Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173374 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #225 on: November 05, 2008, 09:26:27 PM »
Saj veš, sama sebi pa res ne bi bila rad odveč ??? 8)

Mogoče se nisva dobro razumeli. ::)  Razložim v soboto v živo  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #226 on: November 06, 2008, 09:59:05 AM »
Saj veš, sama sebi pa res ne bi bila rad odveč ??? 8)

Mogoče se nisva dobro razumeli. ::)  Razložim v soboto v živo  ;D

Super, Regina :) Zmenjeno :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #227 on: November 07, 2008, 11:52:57 AM »
Z jezikom majala zob in ga izpljunila v dlan. Ko sem pogledala v dlan,sem videla koščke zlomljenega zoba in to črne,pomislila sem,saj to je pa premog,tako črni koški so bili.Nič mi ni bilo jasno,kako to,da imam premog sedaj na dlani,saj bi morala imeti izpadli zob.

V drugem delu sanj pa sem se znašla v kozmetični trgovini,drogeriji in sem kupovala senčila za oči,maskaro za oči,imeli so čudovita senčila za oči,res lepih barv in na splošno je bila trgovina lepo založena z razno raznimi šminkami,senčili,kremami,parfumi....

Regina tebi je verjetno bolj jasno kot meni,kaj bi tole lahko pomenilo. Mi lahko kaj namigneš? ang: :-* ang:

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #228 on: November 07, 2008, 03:46:36 PM »
O izpadajočih zobeh smo pa že precej govorili, pa tudi na moji spletni strani boš našla kar nekaj o tem. Vsaj za osnovo boš nekaj imela, potem bova pa rekli še kakšno o tem premogu in kozmetiki. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #229 on: November 08, 2008, 03:03:29 PM »
Zdravo!

Meni so se ta teden štirikra pojavile zelo podobne sanje. Prizori sicer niso bili isti, je bilo pa vse nekako na podoben način. Bila sem z nekim moškim, o katerem veliko razmišljam, a ne dobim tistega, kar želim. V sanjah je prijazen, razumevajoč, imava tak odnos, kot si ga mogoče želim. So v sanjah izražene le moje želje ali mi želijo kaj povedati? Ker pred spanjem prosim, naj dobim v sanjah namig, da bom vedela pri čem sem.

Danes pa je bilo v sanjah spet po dolgem času prisotno dvigalo. Tokrat sem se vozila z dvigalom gor in dol (ponavadi so bile sanje o dvigalu take, da sem bila v njem in je padalo s tako hitrostjo, da me je kar dvigovalo od tal). Le včasih nisem vedela ali grem gor ali dol, hitrost je bila pa normalna.

Lepo prosim za razlago.
9ZK 656

Offline klarus

• Mojster
« Reply #230 on: November 10, 2008, 07:23:33 AM »
dans ponoč sem kupovala pohištvo
bila sem v eni velikanski trgovini in s sestro iščem kavč...v glavi imam točno podobo, kaj želim :)
pridem do oddelka z kavči in si začnem ogledovat razne ponudbe....po dolgem času pride prodajalec...čeprav niso imeli kaj za delati in so vsi sedeli na tleh.....js mu povem svoje želje in reče imamo super ponudbo, ki je točno to kar hočete
grem pogledat kavč....izkaže se, da sploh ni taka barva kot hočem..(bila je ena taka močna vijolčna..ogabno) in tudi možnosti ležišča ni imela.....bol kot js to razlagam prodajalcu....bol me on hoče prepričat v to, da je to idealno za mene....na koncu se razjezim in grem drugam
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #231 on: November 10, 2008, 07:35:57 AM »
Zdravo!

Meni so se ta teden štirikra pojavile zelo podobne sanje. Prizori sicer niso bili isti, je bilo pa vse nekako na podoben način. Bila sem z nekim moškim, o katerem veliko razmišljam, a ne dobim tistega, kar želim. V sanjah je prijazen, razumevajoč, imava tak odnos, kot si ga mogoče želim. So v sanjah izražene le moje želje ali mi želijo kaj povedati? Ker pred spanjem prosim, naj dobim v sanjah namig, da bom vedela pri čem sem.

Danes pa je bilo v sanjah spet po dolgem času prisotno dvigalo. Tokrat sem se vozila z dvigalom gor in dol (ponavadi so bile sanje o dvigalu take, da sem bila v njem in je padalo s tako hitrostjo, da me je kar dvigovalo od tal). Le včasih nisem vedela ali grem gor ali dol, hitrost je bila pa normalna.

Lepo prosim za razlago.

Glede na to, da ena od razlag temelji na tem, da sanje omogočajo izpolnitev podzavestnih želja, je možno eno in drugo, vendar se z nakazano smerjo dvigala lahko ta tvoj "položaj" precej spremeni. Seveda na boljše in če boš ti tako hotela. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #232 on: November 10, 2008, 07:43:44 AM »
dans ponoč sem kupovala pohištvo
bila sem v eni velikanski trgovini in s sestro iščem kavč...v glavi imam točno podobo, kaj želim :)
pridem do oddelka z kavči in si začnem ogledovat razne ponudbe....po dolgem času pride prodajalec...čeprav niso imeli kaj za delati in so vsi sedeli na tleh.....js mu povem svoje želje in reče imamo super ponudbo, ki je točno to kar hočete
grem pogledat kavč....izkaže se, da sploh ni taka barva kot hočem..(bila je ena taka močna vijolčna..ogabno) in tudi možnosti ležišča ni imela.....bol kot js to razlagam prodajalcu....bol me on hoče prepričat v to, da je to idealno za mene....na koncu se razjezim in grem drugam

Ne vem, koliko si v resnici še v nakupovanju pohištva, predvidevam pa, da gre spisek že proti koncu  ;D Kakorkoli, skoraj nemogoče je, da bi trenutno komunicirala drugače kot z deli opreme, vendar se že čuti potreba po zmernosti, bolj premišljenih akcijah, ravnotežju med strastjo in razumom.

Torej bo manj zapravljanja in več šraufanja  :D
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #233 on: November 10, 2008, 07:48:40 AM »
hehe..v bistvu se kregam sama s sabo...o tem kar rabim in kaj bi imela....ampak ponavadi pri meni vedno razum premaga.....se pozna, da mam 2. hišo v kozorogu ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #234 on: November 10, 2008, 07:53:16 AM »
Ahh, ja, še dobro, da ga imamo. Kozoroga mislim.... ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #235 on: November 10, 2008, 09:17:47 AM »
Saj veš, da se takih stvari ne "napoveduje"?   ::)
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #236 on: November 10, 2008, 10:27:51 AM »
O izpadajočih zobeh smo pa že precej govorili, pa tudi na moji spletni strani boš našla kar nekaj o tem. Vsaj za osnovo boš nekaj imela, potem bova pa rekli še kakšno o tem premogu in kozmetiki. ;)

Sem šla takoj pregledat tvojo spletno stran,ja in našla res kar nekaj razlage o izpadajočih zobeh :P ;D
Skratka neka izguba v življenju ali pa samo strah,da bomo nekaj pomembnega izgubili.
Dobro je to,da sem jih dala v dlan,ker pomeni,da se bom vzela v roke.Tako nekako,a ne Reginca ??? :D
Saj si mislim kaj naj bi to pomenilo,strah da bom izgubila še ta odnos,katerega imam sedaj in je vedno na preizkušnji,na majavih tleh-lahko razpade in izpade kot moj zob :-\ Samo zakaj pa črni koščki kot bi bil premog? Bi si lahko razlagala,kot da to kar lahko izgubim sploh ni tako lepo belo kot pravi zob v ustih,ampak pravzapra črno, umazano.
Kozmetika ??? Hočem s kozmetiko kaj prikriti na sebi,svojo zunanjost ??? Kaj polepšati ???

Hvala Reginca ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #237 on: November 10, 2008, 10:52:10 AM »
Lepo si si to razložila, sanjalka.  ;)
Ko govorimo o kakšnih razvadah, navadah ali zakoreninjenih miselnih vzorcih /mislim, da v tvojem primeru gre ravno za to/  je največkrat tisto pomembno le na videz pomembno in bi bilo celo bolje, da se tistega, kar smo že zdavnaj prerasli, čimprej znebimo. To ne pomeni, da je odnos majav, lahko pa postane, če boš vanj vnašala dvome, skrbi, strahove... Ti neprijetni občutki /črni, gnili zobje/ so v podzavesti prisotni, a jih s kozmetiko niti sama pred seboj ne moreš prikriti, lahko pa se jih znebiš, če jih izpljuneš in kot praviš sama, vzameš v roke.

Uživaj  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #238 on: November 10, 2008, 10:59:00 AM »
Vau, Regina kakšna zanimiva razlaga :P ang:
Ja,saj se trudim,pa ne vem zakaj mi gre tako počasi pri spreminjanju teh mojih zakoreninjenih vzorcev ???
Saj v teoriji vse vem,samo v realnem življenju pa mi ne gre tako zelo dobro.
Res se počasi premikam.Ampak se,to pa je tudi nekaj :)

Hvala,res si zlata ang: :-* ang:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #239 on: November 10, 2008, 11:02:15 AM »
Hehe, sanjallka saj bo, celo življenje imaš čas.   ;)
Jaz sem za eno svojo razvado rabila skoraj 30 let, pa me sedaj poglej. Čista ko suza  :D
www.sepet-sanj.com