oj
saj jaz ciganke imam, samo bi prosila, da eden drugi vrže zame, ker jaz prevečkrat, imam vprašanje za določeno osebo/moškega, meni je všeč on, jaz njemu mislim, da nisem vprašanje pa se glasi:
ali bom z njim prekinila stike oz. to prijateljstvo, ki imava, če se bo končalo, ker nekaj škripje... kaj se bo zgodilo s tem prijateljstvom, hvala
ljubica dragica,
jaz cigank sicer nimam, pa vendar ti po zdravi kmečki pameti lahko povem eno, kar si tudi v temle postu napisala že sama, če te citiram:
ker jaz prevečkrat, imam vprašanje za določeno osebo/moškegani fajn, da vedno sprašuješ eno in isto vprašanje, mislim da to zdaj počneš že par mesecev, vsaj kolikor sem pa tja v ostale tematike tukajle gor poškilim
življenja ne moreš živeti po kartah, jih spraševati eno in isto in čakati, da bodo končno pa le dale tisti odgovor, ki si ga želiš
sama svojim odgovorom ne verjameš ker hočeš druge, pa jih mogoče v tej konkretni zvezi ne bo, tudi če ti vsi kar nas je tukajle to gledamo v katerekoli karte
daj pojdi med ljudi, pusti karte par mesecev pri miru, ozri se okrog tebe, mogoče boš pa opazila da si neskončno všeč kakemu prijetnemu moškemu, ki ti tega ne uspe niti povedati, ker tako zavzeto gledaš dol v karte
dvigni glavo, pojdi v naravo, sprehodi se, sprosti se, saj zdaj ne delaš drugega kot mučiš se
Maria oprosti za malo ostrejši odgovor, ampak mislim da ga rabiš v tej obliki
Tea oprosti skok v tvojo rubriko

lepo bodi