Ko sem se zbudila, sem se sama sebi smejala, saj sem razmisljala o simboliki danasnjih sanj.

No, med samim spanjem pa nisem bila tako nasmejana, namrec ...
Sedela sem v avtomobilu, vozila - na desni strani volan (kot da bi bila na Malti), torej na drugacni strani kot pri nas ...
Res cuden kraj je bil, nepoznan. Rahlo kaoticen, prasen, siva barva, ceprav nisem bila tako skoncentrirana na okolico, temvec na notranjost avtomobila, tukaj kjer sem sedela. (Torej nase?)
Ze na dalec sem videla moskega s pistolo (

). Sel je proti meni, ze skoraj tekel in mi skozi okno grozil, da me mora ubiti

(o lastni smrti se nisem sanjala). Pistolo je porinil skozi okno, jaz pa sem okno zapirala in sem hotela zbezati. Potem sem ze cutila kako meri pistolo vame (joj groza), dal mi je listek in zahteval, da ga podpisem pred smrtjo. Podpisala sem, z rdeco. Ustrelil me je v roko (desno). Meril je v srce, a sem si ga zavarovala z roko.
Prav cutila sem, ampak sem pricakovala bolecino, kri ipd. Cutila pa sem samo rahlo ... Delala sem se, kot da sem padla v nezavest, da bi sel stran in jaz bi lahko zbezala.
Mizala, si mislila: "Hudica, a je ze sel ali ne?!" Nisem upala odpreti oci ... Potem sem se zbudila.