Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173365 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #255 on: November 13, 2008, 07:47:19 PM »
Čarovnica na metli?  :o Da te ni nosil Martin?  :D

he he, ja bila sem prava čarovnica, ja  :P

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #256 on: November 13, 2008, 07:48:50 PM »
Čarovnica na metli?  :o Da te ni nosil Martin?  :D

he he, ja bila sem prava čarovnica, ja  :P

Dobro si skrivala.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #257 on: November 13, 2008, 08:53:22 PM »
Danes sem imela malo moraste sanje.

Z nekom sem sla v eno "zapusceno" hiso, v kateri naj bi bilo en kup zanimivih stvari. Bila je samem ob eni potki. Ko sva s to osebo gledali, kaj vse je v hisi, je prisel nekdo in midva sva stekla ven in se kao skrivala. Kar naenkrat sem se ustrasila enega mini krokodilcka, ki je imel take velike bodice na hrbtu, in ki je skocil en meter visoko pred mano. (Se sedaj mi je neprijetno)
Potem sem bila spet v hisi in moja sestra je pomivala posodo z vroco vodo. In je spet en tak krokodilcek, a brez bodic, skocil in padel v to vroco vodo. Kljub vsemu se mi je zival smilila, ampak nisem vedela, kako naj ga primem. Pa je sestra vzela skodelico in ga vzela iz vode, ter ga vrgla na travnik. Sem rekla: se par sekund pa bi bil mrtev.

Se sedaj me srh spreletava- groza :-\

Razlage o krokodilih me nekako ne zadovoljijo, sploh pa ker so mi res pustile neprijeten obcutek.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #258 on: November 13, 2008, 11:28:07 PM »
Razlage o krokodilih me nekako ne zadovoljijo, sploh pa ker so mi res pustile neprijeten obcutek.

No ja, krokodila v sanjah se res ne razveseliš, ampak takšen mali je včasih samo posledica slabe prebave. Pa da ne boš mislila - ne šalim se. Razmisli, kaj si jedla tisti dan, sploh pa zvečer.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #259 on: November 14, 2008, 06:44:38 AM »
A res?? :D Eno juhico sem pojedla in to je bilo vse. A zato je drugi krokodilcek padel v vroco vodo :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #260 on: November 14, 2008, 07:17:02 AM »
A res?? :D Eno juhico sem pojedla in to je bilo vse. A zato je drugi krokodilcek padel v vroco vodo :D

Uh, nisem vedla, da imaš tak apetit. Na zadnje, ko smo se videli, si pila samo vodo  ;) ;D ::)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #261 on: November 14, 2008, 08:08:30 AM »

V celem dnevu samo eno juhico ali kako? Potem si šla pa v drugo skrajnost, pa ni čudno, da je imel tudi iglice.  ;D
Ufff, bo še res kdo mislil, da se šalim   ::)
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #262 on: November 14, 2008, 09:25:57 AM »
Sanj "tretje osebe" nisem nikoli komentirala. Zadnjič sem se ugriznila v jezik, pa se ni dobro izteklo,  ::) tako da bo bolje, če ostanem vraževerna.  ;D

Imaš prav, ...  Pač vprašala me je, jaz pa lahko samo simbole pogledam in ji rečem, najboljše pa je, da ji sploh nič ne rečem  :-X ::)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #263 on: November 14, 2008, 10:10:54 AM »

V celem dnevu samo eno juhico ali kako? Potem si šla pa v drugo skrajnost, pa ni čudno, da je imel tudi iglice.  ;D

Ti si me vprasala, kaj sem jedla sploh pa zvecer in to je bila juhica. Bi umrla, ce ne bi nic drugega jedla cel dan.

Uh, nisem vedla, da imaš tak apetit. Na zadnje, ko smo se videli, si pila samo vodo  ;) ;D ::)

No ce vas ravno zanima moj jedilnik: zjutraj velika skodelica kakava+ piskoti, malica:jabolko, ki mu je kmalo sledilo obilno kosilo z makaroni, malica:jogurt+kinder pingui, vecerja:juhica, vmes pa sem se nalivala z VODO :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #264 on: November 14, 2008, 10:13:24 AM »

Ti si me vprasala, kaj sem jedla sploh pa zvecer in to je bila juhica. Bi umrla, ce ne bi nic drugega jedla cel dan.

No ce vas ravno zanima moj jedilnik: zjutraj velika skodelica kakava+ piskoti, malica:jabolko, ki mu je kmalo sledilo obilno kosilo z makaroni, malica:jogurt+kinder pingui, vecerja:juhica, vmes pa sem se nalivala z VODO :D

Hmmmmmmmmm pester jedilnik   :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #265 on: November 14, 2008, 10:18:14 AM »
Ja, zadnje case sem zbircna Metka. Le zakaj ::)  :D

Sicer sem pa vceraj sla s prepolnim zelodcem spat, pa sem v sanjah eno zensko ubila z geo trikotnikom. 8)

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #266 on: November 14, 2008, 11:37:59 AM »
Pozdravljena Regina, po dolgem času sem spet tukaj. Bolj malo sanjam ponoči, več podnevi. Tak čas... ;D
Ampak oni dan sem sanjala, da sem v nekem stanovanju trgala vršičke rož, češ da jih bom posadila.  Ne vem kje in kaj se je še drugega dogajalo. Ker so te sanje po moje nedolžne proti tistemu kar običajno sanjam, me res zanima kaj pomenijo.  ang:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #267 on: November 14, 2008, 12:49:50 PM »

Hmmmmmmmmm pester jedilnik   :P

Šment no, zdaj smo se pa že pošteno zapletli.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #268 on: November 14, 2008, 12:51:39 PM »
Pozdravljena Regina, po dolgem času sem spet tukaj. Bolj malo sanjam ponoči, več podnevi. Tak čas... ;D
Ampak oni dan sem sanjala, da sem v nekem stanovanju trgala vršičke rož, češ da jih bom posadila.  Ne vem kje in kaj se je še drugega dogajalo. Ker so te sanje po moje nedolžne proti tistemu kar običajno sanjam, me res zanima kaj pomenijo.  ang:

To bo pa kakšen dober razplet.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #269 on: November 14, 2008, 02:04:07 PM »

No, tokrat so bile sanje moje - danes ponoči ....
Sanjalo se mi je, da mi je leva stran spodnjih zob izpadla, in to ne celi zobje, ampak ogromno malih koščkov, nezdravih....
Velikokrat kdo  reče, predvsem starejši, da so sanje o zobeh slabega pomena in da kdo umre.
Pri meni se je to zgodilo prav danes dopoldan, umrla babica. Je to kaj povezano s sanjami?
« Last Edit: November 14, 2008, 02:05:52 PM by tia »