O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....

<< < (11/35) > >>

taruna:

--- Quote from: tar_mar on October 01, 2008, 08:37:23 AM ---
--- Quote from: taruna on October 01, 2008, 07:36:59 AM ---Tar_mar,
rabim nasvet - kako naj se obnašam do šefa? Konflikt je bil že prej, sedaj se je zaostril, sicer sedaj dobro komunicirava, a bom morala zamenajt službo. Veliko stvari mi leži na duši glede njegovega odnosa do mene - naj se odkrito pogovorim? Ne da bi pričakovala spremembe, ampak čisto zaradi dušnega miru.

Kaj mi svetuješ v tej situaciji?

Hvala!

--- End quote ---

Ne samo pri tebi vsepovsod so čedalje bolj stresne in konfliktne situacije v službah, oziroma v poslih. Vse ratuje "na nož". V teh primerih je treba osvetiti šefe vodje ali jih poslati na seminar, kjer jih naučijo, da ko POKNE se je treba razumsko vzeti v roke, oprostiti, in delati naprej, ter v čim krajšem času pozabiti na konflikt. Če je možno v par minutah, "oprostite" in dalje. Nikakor ne kuhati zamer! Obadva morata živeti in od vzajemnosti sodelovanja je odvisen uspeh posla in plačilo. Velikokrat SI VODJE ALI ŠEFI ALI DIREKTORJI, ALI PREDSEDNIKI UPRAV ITD. NE ZAVEDAJO, DA S SVOJIM NASTOPAŠTVOM ALI NEPRAVILNIMI SITUACIJAMI, KI POVZROČAJO KONFLIKTE OZIROMA NAPETOSTI SAMI REŽEJO VEJO NA KATERI SEDIJO. Slovenija je specifična po tem, da je majhna DOBREGA,  KVALITETNEGA kadra je pa malo. Res pa je, da je vsak človek NADOMESTLJIV, vendar s kakšno kvaliteto zamenjamo SPOSOBNEGA delavca, radi voditeljske trme, konfliktov ali njihove nesposobnosti je pa vprašanje.

Torej kar se tebe tiče:
 Si zelo pridna, sposobna in marljiva. Si umirjena in blaga oseba. Sedaj se ti dogajajo (imaš dva tarota XIV in XX med drugim) zadeve, ki te bodo pripravile do tega, da boš spremenila odnos do šefa, ki ne bo več takšen kot prej, VENDAR TEGA NE POKAŽI JAVNO, pač si boš neke zadeve razčistila sebi v prid. Mogoče bo šef malo še bil izzivalen oziroma mu kaj ne bo jasno, vendar ne odreagiraj na buren način. Nasmeh prijaznost itd...
Bodi diplomatska in delaj argumentirano!
Se zadeve uredijo in pomirijo.

Kot sem zapisal služba je služba

:) Sončka

Lepo se imej

Tar_Mar

--- End quote ---

Hvala res, Tar_mar, si me zelo pomiril. Zdaj se malo bolje počutim, včeraj sem se zjokala...jah, mi je prišlo do živega, samo sem s šefom prijazna in vljudna še naprej. Hvala za spodbudo še enkrat :)

Rena:

--- Quote from: Rena on September 25, 2008, 04:52:49 PM ---Mene pa zanima, Tar_mar zakaj si vzel ravno številke 10 + 3 in nato 10 + 3 + 3 ? Kakšna povezava z numerologijo?

Nekje sem prebrala, iščem in ne najdem, da naj bi tarot karte polagali lepo na prt in svečke in to... Jejhata, jaz jih kar na moji postelji položim in pravzaprav niti ne vem, kako jih moram položiti, da jih ponudim na izbiro. Sama jih  dobro premešam in kar tako po tavečjem raztegnem, izbiram pa z levo roko... Je treba lepo po prtu polagat? Ker namreč, moj edini zasebni prostor je spalnica...v kuhinji hodijo naokoli družinski člani in mi motijo koncentracijo.

In še to: če polagaš karte sam zase, je to vredu? Ali vplivaš nanje s svojimi pričakovanji?

Hvala za odgovor.

--- End quote ---

Sem spregledala, mi še nisi odgovoril? No, sej se ne mudi... Vidim, da je ful gužva tu  :) Super si, da imaš voljo in pripravljenost odgovarjat...

Maja:

--- Quote from: tar_mar on October 01, 2008, 08:13:54 AM ---Seveda se je "ogrel" in se bo še bolj. Vendar tega ne bo ravno "petelinje" manifestiral. Tako, da tistega kot ti želiš "ne bo videti". Boš pa prijetno čutila. Prepusti seee...

:)

Tar_Mar

--- End quote ---

Joj, Tar_Mar, kako sem bila vesela te tvoje potrditve mojih občutkov. Ampak včeraj zvečer se mi je vse zrušilo.  :'(
Rekel je, da bolje, da se ne navežem nanj, ker bo sicer raje prekinil. Zadnjič je tredil ravno nasprotno. Vedno ima te nasprotujoče si izjave. Kaj je zdaj res!? Je kaj čustev z njegove strani in kaj upanja za naju?  ???
Tako me boli srček ...

Pa lep pozdrav!
[/quote]

Veš on govori nekaj dela pa drugo, kot sem zgoraj napisal.

:)

Tar_Mar
[/quote]

In kaj bo sledilo? Bo kdaj priznal svoja čustva in bova postala resnejši par?

Maja:
Pa bi si želel resne zveze z mano? Mu odgovarjam?

Princes:

--- Quote from: tar_mar on October 01, 2008, 03:12:09 PM ---
--- Quote from: ženska on October 01, 2008, 03:03:27 PM ---Pa bi si želel resne zveze z mano? Mu odgovarjam?

--- End quote ---

Pozdravljena!
Sorry.
Kar direktno ti bom napisal. Seks s teboj je zanj edina varianta za sedaj.
Če ti bo med seksom kaj lepega rekel o ljubezni pomeni, da se ne spreneveda.
Ostalo je bla, bla...

Lepo se imej

Tar_Mar

--- End quote ---

Brez zamere, to pa je bilo originalno :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version