Uffff, šment, pošteno sem se že spotila, medtem ko sem čakala tvoj odgovor,

mi je pa tako žal, da nisem povedala vsega, kar sem videla, da ti sploh ne morem povedat.

Igralnica je namreč prvo, kar mi je padlo na misel,

ko sem gledala tisto kupčkanje, zbiranje in iskanje, finta pa je v tem, da sem imela v Celju srečanje z eno žensko, ki me je že nekaj let hotela spoznat in med drugim mi je povedala, da dela kot varnostnica v eni igralnici, hkrati pa še v tistem hotelu, kjer sem jaz prenočevala. Ko sem gledala tvoj "film", sem si rekla, ja pišuka, kaj se mi pa zdaj ta asociacija igralnice tukaj vmešava, ta ženska pa tudi tukaj nima kaj iskat,

ampak bolj ko sem se trudila, nisem mogla odmislit njenega roza kostima, ki ga je na srečanju imela in sem kar tebe oblekla vanj. Ti si bila najprej v temno modrem krilu z belo bluzo, ampak to se mi je zdelo zelo megleno, roza pa ti je prav prikupno pasala.

Z igralnico je potem nekako šlo "prisiljeno" mimo in sem šla dalje.
No, simboliko mize sem si pač tako razlžila, kot sem si, ugotavljam pa, da moram ta scenarij na ekranih še malo dodelat. Vsaj v tvojem primeru sem se kar precej namatrala, da bi ločila ekran sedanjosti od prihodnosti ali pa si moram vzet več časa, da to razliko boljše ocenim.
Hvala za tvoj odgovor in objemček v prijeten večer.