O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....
Maja:
Tak odgovor sem hotela. Ker bi res rada vedela pri čem sem in če se splača vztrajati.
LP
Nena:
--- Quote from: tar_mar on October 01, 2008, 09:54:44 AM ---
--- Quote from: Nena on October 01, 2008, 08:53:38 AM ---Jutro dobro... ;D
Tar_mar...karte obetajo kaj lepega za današnji dan??
Lep sončen pozdravček :)
--- End quote ---
Zdravo!
Pridno boš delala dopoldne,
popoldne se boš brez veze sekirala, bolje, da si poješ tisto pesmico saj veš katero........, zvečer boš malo zasnjana in na podlagi tega boš nekaj ukrenila, da bo zadeva dobila kar umetniško romantičen pridih. Boš kar zadovoljna s tem kar boš naredila.
Lepo se imej
Tar_Mar
--- End quote ---
Dopoldne sem res pridno, vendar zmerno delala. Popoldan sem bila bolj samo v službi, kar pomeni, da nisem kaj dosti delala( sprotne reči) . Imela sem en telefonski pogovor s simpatičnim gospodom in njegov klic je bilo veliko presenečenje. Presenečeno pa sem tudi ugotovila, da me ne gane več toliko kot me je kak mesec nazaj. Predvsem pa sem se držala tvojega nasveta in sekirala se nisem prav nič, niti ni bilo razloga za to. Eccola večer pa je tukaj in raziskujem o možnostih nadaljnega šolanja :) Tako, da nekaj bo kar držalo od vesga....
Azra:
Tar,
a mi lahk sam pogledas prosim moje financno stanje v bodoce, tu nekje do novega leta.
ang:
Hvalisimo.
:-*
Sandra:
Pozdravljen Tar_mar! Joj spet mi dela preglavice nekaj sem pozabila in mu neodpisala in seveda takoj je padla zamera, sedaj me pa zanima bo današnje darilo na njegovem avtu zadostovalo ali bo treba še kaj storiti za to in kako se bo vse skupaj odvijalo...? Poglej mi tudi, če mi bo uspelo, v štirih mesecih 'totalno' osvojiti njegovo srce in 'postala par' do januarja, ali bom morala nekoliko še počakati? Hvala za nadalnji odgovor... LP Sandra
Azra:
--- Quote from: tar_mar on October 02, 2008, 03:59:35 PM ---
--- Quote from: Azra on October 01, 2008, 10:19:09 PM ---Tar,
a mi lahk sam pogledas prosim moje financno stanje v bodoce, tu nekje do novega leta.
ang:
Hvalisimo.
:-*
--- End quote ---
Zdravo!
Tvoje finance so v mirovanju kar pomeni, da nočeš ali nimaš ali samo toliko trošiš, da imaš za sproti. Drugače pa si kar zadovoljna v tej situaciji. Drugače imaš pa nekaj odprtega oziroma boš lahko prišla do denarja na dokaj "domiselen" način. Sploh pa imaš neko "noro" idejo, da prideš do njega, vendar te pri tej zadevi nekaj močno moti.
Si pa to kar si zato boš nekako skozi imela denar. Ne kaže krize.
Vendar se ne zanesi na mojo napoved, ker pri tebi so možni veliki finančni preobrati, katere si sposobna spremeniti in povzročiti z svojim odločanjem "glava luda" ali ravnanjem.
:)Sončka
Tar_Mar
--- End quote ---
Hvala Tar_
:)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version