, vseeno pa si toliko že storila, da lahko počiješ, si oddahneš, zajameš sapo. Ni treba, da si povsod zraven.
Kako bi morala delovati? Tako, da se ne ustrašiš zdaj, ko si v bistvu "na odprtem" prostoru, globoko v situaciji. Naprej je še kar nekaj poti, za nazaj it pa je predaleč. Ne zdaj kolebat, bi ali ne bi. Alo, gremo naši, naprej. Hkrati imej odprte oči, bodi dovzetna, da se ti na tej poti odpirajo nove možnosti, ideje, poti. Ne "videt" samo znanega, najdi kaj čisto novega, drugačnega. Zakapane?  :P 8)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #233 on: March 29, 2019, 11:57:23 AM »

Na ja al na ne, praviš? No pa poglejmo: zgleda, da ja  :D

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #234 on: March 29, 2019, 11:59:42 AM »

Preverjala intuicijo, ki se mi dere na ves glas v uho, moj um pa zacudeno gleda okrog sebe v materialnem svetu, kjer nic ne izgleda tako, kot se intuicija dere. Jo kar mece zadnji teden. :) Hvala Rencica :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #235 on: March 29, 2019, 12:01:58 PM »
Draga Rena, te lahko še jaz prosim za en vpogled? Kako kaže z določenim odnosom? Hvala. :)

Ti kot da si že malo utrujena, ne veš, kako in kaj. Morda naveličana čakat. Druga oseba v odnosu kaj žaluje, ima zlomljeno srce, je ravno končala z neko specifično situacijo, pa še ni čisto predelala? Za naprej burno, vetrovno, pomladansko vreme. Če bo to obdobje šlo čez, pa zaslužena zmaga.  8)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #236 on: March 29, 2019, 12:03:28 PM »

Preverjala intuicijo, ki se mi dere na ves glas v uho, moj um pa zacudeno gleda okrog sebe v materialnem svetu, kjer nic ne izgleda tako, kot se intuicija dere. Jo kar mece zadnji teden. :) Hvala Rencica :-*

Missy, kaj pa dogaja, če bi se odločila za ne? Sem namreč oboje pogledala. Pri ne kot da so neke pravne zadeve, neka avtoriteta moška ali oblast, kaj takega...

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #237 on: March 29, 2019, 12:04:37 PM »

Missy, kaj pa dogaja, če bi se odločila za ne? Sem namreč oboje pogledala. Pri ne kot da so neke pravne zadeve, neka avtoriteta moška ali oblast, kaj takega...

Je bilo bolj za ja ali ne - ja cutim prav, ne ne cutim prav. Kar se tice ne ti je ven vrglo locitev, katere se zelo previdno lotevam trenutno. :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #238 on: March 29, 2019, 12:10:14 PM »

Je bilo bolj za ja ali ne - ja cutim prav, ne ne cutim prav. Kar se tice ne ti je ven vrglo locitev, katere se zelo previdno lotevam trenutno. :-*

Pri ja je v bistvu pokazalo harmonijo, sproščeno pot, gibanje naprej - 8 palic. Za ne pa sta bila Kralj palic in Pravica. Zgleda, da hoče Kralj palic vplivat nate, tudi z navajanjem zakonskih ovir ali posledic? Itak pa si na koncu sama, ki si boš vzela svoj čas, šla globoko in iskreno vase. Predstavljaj si cel film, kaj počneš, če si ločena. Kaj pridobiš, kako se počutiš... Nato cel film, kaj, če ne... Wish you wisdom.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #239 on: March 29, 2019, 12:13:54 PM »

Pri ja je v bistvu pokazalo harmonijo, sproščeno pot, gibanje naprej - 8 palic. Za ne pa sta bila Kralj palic in Pravica. Zgleda, da hoče Kralj palic vplivat nate, tudi z navajanjem zakonskih ovir ali posledic? Itak pa si na koncu sama, ki si boš vzela svoj čas, šla globoko in iskreno vase. Predstavljaj si cel film, kaj počneš, če si ločena. Kaj pridobiš, kako se počutiš... Nato cel film, kaj, če ne... Wish you wisdom.

Zelo mocno. Z groznjami kaj bo to pomenilo za malo, e.g. kaj bo on zahteval etc. Pri cemer je nesposoben biti oce. Saj v bistvu to me edino drzi nazaj. Ta strah kako bo on na tamalo sel, kot 'to je vse kar mi je ostalo' v en brezsmiselni boj, zdele se mu pa fucka za njo in je skor ne videva sploh...glej, drama. Bruh.