Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #390 on: December 18, 2008, 05:09:40 PM »
danes sanjala o treh moških  ;D bili smo na nekem otroščem igrišču z drevesi, peskovnikom in potokom od zadaj (ki se ga ni videlo). ti trije moški so se šli kopat goli v ta potok. pravzaprav so plezali na drevo pri potoku in skakali v potok, oz. v tolmun....videla sem vejo, ki se je upogibala pod težo enega moškega in spraševala sem se, če bo zdržala. vode in potoka pa nisem videla, ker sem ostala na igrišču. potem so se vrnili in legli na odejo pod drevesom. spomnim se, da bi naj eden izmed moških bil moj prijatelj, ampak nismo vedeli ali je homuseksualec ali ni. sedela sem pred peskovnikom in je sedel od zadaj in me objel in me začel poljubljati po vratu (očitno ni bil homuseksualec  ;D), moški, ki je ostal na oddeji, je ljubosumno gledal proti meni  ::) češ, kaj govori, da je homoseksualec, če pa zdaj njo po vratu poljublja.... (bil je ljubusumen na mene)

no, potem pa sem se znašla v dvorani. sedela sem med ljudmi, in glasbeniki so igrali narodno-zabavno glasbo  (če sem natančna - "moj" Hišni Ansambel Avsenik  :D). Igrali so mojo priljubljeno skladbo in trobentač je pristopil k meni in mi igral solo na trobento.... potem so govorili o tem, kako mene več ni na gorenjskem in da me pogrešajo. vmes je eden moški (ni bil lpe, bil je škrbast) zaprosil za roko eno ne preveč "lepo" žensko.... potem so glasbeniki rekli, da naj vstanejo tisti ljudje, ki mi pošiljajo pozdrave. ljudje so začeli vstajat in bila sem ganjena. vstala sem tudi jaz in se na glas zahvalila. moj "hvala" se je slišal jasno in glasno in je kar odmeval po dvorani. to se je v mojih sanjah ponovilo kar 2x

Tako kot v prejšnjih, tudi v teh sanjah vidim uspeh in odločitev, da stopiš korak naprej. Očitno si čisto noter padla.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #391 on: December 18, 2008, 05:12:54 PM »
moja najboljša prijatlca je sanjala, da so mi čez noč zrastli lepi zlati lasje in to do riti.....pravi, da je bila tako presenečena, da mi je razlagala, da to ni mogoče..js pa ji mirno rečem, da pa je to mogoče....

;D

Imaš pa res dobro prijateljico. Zelo te spoštuje.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #392 on: December 19, 2008, 01:18:09 PM »
Pred tabo je pač en čudovit, ampak pomemben "življenjski izpit", učitelj pa je v takih življenjskih prelomnicah največkrat nadomestni simbol za nekoga, ki ti je bil na življenjski poti za vzgled, avtoriteta, življenjski učitelj... te oblikoval, spodbujal, grajal, te imel rad, dihal s teboj... v slabem in dobrem. 
Uživaj  ;)

sem bila prepricana, da sem odgovorila  ??? sem mi orpostis, a ne? :D

V glavnem, ja ocitno ne bom nikoli vec sanjala nic drugega kot kaj me caka po maju :D No, jaz sem si malo drugace razlagala sanje, bolj je slo za moj dolg ( ga ne bom omenjala :-\ ). Ali je pomembno, kdo je bila ta oseba?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #393 on: December 19, 2008, 05:02:56 PM »
V vsebini si omenila, da se je ne spomniš, zato se nisem spuščala v podrobnosti, v glavnem pa je tak lik nadomestilo za starše, ko gre za osebna in intimna vprašanja ali kakšnega nadrejenega, ko gre za delodajalca in poslovna vprašanja. Pravila seveda ni in če imaš občutek, da imaš slabo vest zaradi dolgov /če prav mislim...  ::) uffff, ne bom omenjala  ;D/ učiteljica ni več nadomestilo, temveč osnovni lik in rdeča nit tega problema.
Čebelica, do maja je še dovolj časa, da svoje dolgove poplačaš in opraviš izpit.  ;) 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #394 on: December 20, 2008, 12:13:15 PM »
zadnjič sanjala spet nekaj takšnega, ki napoveduje kaj lepega:
bila sem v kletki, v pasjem boksu. prvič sem sanjala o prijateljičinem aljaškem malamutu, ki je letos poleti odšel v pasja nebesa.....videla sem še nekaj pasjih mladičkov, a naenkrat sem ostala sama, izhod iz kletke pa se je začel hitro zmanjševati. zadnja možnost, da se rešim, je bila, da z nogami grem najprej ven, a glej ga zlomka, zataknilo se je pri ramenih.... ena roka in rama sta bili rešeni , glava in leva rama pa sta ostali noter. panično sem klicala na pomoč, a potem sem se nekako le osvobodila  :) kar naenkrat.

danes pa sem sanjala, kako sem preklinjala in bila jezna in se drla na prejšnjo šefico in vse to razlagala njenemu možu, ki je samo skomignil z rameni.....

to pa ni najbolj lepo, a ne?  ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #395 on: December 21, 2008, 01:31:25 PM »
V vsebini si omenila, da se je ne spomniš, zato se nisem spuščala v podrobnosti, v glavnem pa je tak lik nadomestilo za starše, ko gre za osebna in intimna vprašanja ali kakšnega nadrejenega, ko gre za delodajalca in poslovna vprašanja. Pravila seveda ni in če imaš občutek, da imaš slabo vest zaradi dolgov /če prav mislim...  ::) uffff, ne bom omenjala  ;D/ učiteljica ni več nadomestilo, temveč osnovni lik in rdeča nit tega problema.
Čebelica, do maja je še dovolj časa, da svoje dolgove poplačaš in opraviš izpit.  ;) 

No, kakorkoli ze, caka me kar nekaj dela. :P

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #396 on: December 21, 2008, 05:45:51 PM »
zadnjič sanjala spet nekaj takšnega, ki napoveduje kaj lepega:
bila sem v kletki, v pasjem boksu. prvič sem sanjala o prijateljičinem aljaškem malamutu, ki je letos poleti odšel v pasja nebesa.....videla sem še nekaj pasjih mladičkov, a naenkrat sem ostala sama, izhod iz kletke pa se je začel hitro zmanjševati. zadnja možnost, da se rešim, je bila, da z nogami grem najprej ven, a glej ga zlomka, zataknilo se je pri ramenih.... ena roka in rama sta bili rešeni , glava in leva rama pa sta ostali noter. panično sem klicala na pomoč, a potem sem se nekako le osvobodila  :) kar naenkrat.

danes pa sem sanjala, kako sem preklinjala in bila jezna in se drla na prejšnjo šefico in vse to razlagala njenemu možu, ki je samo skomignil z rameni.....

to pa ni najbolj lepo, a ne?  ;)

Opisala si način, kako se lahko osvobodiš lastnih zadržkov, omejenosti, ozkih pogledov, majnvrednostnih občutkov, itd., in če si tega sposobna,  se lahko znebiš tudi nakopičene jeze ali strahu, še preden pride do nesoglasja.
Prijeten začetek delovnega tedna ti želim.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #397 on: December 21, 2008, 05:46:41 PM »

No, kakorkoli ze, caka me kar nekaj dela. :P

Naj ti bo prijetno.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #398 on: December 21, 2008, 07:26:30 PM »
Opisala si način, kako se lahko osvobodiš lastnih zadržkov, omejenosti, ozkih pogledov, majnvrednostnih občutkov, itd., in če si tega sposobna,  se lahko znebiš tudi nakopičene jeze ali strahu, še preden pride do nesoglasja.
Prijeten začetek delovnega tedna ti želim.  ;)

hvala. enako. se pa trudim, ja  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #399 on: December 22, 2008, 08:36:41 PM »
Pozdrav,sanjal sem,da mi je zobek sekalec vljudno ali plemenito in previdno ven,dol padu, kaj pa vem,morda sem ga nežno ujel v svoje roke,dlan; no neki tazga je blo...kaj meniš Regina?

Živio, Mojzes!
Sekalci so povezani z odločnostjo, slavo, veseljem, mladostnostjo... Če je šel zobek ven brez bolečin, si na dobri poti.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #400 on: December 22, 2008, 09:06:16 PM »
Pozdrav,sanjal sem,da mi je zobek sekalec vljudno ali plemenito in previdno ven,dol padu, kaj pa vem,morda sem ga nežno ujel v svoje roke,dlan; no neki tazga je blo...kaj meniš Regina?

Mojzes, kako pa kaj stojiš glede prehrane? Morda je to znak, da bi se moral prenehat prehranjevati z mesom, če to še počneš.

ang: Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #401 on: December 22, 2008, 10:10:31 PM »
Živio, Mojzes!Sekalci so povezani z odločnostjo, slavo, veseljem, mladostnostjo... Če je šel zobek ven brez bolečin, si na dobri poti. 
krasno tole,še res je,To sm rabu slišet,mmm
HVALA TI  ang: ;D
(.goga,sem nekak vege ze 23let,ha)
let it be

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #402 on: December 22, 2008, 10:40:05 PM »
Me veseli, Mojzes  ;)

Nadaljujemo na strani http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,948.0.html
www.sepet-sanj.com