Author Topic: Vprašanja za Kreatorja  (Read 96128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Vprašanja za Kreatorja
« Reply #15 on: October 07, 2008, 06:30:02 AM »
Punce, čudovite ste.

Res ena velika hvala, hvala, hvala .... in seveda Kreatorju, ko vam je tako pridno pripovedoval, kaj me čaka. Res so odgovori v svojem bistvu enaki, različni seveda samo v nijansah, pa tako je tudi življenje. Saj si ga konec koncev tudi sproti kreiramo, a ne  ;D

Zanimivo je, da sem se ob prebiranju vaših pisanj spomnila, da mi je že Iza enkrat nekaj podobnega brala. V smislu da bom veliko potovala, vezano je bilo seveda na barko in plovbo do Grčije  ;D

Glede na mojo astrološko karto je vse skupaj zelo smiselno. IC imam namreč v Dvojčku in vladar gre v 9 hišo, kar pomeni potovanja in tečaji, pisanje knjig ipd. Merkur vlada tudi otrokom in mladini, zato ni nič čudnega, če ste vse videle otroke  :D

Glede na to, da je moja Luna /dom/ v 3 hiši - gibanje, poti, šolanje, izobraževanje hehe, bo spet nekaj na tem, da pa gre v kvadrat z Uranom bom rekla, da bi lahko bila kozmična mati za vse otroke sveta ... no zdaj lahko tud da malo pretiravam. Vsekakor pa je to skrb za otroke po zavetiščih in podobnem.

Torej to kar ste videle, drage dame, je zapisano v mojem natalnem horoskopu. Hvala vam za trud in upam, da bomo še kdaj ponovile kakšno vajo, mogoče z drugim vprašanjem.

ang: ang: ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #16 on: October 07, 2008, 07:32:57 AM »
Me veseli, da smo ena drugo potrdile.  ;D
Torej, pogumno na "potovanje" in srečno, Tea! :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #17 on: October 07, 2008, 08:39:26 AM »
Drage moje :)
Evo, tudi mene nekaj matra :-\.

Kot veste, mi kmalu /5. januar/ "poteče" porodniška...in bo treba spet v tisto ta pravo službo :)
Zanima me, kako vidite mojo profesionalno pot... torej, kakšne so spremembe, s čim se bom ukvarjala...
Ali ostanem v istem podjetju /drugo delovno mesto/ ali se pač zgodi kakšna korenita sprememba?

Hvala za "vpogled" :-*
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #18 on: October 07, 2008, 08:52:39 AM »
Med pavzico Neska, bom malo počekirala in ti javila :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #19 on: October 07, 2008, 09:04:08 AM »
OK... saj se ne mudi, mam še tri mesece časa, hihihi... ;D
 :-* ang:

Masaže

DZK 555

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #20 on: October 07, 2008, 04:06:14 PM »
Kot vidim, sem prva in ker te sploh ne poznam, bo to pravi izziv Neska,  ;D saj sploh ne vem kaj si kdaj koli počela in v kakšnih poslovnih krogih si se sploh gibala. Poleg tega pa naj bi imeli vsaj prvič osebo pred seboj, ampak recimo... ::)

Ko prideš nazaj s porodniške, greš na isto delovno mesto. Vidim te v nekem manjšem kolektivu in v manjšem prostoru. Kot da bi to bila neka pisarna z zelo svetlimi okni ali manjši hodnik  z več vrati, morda privat firma ali kakšna javna služba, upravna enota ali nekaj takega, ti pa vstopaš in izstopaš, hodiš med ljudmi in v rokah držiš neke mape ali fascikle.  Zelo urejena, z visokimi petami in pastelno roza kostimčku, kot kakšna tajnica.  ;D

Spremembe v kratkem ne bo, ampak čez par let. V prihodnosti te vidim za zelo dolgo mizo, nagibaš se levo in desno, kot da nekaj iščeš, zbiraš, kupčkaš... Ta dolga miza mi predstavlja simbolično spremembo, ki bi korenito posegla v tvojo naravo dela ali obseg dela in te dvignila na družbeni lestvici. Ker si v povsem drugačnem prostoru, morda celo razmišljaš, da bi šla "na svoje" ali še nekaj delala poleg redne službe.

Lep dan želim.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #21 on: October 07, 2008, 07:40:00 PM »
Kot vidim, sem prva in ker te sploh ne poznam, bo to pravi izziv Neska,  ;D saj sploh ne vem kaj si kdaj koli počela in v kakšnih poslovnih krogih si se sploh gibala. Poleg tega pa naj bi imeli vsaj prvič osebo pred seboj, ampak recimo... ::)

Ko prideš nazaj s porodniške, greš na isto delovno mesto. Vidim te v nekem manjšem kolektivu in v manjšem prostoru. Kot da bi to bila neka pisarna z zelo svetlimi okni ali manjši hodnik  z več vrati, morda privat firma ali kakšna javna služba, upravna enota ali nekaj takega, ti pa vstopaš in izstopaš, hodiš med ljudmi in v rokah držiš neke mape ali fascikle.  Zelo urejena, z visokimi petami in pastelno roza kostimčku, kot kakšna tajnica.  ;D

Ej, Regina, tole je pa res dobro :D :D :D glede na to, da nisva res nikoli imele bližnjega srečanja :D

Zaposlena sem res v enem manjšem kolektivu ;), privat igralni salon. Do porodniške sem opravljala delo blagajnika-nadzornika in sem bila zadolžena, za vodenje šanka, dejansko sem  skozi hodila okrog z mapami ;D ;D ;D. Sicer objekt nima nekih oken,  je pa zelo, zelo osvetljen...
Z kostimčkom si me pa nasmejala, da je kaj... PASTELNO ROZA  :o :o :o, sicer pa dopuščam možnost, okusi se tako menjajo ;)

Spremembe v kratkem ne bo, ampak čez par let. V prihodnosti te vidim za zelo dolgo mizo, nagibaš se levo in desno, kot da nekaj iščeš, zbiraš, kupčkaš... Ta dolga miza mi predstavlja simbolično spremembo, ki bi korenito posegla v tvojo naravo dela ali obseg dela in te dvignila na družbeni lestvici. Ker si v povsem drugačnem prostoru, morda celo razmišljaš, da bi šla "na svoje" ali še nekaj delala poleg redne službe.

Lep dan želim.  ;D

Tole si zelo lepo opisala /simboliko dolge mize/  :D   
In ja, nagibam se k obojemu, da bi šla na svoje, ali pa vsaj kaj zraven redne službe (nekaj kar bi zadovoljilo mojo dušo) ;)

Regina,
hvala ti iz srca, en velik objem :-*
Masaže

DZK 555

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #22 on: October 07, 2008, 08:20:21 PM »
Uffff, šment, pošteno sem se že spotila, medtem ko sem čakala tvoj odgovor,  :D mi je pa tako žal, da nisem povedala vsega, kar sem videla, da ti sploh ne morem povedat.  :'(

Igralnica je namreč prvo, kar mi je padlo na misel,  :o ko sem gledala tisto kupčkanje, zbiranje in iskanje, finta pa je v tem, da sem imela v Celju srečanje z eno žensko, ki me je že nekaj let hotela spoznat in med drugim mi je povedala, da dela kot varnostnica v eni igralnici, hkrati pa še v tistem hotelu, kjer sem jaz prenočevala. Ko sem gledala tvoj "film", sem si rekla, ja pišuka, kaj se mi pa zdaj ta asociacija igralnice tukaj vmešava, ta ženska pa tudi tukaj nima kaj iskat,  :D ampak bolj ko sem se trudila, nisem mogla odmislit njenega roza kostima, ki ga je na srečanju imela in sem kar tebe oblekla vanj. Ti si bila najprej v temno modrem krilu z belo bluzo, ampak to se mi je zdelo zelo megleno, roza pa ti je prav prikupno pasala. :D  Z igralnico je potem nekako šlo "prisiljeno" mimo in sem šla dalje.  ;D

No, simboliko mize sem si pač tako razlžila, kot sem si, ugotavljam pa, da moram ta scenarij na ekranih še malo dodelat. Vsaj v tvojem primeru sem se kar precej namatrala, da bi ločila ekran sedanjosti od prihodnosti ali pa si moram vzet več časa, da to razliko boljše ocenim.

Hvala za tvoj odgovor in objemček v prijeten večer.  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #23 on: October 07, 2008, 08:30:30 PM »
Oj, ob prebiranju tega me je pa prav kurja polt spreletela :o
Si moreš mislit ;D
Roza bi mi pristajala, sem namreč temnopolta, ampak, raje ostanem v temno modrem krilu, z belo bluzo, vsaj zaenkrat ;)

Izjemna si Regina :-* :-*

Pa en nasvet, če dovoliš... po temle vidiš, da se je treba vedno držat, tistega ta prvega ;) podzavest in nadzavest že vesta kaj delata :D

Hvala tebi, za podrobno razlago, objemček in lep večer tudi tebi :-* ang:
Masaže

DZK 555

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #24 on: October 07, 2008, 08:36:38 PM »
Ja seveda, vsak nasvet mi pride prav, kako ne. Sicer pa vidim, da moraš kar direktno z besedo na dan, pa naj še tako dvoumno in bedasto zgleda.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #25 on: October 07, 2008, 08:48:47 PM »
Evo mene končno tukaj z odgovorom.

Meni je pokazalo, da zaenkrat še ostajaš tukaj kjer si. Vendar ti bo sčasoma to začelo presedati, ker nekako ne boš več našla nekega izziva in notranjega zadovoljstva. Kot bi se počutila ujeto v matrici. Po mojih informacijah boš šla na svoje in začela delati nekaj v smislu organizacije in vodenja. Kot bi ljudi učila oz. jim svetovala nekaj na tem področju. V glavnem bo nekaj energičnega in razgibanega, kjer boš lahko izrazila svojo kreativnost.

Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #26 on: October 07, 2008, 08:50:49 PM »
No jaz bi pa tudi nekaj rada vedela.
Sicer mi je zadnje čase v službi fajn in sem nekako sprejela vse skupaj. Ampak vseeno mi nekaj govori, da bi bile potrebne neke večje spremebe.
Lahko mal povprašate pri Kreatorju o tem??? Hvala vam že v naprej :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #27 on: October 07, 2008, 09:14:18 PM »
Evo mene končno tukaj z odgovorom.

Meni je pokazalo, da zaenkrat še ostajaš tukaj kjer si. Vendar ti bo sčasoma to začelo presedati, ker nekako ne boš več našla nekega izziva in notranjega zadovoljstva. Kot bi se počutila ujeto v matrici. Po mojih informacijah boš šla na svoje in začela delati nekaj v smislu organizacije in vodenja. Kot bi ljudi učila oz. jim svetovala nekaj na tem področju. V glavnem bo nekaj energičnega in razgibanega, kjer boš lahko izrazila svojo kreativnost.

Ojla Nena.

Hvala tudi tebi.
Punce, tudi jaz sem povprašala Kreatorja zase... in v glavnem, sem tudi jaz imela videnja, da pač ostanem zaenkrat tu. Matra me kaj bo naprej, kaj bom pol delala, pa nekako ne dobim odgovora. Ja, neko delo z ljudmi, ampak nič bolj konkretnega. Bo že tako, da se moram še kaj prej naučit, razrešit, pa odgovor pride, ane ;D

Hvala še enkrat obema, lahko nočko vama želim, pa sladke sanje ang: :-* 
Masaže

DZK 555

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #28 on: October 07, 2008, 09:17:20 PM »
Sicer mi je zadnje čase v službi fajn in sem nekako sprejela vse skupaj. Ampak vseeno mi nekaj govori, da bi bile potrebne neke večje spremebe.

Ja, ko je žur, je pa že za menjat, ane ;D ;D
Večje spremembe? V službi oziroma na poslovnem področju? :D
Masaže

DZK 555

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #29 on: October 07, 2008, 10:06:56 PM »

Te spremembe si res zelo želiš, ampak jaz je ne vidim. Tukaj kjer si, je zelo "varno", zanesljiva in stabilna služba in plača, ki tudi ni slaba, zato ti za kakšen odločilni korak, ko bi vse to postavila na glavo in postala odvisna sama od sebe, manjka poguma. Res je, da vem v kakšni ustanovi delaš, ampak občutki v vpogledu so pa bili precej identični in potem znamenje, za katerega sem s Kreatorjem dogovorjena, da pomeni konec vpogleda.
Sem pa te videla pred eno veliko belo tablo, kar bi lahko simbolično pomenilo, da se boš na  področju thete še izobraževala, se udeleževala raznnih delavnic in precej napredovala, lahko pa tudi, da boš tudi sama predavala, učila, svetovala...

Spet sem prva,  ;D ampak kaj čem. V službi so prevelike motnje, pa lahko gledam samo takrat, ko sem doma.  ;)
www.sepet-sanj.com