Author Topic: Učenje ciganskih kart IV. del  (Read 103855 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Učenje ciganskih kart IV. del
« Reply #30 on: October 08, 2008, 04:24:49 PM »
Ali priporocate, da se karte na vsake toliko casa menjajo?
Moje so stare namrec ze vec kot 7 let ...  ::)

Po občutku Azra.

Ja, jih kar nocem menjat, ceprav se ze lepijo skupaj.  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: October 08, 2008, 04:30:23 PM »
Lahko jih razgrneš in obrišeš z vlažno cunjico potem pa dobro presušiš
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #32 on: October 08, 2008, 04:40:57 PM »
Hvala za nasvet. Je ze res cas za ciscenje.  :)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Borgya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #33 on: October 11, 2008, 10:58:26 AM »
Hellow vsem skupaj!!!

Sem nova tukaj, v vedeževanje ne verjamem veliko, ker kar so mi vedeževali se ni nič uresničilo, zato se obračam na vas.

Sem v vezi in nisem kaj srečna v tej vezi, velikokrat točim solze. Trenutno prijateljujem pa z enim moškim, mlajšim od mene, ve, da imam partnerja, ta moški je meni všeč, čeprav se temu upiram, se bojim, da se zaljubljam počasi v njega. Zdaj sem temu moškemu dala namig, da mi je všeč, ne vem , ali je razumel ta namig, mislim pa, da bi skor moral, odzval se je kar pozitivno, kar od njega tega nisem pričakovala, zato predvidevam, da mogoče ni razumel mojega namiga.

Mene pa zanima, če mi lahko odgovorite:
1. Ali bom ostala v vezi s trenutnim partnerjem, ki ga imam, čeprav sem z njim nesrečna?
2. Je ta prijatelj razumel moj namig, da mi je všeč, sem tudi jaz njemu všeč?
3. Kaj se bo zgodilo med menoj in tem prijateljem, mogoče resna veza, kaka avantura ali bo ostalo, kjer je na prijateljstvu, na pogledih in nasmehih??

Hvala  Borgya

Offline dina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #34 on: October 11, 2008, 08:19:58 PM »
Tea, se mi bodo sanje uresničile?
PISMO-MISLEC-MALO DENARJA

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #35 on: October 11, 2008, 10:43:15 PM »
Tea, se mi bodo sanje uresničile?
PISMO-MISLEC-MALO DENARJA

Pricakujes morda (pre)vec kot lahko dobis?

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #36 on: October 11, 2008, 10:45:33 PM »
Hellow vsem skupaj!!!

Sem nova tukaj, v vedeževanje ne verjamem veliko, ker kar so mi vedeževali se ni nič uresničilo, zato se obračam na vas.

Sem v vezi in nisem kaj srečna v tej vezi, velikokrat točim solze. Trenutno prijateljujem pa z enim moškim, mlajšim od mene, ve, da imam partnerja, ta moški je meni všeč, čeprav se temu upiram, se bojim, da se zaljubljam počasi v njega. Zdaj sem temu moškemu dala namig, da mi je všeč, ne vem , ali je razumel ta namig, mislim pa, da bi skor moral, odzval se je kar pozitivno, kar od njega tega nisem pričakovala, zato predvidevam, da mogoče ni razumel mojega namiga.

Mene pa zanima, če mi lahko odgovorite:
1. Ali bom ostala v vezi s trenutnim partnerjem, ki ga imam, čeprav sem z njim nesrečna?
2. Je ta prijatelj razumel moj namig, da mi je všeč, sem tudi jaz njemu všeč?
3. Kaj se bo zgodilo med menoj in tem prijateljem, mogoče resna veza, kaka avantura ali bo ostalo, kjer je na prijateljstvu, na pogledih in nasmehih??

Hvala  Borgya

Na Forumu imamo dolocena pravila, za "zacetnike" oz. t.i. sodelujoce, ki startajo s prvim postom in vpr.: "Kaj bo ... povejte."

Offline Borgya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #37 on: October 12, 2008, 09:38:20 AM »
Azra!!
Nisem napisala, da mi povejte, ampak če mi lahko odgovorite, to je prav drugačen pomen, kajne pa lep dan vsem skupaj!

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #38 on: October 12, 2008, 01:26:51 PM »
Azra!!
Nisem napisala, da mi povejte, ampak če mi lahko odgovorite, to je prav drugačen pomen, kajne pa lep dan vsem skupaj!

::)

Offline Borgya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #39 on: October 12, 2008, 01:37:59 PM »
Ja taja??
Kaj bo, povejte - pomeni skoraj, kot nekakšen ukaz
Ali mi lahko odgovorite - je kot neka prošnja.

Imejte se lepo in hvala za odgovore

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #40 on: October 13, 2008, 06:47:01 AM »
Dobrodošla Borgia in pozdravljena

Naslov te teme je UČENJE ... ciganskih kart

Od sodelujočih na teh straneh pričakujem, da se skupaj poskušamo prebiti do odgovora na vprašanje in se ob tem učimo tehnike vedeževanja iz ciganskih kart.

Lep dan ti želim

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,161.msg49339.html#new

« Last Edit: October 13, 2008, 06:48:54 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Borgya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #41 on: October 13, 2008, 07:56:43 AM »
Vidim ja, da učenje kart, sam vidim, da narod postavlja vprašanje, bom kopirala pa drugam, Lep dan

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #42 on: October 13, 2008, 08:12:52 AM »
ja ta " narod " s(m)o redni člani foruma, ki sodelujemo in ne samo sprašujemo...pravila so pač za vse enaka.

lep dan, Taja

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #43 on: October 13, 2008, 08:25:30 AM »
Živjo, Tea,

lahko pomagaš pri interpretaciji, prosim?

Kolegica sprašuje za enega fanta, kaj se njemu kaj dogaja v zvezi z njo.

Potegnila sem malo denarja, denar in smrt

Po smrti mi ni bilo jasno...kam naj bi ta prelomnica vodila in sem potegnila še eno karto, stalnost
To mi daje misliti, da je treba očitno zaključiti z enimi zadevami iz preteklosti. Potem sem pa še sovražnika potegnila, ker mi ni bilo jasno (ja, vem, preveč kart, a vseeno, sem morala:))

Malo denarja mi kaže, da je fant v nekem čakanju, coni udobja, ne misli se kaj premaknit - samo potem pa sledi karta denarja. Kolikor vem, onadva nameravata nek projekt delat, bi to lahko kazalo na to?

Nasploh karta denarja v odnosih - ali nakazuje, da je neka materialna povezava ali kako naj si to karto razlagamo, če sprašujemo za odnose? Lepo prosim, če lahko malo več poveš o tem.

Potem pa smrt, stalnost, še sovražnik...skratka, fant je očitno v nekih skrivalnicah, noče se soočiti z realnostjo (kot sovražnik čaka za vogalom), samo treba je pa nekaj spremeniti...

Se mi zdi, da sem tako "splošna", da nič konkretnega ne znam povedat. Kaj karta smrti kaže pravzaprav? Potrjuje njegovo neplodno obdobje (kot praviš v knjigi)?

Nekako ne vem, kako naj te tri karte skupaj povežem...malo denarja, denar, smrt - pasivnost, počasen razvoj, obremenjenost z materialnim in pa spet stagnacija, nič novega? Se tu kaj premika ali ne?

Hvala in pozdravček!

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #44 on: October 13, 2008, 08:30:39 AM »
Še eno vprašanje, Tea:

imam en projekt, ki je kar naporen in rok kratek. Vprašala sem, če ga bom uspešno dokončala?

Potegnila sem karto Ljubosumje

Hm...to mi kaže, da je vpletenih več ljudi (kar je res, odvisna sem od pomoči drugih). Ne vidim pa, ali bo v redu ali ne. Sem potegnila še eno karto:
Malo denarja

Hja...bolj srednja žalost. Res se težko prebijam čez, samo rok je do srede in kar moram šibat.

Bom delo kvalitetno opravila?
Hrepenenje

Ta karta kaže na željo po potrditvi - samo ali se ta želja izpolni? Prosim, povej,ker nikoli ne vem, kako naj si to karto razlagam. V tvoji knjigi piše, da gre za odločnost in pogum - to je res. Samo kaj je rezultat te odločnosti? ;D

Hvala!