Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173400 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #75 on: October 09, 2008, 07:28:36 PM »
Ko sem se zbudila, sem se sama sebi smejala, saj sem razmisljala o simboliki danasnjih sanj.  :D No, med samim spanjem pa nisem bila tako nasmejana, namrec ...

Sedela sem v avtomobilu, vozila - na desni strani volan (kot da bi bila na Malti), torej na drugacni strani kot pri nas ...
Res cuden kraj je bil, nepoznan. Rahlo kaoticen, prasen, siva barva, ceprav nisem bila tako skoncentrirana na okolico, temvec na notranjost avtomobila, tukaj kjer sem sedela. (Torej nase?)
Ze na dalec sem videla moskega s pistolo ( ;D). Sel je proti meni, ze skoraj tekel in mi skozi okno grozil, da me mora ubiti  :o (o lastni smrti se nisem sanjala). Pistolo je porinil skozi okno, jaz pa sem okno zapirala in sem hotela zbezati. Potem sem ze cutila kako meri pistolo vame (joj groza), dal mi je listek in zahteval, da ga podpisem pred smrtjo. Podpisala sem, z rdeco. Ustrelil me je v roko (desno). Meril je v srce, a sem si ga zavarovala z roko.
Prav cutila sem, ampak sem pricakovala bolecino, kri ipd. Cutila pa sem samo rahlo ... Delala sem se, kot da sem padla v nezavest, da bi sel stran in jaz bi lahko zbezala.
Mizala, si mislila: "Hudica, a je ze sel ali ne?!" Nisem upala odpreti oci ... Potem sem se zbudila.

:P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #76 on: October 09, 2008, 07:39:23 PM »
Ko sem se zbudila, sem se sama sebi smejala, saj sem razmisljala o simboliki danasnjih sanj.  :D No, med samim spanjem pa nisem bila tako nasmejana, namrec ...

Pa da ne boš mislila, da niso te sanje kaj povezane s tvojim vprašanjem Kreatorju. Povzamem: če bo dečko meril direktno v srce, a se boš res branila?  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #77 on: October 09, 2008, 07:56:54 PM »
Oh joj  :D bomo videli.  ;D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #78 on: October 09, 2008, 08:34:44 PM »
Pa ja de. Na potovanje greš.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #79 on: October 09, 2008, 08:38:58 PM »
Pa ja de. Na potovanje greš.  ;D

Ha ha ha
 :D
Destinacija je ze izbrana, kar nekaj casa.  ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #80 on: October 09, 2008, 11:37:13 PM »
Ti navihanka, ti.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #81 on: October 10, 2008, 12:06:10 PM »
oj, Regina,

ze drugic v dveh dneh sem sanjala isti blok z istimi stanovalci.

Prvic sem sanjala, da sem sla na obisk k moji tecajnici/prijateljici, ki je slucajno zivela v istem bloku kot neka druga prijateljica. Pa tega nisem videla. Pomahala sem tecajnici in hotela tudi prijateljici, pa se je ona nekaj menila z drugo prijateljico, ki je zivela nekaj nadstropij vise, da gre k njej na obisk.
Moja tecajnica je zivela v prvem nadst., ampak sem sla vseeno z dvigalom in tam sem srecala mojo prijatejico, ki pa me tudi pozdravila ni. Dvigalo je bilo kot dvizni oder in je pisalo, da je pri vzponu in spustu potrebno globoko zadihat. Ona je sla h svoji prijateljici, jaz pa nato z dvigalom navzdol k moji.

Danes sva pa bile s prijateljico dogovorjene, da se greva skupaj ven, samo ona ni bila prevec navdusena. Pred njenim blokom (isti, kot v 1.sanjah) jo je se njen fant spodbujal naj gre z mano. Ker ni hotela iti, sem ji rekla, da imam lepo novico (da pricakujem otroka). No, potem se je zgodilo se nekaj, ampak vem, s cim je povezano.

Po domace povedano: kdo ali kaj me ne "šljivi 5 %"? :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #82 on: October 10, 2008, 03:11:09 PM »
Danes sva pa bile s prijateljico dogovorjene, da se greva skupaj ven, samo ona ni bila prevec navdusena. Pred njenim blokom (isti, kot v 1.sanjah) jo je se njen fant spodbujal naj gre z mano. Ker ni hotela iti, sem ji rekla, da imam lepo novico (da pricakujem otroka). No, potem se je zgodilo se nekaj, ampak vem, s cim je povezano.

A je ta drugi del resničen ali tudi sanje?
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #83 on: October 10, 2008, 07:12:38 PM »

A je ta drugi del resničen ali tudi sanje?

tudi to so bile sanje. Ce bi bilo res, bi se fajn zasekirala :-\

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #84 on: October 10, 2008, 09:45:13 PM »
Aha, zdaj razumem.  ;D
V tipični simboliki nasprotno razloženih sanj /naklonjenost- nenaklonjenost in obratno/ je sanjska podoba prijateljev razložena kot neko konkretno dejanje ali doživetje. V tvojem primeru bi to bila napoved kakšnega nesoglasja, prepira,neprijetnosti itd.. s prijatelji. Meni osebno taka razlaga ni blizu, ampak sanjske podobe in like razumem z vidika delov naše osebnosti in jih vidim kot odseve v ogledalu, ki nam jih naš podzavestni "jaz" ali alter ego kaže zavestnemu.
Kaj misliš? Si boš znala razložit to sanjsko sceno?   ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #85 on: October 10, 2008, 10:41:50 PM »
Nesoglasja- hmmm, ja. En gospod s katerim obcasno poslujem, mi je malo zrahljal zivce in sem razmisljala, da v koncni fazi nisem naredila nic narobe, naj se raje on zamisli nad sabo. In ker sem bila posrednik, je bil tudi drugi tip malo jezen nanj.

Poleg tega sem prvi dan tudi sanjala, da so podgane mojemu sosedu naredile luknje v betonskih zidakih od tal do strehe, kjer so se naselile in nasvinjale z jajcnimi lupinami. Pa ena macka je bila na podstresju. Potem sem preverila svoje podstresje, pa stanje ni bilo niti slucajno se podobno njegovemu, se je pa kaksna podgana tudi pri meni nasla.
To sem pac povezala z obnasanjem tega gospoda, ki se mi je zdelo skrajno ne pravicno, celo zahrbtno.

hvala, Regina :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #86 on: October 10, 2008, 10:59:29 PM »
Me veseli, da si našla odgovor.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #87 on: October 10, 2008, 11:02:24 PM »
Ja, samo malo me je skrbelo, zakaj me prijateljica v dveh sanjah ni sploh upostevala. :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #88 on: October 10, 2008, 11:05:59 PM »
Aha, zdaj vidim, da se ti je vsedel samo "tipični", prvi del  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #89 on: October 10, 2008, 11:10:15 PM »
Aha, zdaj vidim, da se ti je vsedel samo "tipični", prvi del  ;D

Tiste podgane, sem si znala razlozit (priblizno), ostalo se mi je zdelo, da mora biti povezano, pa nisem bila prepricana kako. ;)